İnternetten aldıgım ürünü kapıda iade edebilir miyim

Bende bu siteden hic alisveris yapmadim.en son hep.. Elektrik supurgesi aldim satici keyfi olarak iademi kabul etmedi.sikayetvar a heryere yazdim malum siteye ne ceneler doktum ama satici kabul etmiyor maalesef diye ciktilar isin icinden.tuketici hakem heyetine gittim bende.tarafima olumlu sonuclandi.o siteye de tovbe diyorum artik.bundan sonra ne alacaksam kendi orjinal sitesinden alirim artik :)

Bende oradan arkadasıma hediye almıştım teslim etmediler ve paramıda vermediler o aralar işlerim yoğundu bu sebeple zaten int alışverişi kullanmıştım peşine düşemedim
Bir daha da o sitenin satıcılarından ürün almadım

Kızlar ben geldim güncelleme yapıyorum ilk mesajı da düzenliyim.

Kargoyu aradım şu siteden ürün aldım iptal etmeme rağmen ürünü gönderdiler diye. Kapıya gelince gönderebilir miyim dedim. Evet dedi hatta direkt isminizi verin eve gelmeden gönderilsin dedi adımı not aldı kargo şubeye gelince geri 3-7gün içinde gönderilecekmiş.

Teslim almıyorum demen yeterli

Kapıdan aldığınız tum ürünlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız var
Kargoyu aradım adımı verdim eve getirmeden geri gönderilecek. Şimdi ben iade kargo butonu var orda ürün iadesini gerçekleştirdim yazıyo oraya mı tıklıyım

Bende oradan arkadasıma hediye almıştım teslim etmediler ve paramıda vermediler o aralar işlerim yoğundu bu sebeple zaten int alışverişi kullanmıştım peşine düşemedim
Bir daha da o sitenin satıcılarından ürün almadım
Bende asla almam birdaha

Almiyorum da diyebilirsiniz ben de cok alışveriş yapiyorum o siteden
Kargoya adımı verdim eve gelmedem geri gönderilecek şimdi ürün iadesini gerçekleştirdim diye bi bölüm var oraya tıklıyım mı kargoyu takip edip yaşadıgım yere geldiğinde mi yapıyım bunu

hayır onay vermeden para adama yatmaz.
teslim aldığında sorun bildirden iade eti tıklayacaksın.
Kargoya adımı bıraktım eve getirmeden gönderecekler. Şimdi burada iade kargo-ürün iadesini gerçekleştirdim butonu var orayı ne zaman tıklıyım

Haftasonu interneten sipariş verdim. Cuma akşamı veya cumartesiydi. Sonrasında aldıgım ürünü başka yerden temin ettim ve sitedeki ürünü iptal ettim satıvıya mesaj da attım ama satıcı!! İptali kabul etmedi ve bugun kargoya verdi. Sorun bildirdim para aktarımı durdu yazdı.

Şimdi sorum kargo gelince kapıda iade işlemi yapılıyo mu yani direkt ürünü almıyorum diyip kuryeyle geri gönderebilir miyim?
Yoksa ürünü alıp sonra kargo şirketine gidip orada mı iade edicem?
O isimde biri yok de geri dönsün pislik bir tipse sizden şikayetçi olabilir ama mesaj atmışsınız istemiyorum diye ben sizi haklı buldum

gidiyor diye bir site mi bu kadar yazayım bende inşallah yasak değildir :):KK54:

geçen hiç açmadan kapıdan almıyorum diye aide ettim sorun çıkmadan alındı
içiniz rahat olsun
Evet :)
Bende az önce kargoya adımı bıraktım eve getirmeden gönderilecek. Sitede iade kargo butonu var oraya şimdi tıklıyım mı ürün yaşadıgım şehre geldiğinde mi

O isimde biri yok de geri dönsün pislik bir tipse sizden şikayetçi olabilir ama mesaj atmışsınız istemiyorum diye ben sizi haklı buldum
Kargoyu aradım adımı bıraktım kargo eve gelmeyecek geri gönderilecek. Sitede iade kargo bölümü var oraya ne zaman tıklıyım acaba ürün buraya geldiğinde mi şimdi mi

Back
X