Kontakt Lens internetten lens almak

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
hanımlar internette lensler çok hesaplı aranızda internetten lens alan varmı? 70 tl ye aldığım lenler internette 36 tl. bu nasıl oluyor

İnternetten alısverıs cidden daha hesaplı oluyor bazı urunlerde ben lens kulanmıyorum ama etten alısverıs yapıyorum bazı urunlerde.
Eger alıcagınız lensın gercek rengını bılıyorsanız sonradan aldanma gıbı bı konu olmucaksa lensı de alabılırsınız...Bırde kargoyla gelen kutuyu daha kargo elemanı gıtmeden kontrol edın kesınlıkle yanı acıp bakın sonradan degısım daha zor olabılıyor eger bır problem varsa dırek kargo elemanı ıle gerı yollayabılıyrsunuz gereklı bılgıyı verıp.

canlarım internette almak istediğiniz zaman satıcı hakkındaki yorumlara bakın.o size az çok fikir veriyo.ürün alıpta kullananlar,yeni alacaklar için fikirlerini yazıyolar.bende netten almayı düşünüyorum bakalım:1rolleyes:

ben sürekli 5 sendir netten alıyorum lenslerimi hiç bir sorun yok çok memnunum bence dışarıdan pahalı almanın bir anlamı yok b&l kullanıyorum bu arada

evet hanımlar bende aldım internetten, önceden 90 tl verdiğim lensleri 44 tl ye aldım yanında solisyonu da hediye. bundan sonra hep internetten alcam. yazık değilmi paramasengözlerimebaksanab. hemde en geç 2 güne geliyor

ya lens alanlar sitelerini werebilirmi ben optik'de sordum lensi 350 dedi nette 200 walla afalladım kaldım

canm çok sağol tavsiyen için. yarın göz kontrolüm var doktorum numaran gerilemiş ama astigmatın aşırı zıplamış dedi :S hönk oldum napıcam bilmiyorum yarın astigmatlı tester lens vericek bana, onu almaya gidicem, renklilerde olabiliyor mu acaba bu astigmatlılar :S kullanan var mı arkadaşlar?

ben sürekli 5 sendir netten alıyorum lenslerimi hiç bir sorun yok çok memnunum bence dışarıdan pahalı almanın bir anlamı yok b&l kullanıyorum bu arada

bende o markanın grisini almayı düşünüyorum internetten seninle bi ara konuşak bacım:roflol:cokacimcoook

canım benm 0.50 ast. vardı bugün öğrendim ki 1ç25 olmuş :1shok: 3.50 olan miyobum da 3.00 e gerilemiş :1shok: toric lens verdi 2 aylık tester, bugün onları taktım işte ama acayip kalın geldi :sm_confused: b&l marka soflens toric yazıyo üstünde. ama görüntü cam gibi valla düne kadar gözlükle bile körmüşüm de haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 ama yine de renkli istiyorum ben ya! :enbuyukkk:

buradaki yazılara güvenerekten internetten siperiş verdim. yanında 360 ml lik solusyon da hediye ediyorlar. umarım sorunsuz gelir, ve umarım yakışır

bende az önce bi siteden renkli lens siparişi verdim,ilk defa netten bişi alıorum umarım sorun çıkmaz,neredeyse yarı fiyatınaydı hemde,sabırsızlıkla bekliyorum lenslerimi

bende internetten alıorum lenslerimi en son aldıgımda yanında aynalı kutusunu solüsyonunu hediye oalrak yolladı.lenssaati aldıgım site

kızlar sız nasıl netten lensı ya recetesız vermıyolar ben almaıyorum nolur bısı dıyın:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım ben de yıllarca dışardan 2 katı para vererek lenslerimi aldım.çok geç farkettim internetten daha ucuza bulunabileceğinişimdi çok memnunum,hiç bir sıkıntı yaşamadım lenslerimle.bence alışveriş yaptığın sitenin güvenliğine bak,yardımcı olan bağlantı kurabileceğin bi site olsun.

Bende netten alıyorum lenslerımı optikten alıp 2 kat para ödüceme yarısı cebıme kalıyor hemde 360ml solusyonla bırlıkte cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…