İnternetten aldıgım ürünü kapıda iade edebilir miyim

Siz de faturada olmadıgı için mesaj atın dedim

Yada alın kargoyu fatura altında iade bölümünü doldurun tekrar geri kargolayın ama uzun iş
Direkt kargo geri gönderince para yatmaz mi illa burdan iade yazmam lazım mı

gidiyor diye bir site mi bu kadar yazayım bende inşallah yasak değildir :):KK54:

geçen hiç açmadan kapıdan almıyorum diye iade ettim sorun çıkmadan alındı
içiniz rahat olsun
Siz site üzerinden iade kargo butonundan formu doldurdunuz mu
gidiyor diye bir site mi bu kadar yazayım bende inşallah yasak değildir :):KK54:

geçen hiç açmadan kapıdan almıyorum diye iade ettim sorun çıkmadan alındı
içiniz rahat olsun

Direkt kargo geri gönderince para yatmaz mi illa burdan iade yazmam lazım mı

Bildirmen lazım. Aslında geri düşünce kargo seni ararlar neden teslim almadın veya kargoyu tekrar gönderelim mi diye sormak icin sen o esnada hayır iptal dersin para iadesi yaparlar

Bende oradan arkadasıma hediye almıştım teslim etmediler ve paramıda vermediler o aralar işlerim yoğundu bu sebeple zaten int alışverişi kullanmıştım peşine düşemedim
Bir daha da o sitenin satıcılarından ürün almadım
Cok guvensiz bir siteymis.kimseye de tavsiye etmiyorum gitti...ve hepsi...gibi siteleri

Bildirmen lazım. Aslında geri düşünce kargo seni ararlar neden teslim almadın veya kargoyu tekrar gönderelim mi diye sormak icin sen o esnada hayır iptal dersin para iadesi yaparlar
Kargoyu geri arayıp getirin mi desem o zaman fatura nosu falan kutunun üzerinde çünkü :(

Direkt kapıda gönderebiliyo muyum teslim alıp tekrar şubeye mi gitmem lazım
Sadece kargoyu teslim almamak önemli olan .Kargo firmasında 3 gün bekler, satıcıya geri döner; siz hiç bir şekilde bu konudan sorumlu tutulamazsınız ,teslim almadığınız sürece
.
Cayma hakkı alıcı için her zaman var ama ürün teslim alırsanız çok uğraşabilirsiniz ,hiç bir şekilde teslim almayın .Kargo geldiğinde ürünü kabul etmediğinizi belirtip ,teslim almayarakta iade ettirmiş olursunuz zaten.

Kargo takip numarasından ürünün satıcıya iade edildiğini gördüğünüzde ; sitenin yardım bölümünden kargo takip no paylaşarak para iadenizi isteyebilirsiniz .Satıcı ile de hiç bir şekilde muhatap olmanıza gerek yok.

Sadece kargoyu teslim almamak önemli olan .Kargo firmasında 3 gün bekler, satıcıya geri döner; siz hiç bir şekilde bu konudan sorumlu tutulamazsınız ,teslim almadığınız sürece
.
Cayma hakkı alıcı için her zaman var ama ürün teslim alırsanız çok uğraşabilirsiniz ,hiç bir şekilde teslim almayın .Kargo geldiğinde ürünü kabul etmediğinizi belirtip ,teslim almayarakta iade ettirmiş olursunuz zaten.

Kargo takip numarasından ürünün satıcıya iade edildiğini gördüğünüzde ; sitenin yardım bölümünden kargo takip no paylaşarak para iadenizi isteyebilirsiniz .Satıcı ile de hiç bir şekilde muhatap olmanıza gerek yok.
Kargoyu aradım adımı verdim eve getirilmeden geri gönderilecek. Sitede iade kargo butonu var tıkladım fatura no seri no soruyo napıyım şimdi
Kargoyu arayıp getirin mi demem lazım yoksa siteden iade butonuna tıklamasam olur mu

Kargoyu aradım adımı verdim eve getirilmeden geri gönderilecek. Sitede iade kargo butonu var tıkladım fatura no seri no soruyo napıyım şimdi
Kargoyu arayıp getirin mi demem lazım yoksa siteden iade butonuna tıklamasam olur mu
Yazım yeterince açık hiç bir şey yapmayacaksınız ,o bahsettiğiniz işlem ,ürün teslim alınıp sonra vazgeçilip iade edilmek istendiğinde yapılır.

Haftasonu interneten sipariş verdim. Cuma akşamı veya cumartesiydi. Sonrasında aldıgım ürünü başka yerden temin ettim ve sitedeki ürünü iptal ettim satıvıya mesaj da attım ama satıcı!! İptali kabul etmedi ve bugun kargoya verdi. Sorun bildirdim para aktarımı durdu yazdı.

Şimdi sorum kargo gelince kapıda iade işlemi yapılıyo mu yani direkt ürünü almıyorum diyip kuryeyle geri gönderebilir miyim?
Yoksa ürünü alıp sonra kargo şirketine gidip orada mı iade edicem?
Ben de ordan almistim. Urunumu begenmedin. İade etmek istedim, kabul etmediler. Kozmetik urunlerde cayma hakki yokmus dediler. Siz ne almistiniz ?

G ile başlayan
Kapıyı açmıyım o zaman ama parası peşin ödendi belki gidip alırım diye şubede bekletmezler değil mi

Belli bi sure bekletilir ama satici paranizi iade etmeyebilir.
Hani odeme yapmamis olsaniz kapiyi acmamak kargoyu almamak filan cozum olabilir ama odeme yapmissiniz.
Bence alin urunu, parayi geri alana kadar bi ton yazisma gorusme vs..

Yazım yeterince açık hiç bir şey yapmayacaksınız o bahsettiğiniz işlem ürünü teslim alınıp şade edilmek istendiğinde yapılır
Tamam anladım kargoya söyledim eve getirmeden gönderilecek teşekkür ederim. Yapacak bir şeyim kalmadı galiba

Kargoyu geri arayıp getirin mi desem o zaman fatura nosu falan kutunun üzerinde çünkü :KK43:

Sen neden bu kadar zorlandın ben anlamadım ki

Tamam öyle yap en azından net olur
Kargoyu teslim al
İade bölümünü doldur
Geri gönder
Teslim süresini öğren
Süre dolduğunda satıcıyı ara para iadesini iste.
En son olarakta paranın iadesini kontrol et
Bir dahakine kapıda ödeme kullan bari

Ben de ordan almistim. Urunumu begenmedin. İade etmek istedim, kabul etmediler. Kozmetik urunlerde cayma hakki yokmus dediler. Siz ne almistiniz ?
Ruj fondotem gibi bir şey miydi
Onlar açılınca başkası kullanamaz diye iade alınmayabilir

Belli bi sure bekletilir ama satici paranizi iade etmeyebilir.
Hani odeme yapmamis olsaniz kapiyi acmamak kargoyu almamak filan cozum olabilir ama odeme yapmissiniz.
Bence alin urunu, parayi geri alana kadar bi ton yazisma gorusme vs..
Kargoyu aradım adımı verdim kargo eve gelmeden geri gönderilecek
Yatarsa yatar yatmazsa da herkese anlatırım kendim de daha bir şey almam

Kargoyu aradım adımı verdim eve getirmeden direkt gönderilecek. Siteye girdim iade kargoya tıkladım fatura no bilmem ne no soruyo napıyım şimdi oradan iade diye işaretlemesem olmuyo mu
Olmaz faturasinin bilgilerini girmen gerekli.aldigin seyin ucreti ne kadardi

Ruj fondotem gibi bir şey miydi
Onlar açılınca başkası kullanamaz diye iade alınmayabilir
Parfum setiydi. Kutusu acilmisti, kutunun agzi acilmaktan berbat gundeydi. Musteri Hizmetleriyle konustuk, kirik bile olsa cayma hakkiniz yok dedi

Sen neden bu kadar zorlandın ben anlamadım ki

Tamam öyle yap en azından net olur
Kargoyu teslim al
İade bölümünü doldur
Geri gönder
Teslim süresini öğren
Süre dolduğunda satıcıyı ara para iadesini iste.
En son olarakta paranın iadesini kontrol et
Bir dahakine kapıda ödeme kullan bari
Kapıda ödeme yok ki o sitede.
Yukarıda bi arkadaş dediki o iade butonu teslim alıp iade edenler için ben hiç almayacağım yapmama gerek yokmuş
Yatarsa yatar yatmazsa da müşteri hizmetlerine şikayet ederim o saticiyi da herkese söylerim kimse almasın kendim de almam bir şey daha

Back
X