- 8 Mart 2019
- 6.679
- 31.146
- 39
Kitapları haftaya vereceklermiş, henüz sayısını bilmiyoruz ama 1. Sınıf çocuğu için kaç tane kitap olur kiKaç tane kitap 30.000 ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitapları haftaya vereceklermiş, henüz sayısını bilmiyoruz ama 1. Sınıf çocuğu için kaç tane kitap olur kiKaç tane kitap 30.000 ediyor
Amin, inşallahHepimizin evlatları için öyle olsun inşallah
Hangi kolejBizimki de 40 bin TL
Branş ücreti ne demekKırtasiye+ branş ücretidir o
Aynı dili konuştuğumuz velilerin birçoğu da problemli,umursamaz.Çocuk her gün karnıma yumruk attılar diye şikayet ederek eve geliyor. Öğretmeniyle görüşüyorum "Veli dinlemiyor,çocukla konuşuyorum annem benim dişlerimi bile kanattı sen kimsin diye çıkışıyor.Çocuğun 40 derece ateşi olsa gelip almıyor" diye aynı şeyleri duydum devamlı,veliyle kendim konuşuyorum bunlar çocuk diyor.bir sınıfta 40 öğrenci olması çok öyle mutlak ölüm bir durum değil. 40 öğrenciyle de gayet okunur. uzakdoğunun hepsi öyle okuyor hepsi sınavlarda dünya birincisi çıkıyor. illa 15 kişi sınıf olacak diye bir şart yok (her ne kadar bizdeki eğitimciler hep buna odaklansa da dünyada farklı eğitim modelleri var ve bunların hepsi illa mevcut 15-20 kişi olsun demiyor)
fakat
40 tane küfreden, şiddet uygulayan, tuvalet kullanmayı bilmeyen, hijyen bilmeyen, disiplin bilmeyen, hatta dilimizi bilmeyen vs. çocuk + bu çocukların velileri olması ise korkunç. 40 değil 20 de olsa korkunç.
sayı değil profil bence esas sıkıntı.
çocuğunuz dayak yemesine çok üzüldüm inanın, ne diyeceğimi bilemedim.
Okullar açılıyorken herkese bol bol sabır bol bol kazanç dileyelim bari.
Tiyatro kodlama vb. GibiBranş ücreti ne demek
Belli oldu mu ?Merhaba,
mağlum yeni eğitim yıl dönemi basliyor ve şimdi okuldan bir kısa mesaj geldi kitapları alabilirsiniz diye. Geçen sene bile 15.000 TL ödemiştik acaba bu sene ne kadardır diye merak ediyorum. Normalde gündüz saatlerinde gelse idi o mesaj, direk okulu arayıp öğrenirdim. Az önce internette bi baktımda 40 ile 50.000 arası olduğunu yazıyor kolejlerdeki kitap fiyatlarının. Tabii ki her kolejde farklıdır ama eğer internette böyle bir şey yazıyorsa çokta o yazılan rakamın altında değildir diye baya endiselendim.
Okyanus Kolejleri lise 3 kitap fiyatlarini bilen varmi?
Güncelleme: Arkdaslar okulu arayip ogrendim. 28.500 tl dediler 11. sınıf esit agirlik bölümü