- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
-
- Konu Sahibi matematikci
ben sürekli 5 sendir netten alıyorum lenslerimi hiç bir sorun yok çok memnunum bence dışarıdan pahalı almanın bir anlamı yok b&l kullanıyorum bu arada
senağlamasenağlamasenağlamamikla arkadaşım benım goslerımdede astıgmat var hemıde -3.00 bıde mıyop var hemıde -6.00 senağlamasenağlamasenağlama ama lenslerı kesfedene kadar dunyam kararmıstı sıse dıbı gıbı camlar mafoluyodum dısarı cıkmak ıstemıodum ama lensler varyaa muhtesem kımse anlamıo bıle lens kullandıgımıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ben cok mutluyum ve de choookkk mutluyum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
renkli torık benım bıldıgım kadarıyla vardı ama sadece bıldıgım kadarıyla yanlsı yonlendırmıyım senısüprizzzzzsüprizzzzz
canım her site reçete istemiyor. ben lensoptik ten aldım hemen 2 gün sonra geldi. ben erzurumdayım bu arada. üye olman yeterli.kızlar sız nasıl netten lensı ya recetesız vermıyolar ben almaıyorum nolur bısı dıyın:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
buradaki yazılara güvenerekten internetten siperiş verdim. yanında 360 ml lik solusyon da hediye ediyorlar. umarım sorunsuz gelir, ve umarım yakışır