- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
G... g..r sitesitedeki iade şartları neler?
bakayım bende merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
G... g..r sitesitedeki iade şartları neler?
bakayım bende merak ettim.
Bekletiyor şuan sorun bildirdim para transferi durduruldu yazdı. Ama benim karttan para çekildi şuan havuzdaymışŞubede 3 gün bekler tekrar satıcıya gider,ama satıcıya tekrar giderse satıcı tekrar kargo ücreti ödüyor sanırım,parayı peşin ödeme yapmışsın satıcının hesabına geçmiş mi yoksa bekletiyor mu site.
Bu da daha ilginçmiş :)Benim bir defa başıma bu tarz birşey geldi. Sepete ekledigim ürün daha sonra ödeme bile yapmadığım halde eve geldi hatta çok enteresan ama annemin evine geldi :) tesadüf o gün annemdeydim. Kargo geldi kapıda beklettim açacağım içinde ne var bilmiyorum ben herhangi bir sipariş vermedim dedim açtim ve elbiseyi gördüm şok oldum resmen. Dedim ben bunun ödemesini yapmadım alamam. Adam ürün arızalı olduğu için alıcı kabul etmedi gibi bişey yazdı.
Çok yüksek meblağ değilmiş madem değişim isteyin işinize yarayacak başka bir şey alın olmaz mı? Yada satıcıya güzellikle izah edip tekrar ikna etmeye çalışın. Çünkü değişim yapmıyorlarsa zararlı çıkarsınız kargoyu almayarak.Ödemeyi yapmadan alamazdım kapıda ödemesi olmayan bi site. Şimdilik sadece sorun bildirip para aktarımını durdurabildim yani satıcıya yatırılmasını durdurdum. Şimdi kapıyı açmazsam öyle yaparlar mı ki
Kapıda iade de olmuyomuş heralde
Napsam
Kayboldu falan diyolarmış öyle yaparlar mı acabaKapıyı açma .
O site iade de çok sıkıntı çıkarıyor.
Adama 10kere mesaj attım bunu da dedim iptal ettim iptali onaylayın başka ürün alıyım dedim yine cevap vermediÇok yüksek meblağ değilmiş madem değişim isteyin işinize yarayacak başka bir şey alın olmaz mı? Yada satıcıya güzellikle izah edip tekrar ikna etmeye çalışın. Çünkü değişim yapmıyorlarsa zararlı çıkarsınız kargoyu almayarak.
Teslim almak istemiyorum o zaman para adama yatar. Geri ödemez cevap bile vermeyen bi adam çünküTüketicinin Korunması hakkındaki Kanun gereğince alıcıların, ürünü teslim aldıktan sonra 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır.
Teslim aldığınız üründen memnun kalmazsanız cayma hakkı kapsamında ürünü iade edebilirsiniz. Cayma hakkıyla ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın
bak bu yazıyor sitede. ürünü teslim al sonra iade et.
Bu sitede ki cogu satici,ben iadeyi kabul etmiyorum urun bana gonderdigim gibi gelmedi hasarli geldi dedikten sonra,bu siteler birsey yapamayiz diyor.cunku gonderirken kargoda basina bi hasar gelmemesi adina bi guvence vermiyorlar.aklinizda bulunsun tuketici hakem heyetinde en cok bu siteden sikayet var.Sorun bildirdikten sonra "Bana Özel/Durum" sayfanızdaki "İade Detayı" butonu üzerinden satıcının irtibat bilgilerini görebilir ve satıcıya telefon yoluyla ulaşabilirsiniz.
İade hakkınızı kullanabilmeniz için satıcıyla görüşmenize gerek yoktur. Çözüm Merkezi sayfanızdan sorun bildirdikten sonra ürünü iade edebilirsiniz.
Teslim almak istemiyorum o zaman para adama yatar. Geri ödemez cevap bile vermeyen bi adam çünkü
Direkt kargo gelince istemiyorum demek istiyodum
Bu sitede ki cogu satici,ben iadeyi kabul etmiyorum urun bana gonderdigim gibi gelmedi hasarli geldi dedikten sonra,bu siteler birsey yapamayiz diyor.cunku gonderirken kargoda basina bi hasar gelmemesi adina bi guvence vermiyorlar.aklinizda bulunsun tuketici hakem heyetinde en cok bu siteden sikayet var.
Aynen öyle bu adama çok çirkin huylu. Defalarca mesaj attım cevap yokUzun senelerdir o siteden alısveris yaimadim en son havuz sistemi vardi. Ürün elinize ulaştıktan sonra onay veriyordunuz hala öyleyse. Almayin iade edin direkt. Eger para gelmesse müşteri hizmetleri ile irtibata geçin. Satıcı ile muhatap olunca cirkinlesebiliyorlar
Adama değil de direk sitenin müşteri temsilcisi iletişime geç istersen bakalım onlar ne diyecek.Aynen öyle bu adama çok çirkin huylu. Defalarca mesaj attım cevap yok
İade edince de kabul etmeyebiliyolarmış birdaha asla alışveriş yapmam ordan
Bende bu siteden hic alisveris yapmadim.en son hep.. Elektrik supurgesi aldim satici keyfi olarak iademi kabul etmedi.sikayetvar a heryere yazdim malum siteye ne ceneler doktum ama satici kabul etmiyor maalesef diye ciktilar isin icinden.tuketici hakem heyetine gittim bende.tarafima olumlu sonuclandi.o siteye de tovbe diyorum artik.bundan sonra ne alacaksam kendi orjinal sitesinden alirim artik :)ben hiç kullanmıyorum satıcılı satışı. bu siteyide.
hepsi.. dan birşey alırkende illa hepsi.. nın sattığı ürünleri alırım fiyat farkı olsa bile.
Satıcı onaylamazsa bir şey yapamayız diyolarmışAdama değil de direk sitenin müşteri temsilcisi iletişime geç istersen bakalım onlar ne diyecek.