İnternetten aldıgım ürünü kapıda iade edebilir miyim

Bazı arkadaşlar bilmedikleri şey hakkında yanlıs yönlendirmelerde bulunuyorlar,keşke sadece gerçekten bilenler yazsa, emin olanlar bu işlerle uğraşanlar .

Gerekmiyomuş bir arkadaş dedi ki az önce o iade butonu teslim alıp iade edenler için ben hiç almayacağım kutuyu açmayacağım bile
Yatarsa yatar yatmazsa da kafam doldu yoruldum daha da almayacağım bir şey
Evet o iade butonu teslim alip iade edenler icin zaten.sen kargoyu almadigin surece iade butonunu da kullanman gerekmeyecek.eee sen ustteki mesajindan iade icin gerekli bilgiler istedigini ssoyleyince kargoyu teslim alacaksin zannettim.yani 30 40 liralik birseyse bu kadar pesine dustugune de degmez.

Evet o iade butonu teslim alip iade edenler icin zaten.sen kargoyu almadigin surece iade butonunu da kullanman gerekmeyecek.eee sen ustteki mesajindan iade icin gerekli bilgiler istedigini ssoyleyince kargoyu teslim alacaksin zannettim.yani 30 40 liralik birseyse bu kadar pesine dustugune de degmez.
Kargoyu aradım eve gelmeden götürülecek.
Bakalım yatarsa yatar yatmazsa da ders oldu iyiki 300 400 tllik bir şey almamışım o siteden masa sandalye takımı alacaktım almam artık
Teşekkür ederim

Back
X