internetten aldığımız ürünleri resimli paylaşalım mi

güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan var mı? istediğim ürünler orada oldukça uygun korkmazın riva 101 parça çatal kaşık seti 240 tl.philips azur GC4720/02 ÜTÜ 200 tl.diğer sitelere ve alışveriş merkezlerine oranla çok uygun fiyatları. ama site güvenilir mi bir bilgim yokmafoldumben

güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan var mı? istediğim ürünler orada oldukça uygun korkmazın riva 101 parça çatal kaşık seti 240 tl.philips azur GC4720/02 ÜTÜ 200 tl.diğer sitelere ve alışveriş merkezlerine oranla çok uygun fiyatları. ama site güvenilir mi bir bilgim yokmafoldumben

arkadaşlar bende merak ediyorum güzel evimden alışveriş yapan varmı bende fritöz gördüm ihtiyacım var fiyatta uygun nası bi site güvenilirmiki

161-Arzum-Soprano-Max-Multi-CUBUK-BLENDER-SETI__18773076_0.jpg

bnde bunu gittigidiyordan aldım kızlar 90tl

cnm ben ceyizciler.com dan özdilek hobby ve elartın okdar çok ürününü aldım ki bi ara hepsini ekleyeblrm

cnm ben ceyizciler.com dan özdilek hobby ve elartın okdar çok ürününü aldım ki bi ara hepsini ekleyeblrm

Sanırım ceyizciler.com la bi alakan var canım a.s Bgn hangi başlığa girsem ceyizciler com yazmışın. Üşünmedim girdim baktım onunda merkez konyadaymış :)) Güzel site eminim de güvenilirdir ama marka az.. Taç falan olsaymış...

kendi çeyiz sayfama da yazdım ama burayada yazmak istedim. alısveris.com diye bir siteden braun blender seti aldım şu hem hamur yoguran hemde rendeleme özelliği olan...196 tl ye aldım piyada fiyatı 300-329 tl arasında

Eklentiler

• $26121818432636786.webp
    $26121818432636786.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 85
ben sürekli netten alışveriş yapıyorum çoğunlukla iyiydi ancak ww.netucuz.com adresli site beni dolandırdı :SS 70 tl. mi aldı ve arızalı mal yolladı. zabıta ekipleri adrese gitti uyarı için tamam deyip geçiştirmişler. 1 hafta sonra paramı iade etmedikleri için ekip yeniden adrese gitmiş bu defa dükkanı boşaltıp kaçmışlar. dükkan sahibine de kaç aylık kira takmışlar. demek ki öyle dandik yerlerden değil duyulan yerlerden almalı!

ben sürekli netten alışveriş yapıyorum çoğunlukla iyiydi ancak ww.netucuz.com adresli site beni dolandırdı :SS 70 tl. mi aldı ve arızalı mal yolladı. zabıta ekipleri adrese gitti uyarı için tamam deyip geçiştirmişler. 1 hafta sonra paramı iade etmedikleri için ekip yeniden adrese gitmiş bu defa dükkanı boşaltıp kaçmışlar. dükkan sahibine de kaç aylık kira takmışlar. demek ki öyle dandik yerlerden değil duyulan yerlerden almalı!

gecmis olsun cnm sagol paylasim icin...

kızlar netten gerçekten hepsi çok çok ucuza geliyor fakat sorum şu diyelim ki kırık çıktı bozuk çıktı garantisi yapılmamış flan sonra ne yapacağız;?

bende netten alışveriş yapıyorum ama çeyiz için yapamıyorum önce gidip bakmam lazım bakarken alıorum zaten :1: ilk defa limagodan kaz tüyü yorgan aldım.daha gelmedi bu hafta gelecek. umarım memnun kalırım.

bozulan ya da kırılan ürünler içinde internet sitesine göre garantileri değişiyor. elektronik falansa genelde kendi servisine yollaman lazım. ama onun dışında teslim alırken farkedersen direk geri yollayabilirsin çünkü teslim aldıktan sonra sorumluluk teslim alanda olduğu için heryer değiştirmeyebilir.

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 71
140-90 akannehir sonradan ucuzunu görünce insan çok pişman oluyor keşke herşeyin en ucuzunu alabilsek boshayallersmile

ben sipariş ettiğim vimjo dan rimel ve kırışık giderici geldi.hemen kullandım test ettim. OLAY regenerist 30 saniyede kırışık karşıtı dolgu bakımı şimdi kullandım bir saattir birşey degişmedi degişeceginide beklemiyom. gözle görülen şey yumuşacık yaptıgı cildi zamanla gözle görülür bir degişiklik olurmu faydası olurmu işe yararmı yoksa sadece bir reklammı balonmu ögrenecez.rimeli begenmedimDEFINEA-LASCH marka hiçbir özelliği yok hayalkırıklıgı maxfactor bundan daha iyiidi. vaadedilen gibi çıkmadı reklamını verdikleri gibi çıkmadı begenmedimbilmiyorumkismile

gri uzerınde yuvarlak sekıllerı olan 64 tl olan
bende de bunun tek kişiliği var pazardan tam hatırlayamıyorum ama 15 e fılan almıstımm cokta kalıtelı yıkadım hıc1 sey olmadı

Back
X