Kontakt Lens internetten lens almak

Merhaba...
Başlık başka sitelere yönlendirme gibi görünse de,yorumlar buna dayalı değil..Bu durumdan dolayı teşekkür ediyoruz..a.s

Bu başlık altında lütfen;''şu siteden aldım,orda fiyatı şudur'' ya da,''sen hangi siteden aldın? Özelime yazar mısın?,O sitede fiyatlar nedir,satıcısı kim? gibi yorumlar olmasın lütfen..

Forum içinde başka siteye yada ürünlerin kendi veya satışını yapan sitelere yönlendirme yapmak yasaktır..ınternetten hangi siteden aldığınız değil,internet alışverişi,kolaylığı yada zorluğu,güvenirliği,ödeme yada ürün seçme kolaylığı düşünülerek açılmış bir başlık olduğunu unutmayalım lütfen...

Bunu kısaca hatırlatmak istedik..yerimseniben
Kolay gelsin...

Son düzenleme:
Bende internetten lens almak istiyorum. Hepsinde de recetelerinizi gönderiniz diyor. Ama anladığım kadarıyla bu bir formalite. Çünkü sanırım herkes reçetesiz almış. Öyle mi?

arkadaşlar ben lens almak istiyorum netten ama Dia BC Dioptri bu bilgilerimi bilmiyorum yani gözlerimin ölçüsünü ne yapıcam:S

arkadaşlar bende netten lens siparişi vermek istiyorum.her 2 göz numaramda aynı bu yüzden ben tek kutu almak istiyorum fakat sağ ve sol göz numaramı girdğimde her 2sinde de 1 kutu diye girmem gerekiyor.acaba bana 2 kutu lens mi gelir 1 kutu mu CADIARZU

internetten sipariş vermeyi düşünüyorum umarım başıma bişey gelmez.ödemeyi kapıdamı yapacağız acaba????

ya arkadaşlar bende şu numara olayına takıldım göz numaralarımı bilmiyorum standart bir numara varsa yazarsanız çok sevinirim yani dışardan alınca normal alıyoruz ama nette numara falan zor oldu bir de 1 kutu deyince içinde 1 çift var değil mi...amazon hazel almak istiyorum renk tamam da numara yok ben numarasız istiyorum göz ölçülerimide bilmiyoruuummmmm

bende netten alıyorum lens market comdan ama tabıkı arıyorum tel ıle kredı kartından cekıp kargoluyolar hemen ben sımdı mukemmel bı yer buldum ama yabancı sıte maıl attım ama cvb verırlermı bılen varsa ozelıme msj atsın yaa

Arayıp mı alıyorsun canım.Banka hesapları falan var mı acaba?Bir de ben gözüme uymazsa diye de korkuyorum :S

Kızlar ben de hep netten alıyordum ama made in chine yazıyordu..

Şimdi tekrar alayım dedim şeffa bi lens alacaktım. Nette 50 tl.. Yakınlarımdaki bi optikçiyi aradım hemen hemen aynı fiyattır diye, bana 90 tl ama 80 olur dedi. Dedim naptınız iki katı diyorsunuz internet fiyatının dedim. O da onlar çin malı efendim biz en büyük toptancıdan zaten 50 den fazla bi fiyata getirtiyoruz dedi. Göz bu bir de sağlık dikkat edin bence dedi.Kafam kaırştı.. Önceleri netten aldığım lens kutusunun üstünde made in chine yazdığını da çok iyi hatırlıyorum.. Herşey beklenir bu çinlerden valla :) karrasız kaldım yaa

Ben lensmarket'ten yapıyorum alışverişimi..Air optix aqua kullanıyorum dışarıda indirimle(!) 70 tl dedikleri lensi sitede 50 liraya alıyorum ve hediye solüsyon da geliyor üstüne 20tllik .. ki dışarıda solo care solüsyon da yaklaşık 30 tl.
Çok sorunsuz elime ulaşıyor, gerçekten çok ilgililer.Kredi kartına taksit yaptırdım ben bir problem de çıkmadı.Hatta lensimin tekini düşürdüm arayıp sordum temizleyip taksam sorun olur mu diye siz onu atın ne olur ne olmaz biz size gönderelim bir tane dediler kargo ücreti dahi almadılar. Aklınız karışmadan sipariş verebilirsiniz bana kalırsa..

Herkese Selamlar
Bende uzun süredir lens kullanıyorum evet internetten ucuz daha öncede aldım reklama girmezse yazıyorum lensci.com dan almıştım biraz geç geldi ama o sürede yedek lens gönderdiler bana telafi ettiler yani reçete istiyor burası göz doktorunuz zaten yazıyor reçeteye göz numaranızı eczane yada fotokopicide taranıp flash a atarak sitenin mail adresine gönderiyosunuz.
amam bu sefer başka bir site denemek istiyorum ikisi arasında kaldım lensmarket.com ve lensal.com karar veremiyorum daha önce buralardan almış olanlar varsa yardımmm :)

merhaba, bende lens almak istiyorum netten ama. rengını begenmezsek ?? iade edılıyor mu ? birde yenıden gonderdıklerınde hiçbir ücret mi almadılaar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…