İnternetten aldıgım ürünü kapıda iade edebilir miyim

Eger gitt... Isimli siteden siparis verdi isen hic teslim alma.cok sorun yasarsin.iade kabul etmiyor cogu.ben hep... Isimli siteden alisveris yapmistim ve iadem keyfi olarak kabul edilmemisti.neyse ki tuketici hakem heyeti var.hakli gordu ve karsi taraf odemeyi yapacak.oda olmasa elimizde patlamisti.cok ugrastirici bi surec oldu benim icin.satici iade kabul etmiyorum dedikten sonra bu meshur sitelerde birsey yapamayiz diyip gecistiriyo.
Evet o site. İptal ettim kabul etmedi satıcı. 10 kere de mesaj attım cevap bile vermedi onu şikayet edicem. Açmıyım o zaman kapıyı yani öyle mi kargo gelince istemiyorum diyecektim bende

Evet o site. İptal ettim kabul etmedi satıcı. 10 kere de mesaj attım cevap bile vermedi onu şikayet edicem. Açmıyım o zaman kapıyı yani öyle mi kargo gelince istemiyorum diyecektim bende
Oyle yap.ama oyle yapsan dahi kabul etmiyor bazilari iadeyi.insallah oyle bi saticiya dusmezsin

Ödemeyi yapmasaydın ürünü almayıp geri göndermeleri olurdu ama ücretini ödemişsin. Eğer iade kabul etmiyorlarsa ücretini geri yatırmazlar yada kargodan teslim alınmayınca ürün kaybolmuş diye onlar da uyanıklık yapabilirler.

Ödemeyi yapmasaydın ürünü almayıp geri göndermeleri olurdu ama ücretini ödemişsin. Eğer iade kabul etmiyorlarsa ücretini geri yatırmazlar yada kargodan teslim alınmayınca ürün kaybolmuş diye onlar da uyanıklık yapabilirler.
Evet Saricik3 Saricik3 bu da bi ihtimal.saticiya tuketici hakem heyetine basvuracagini soyle

Ödemeyi yapmadan alamazdım kapıda ödemesi olmayan bi site. Şimdilik sadece sorun bildirip para aktarımını durdurabildim yani satıcıya yatırılmasını durdurdum. Şimdi kapıyı açmazsam öyle yaparlar mı ki
Kapıda iade de olmuyomuş heralde
Napsam

Ben bu meshur siteden alisveris yaptigim da gelen kargoyu almak istemedigimi soylemistim.karsi tarafin iadeyi kabul etmediginide.kargocu bana siz almazsaniz ,karsi tarafta kabul etmezse kaybolabilir vs.demisti.en kotu ihtimal kargoyu alirsin,direk olarak tuketici hakem heyetine basvurursub

Evet Saricik3 Saricik3 bu da bi ihtimal.saticiya tuketici hakem heyetine basvuracagini soyle
O kadar yüksek bi meblağ değil ama vazgeçmemin sebebi artık onu alsam işime yaramaz çünkü avmden alıp kullandım işim bitti. Ama şimdi hem param çekildi karttan hemde kapıyı açmazsam kayboldu derlerse hem üründen hem paradan olurum

G ile başlayan
Kapıyı açmıyım o zaman ama parası peşin ödendi belki gidip alırım diye şubede bekletmezler değil mi
Şubede 3 gün bekler tekrar satıcıya gider,ama satıcıya tekrar giderse satıcı tekrar kargo ücreti ödüyor sanırım,parayı peşin ödeme yapmışsın satıcının hesabına geçmiş mi yoksa bekletiyor mu site.

Ödemeyi yapmadan alamazdım kapıda ödemesi olmayan bi site. Şimdilik sadece sorun bildirip para aktarımını durdurabildim yani satıcıya yatırılmasını durdurdum. Şimdi kapıyı açmazsam öyle yaparlar mı ki
Kapıda iade de olmuyomuş heralde
Napsam

sitedeki iade şartları neler?
bakayım bende merak ettim.

Ben bu meshur siteden alisveris yaptigim da gelen kargoyu almak istemedigimi soylemistim.karsi tarafin iadeyi kabul etmediginide.kargocu bana siz almazsaniz ,karsi tarafta kabul etmezse kaybolabilir vs.demisti.en kotu ihtimal kargoyu alirsin,direk olarak tuketici hakem heyetine basvurursub
Bilmiyodum böyle oldugunu daha o siteden almam. Keşke n... olandan alsaydım

Back
X