internet aşkı

Bence onu bekleme. kim olduğunu bi şekilde öğrenip, gidip görmelisin. Onun haberi olmamalı

Bu bu bu cok cok cok mantikli cidden... Tapu meselesini dusundum o kadar uzakta nasil halletti benim isimi? Yakinlarimda olabilir evet. Yasadigi yerlerin manzara resimlerini atmasi da bulup atmasi cok zor bir sey degil..
Simdi aklima tek bir sey takildi kim o zaman bu ya? Kim isletir ki beni boyle yillarca? 15 yasimdaydim daha. Niye ablam degil de ben? Ablamla ilgili olabilecegini bile dusundun su an.
Ablamla konusacagim bunu. Cok tesekkur ederim cidden. Hic boyle bisey aklima gelmemisti.

Baska tarafa yonelcem haklisiniz. Burada sizlerle de konustuktan sonra kesin karar verdim. Benimle birlikte olmak isteyen bahsettigim o adama sans vermem gerekiyor. Cunku kabim o adami da kacirma diyor. Kafamin karisikligi %80 gecti.

Telini gizli no dan arayip sesini duysaydin bari :) erkek mi kadin mi emin olurdun en azindan, ve az cok yasini kestirebilirdin belki
Sesini duydum zaten sesini bile duymadim derken birbirimizle konusmadik manasinda demistim bunu da ust mesajlarda cevapladim :) erkek orda bir problem yok 27 yasinda oldugunu soyluyor sesinden de o yaslarda oldugu belli gibi.

Buradan okuayabilirsiniz.
Canim yaptiklari hicbirsey degilki on dakikada hallolur. Gozunde amma abartmissin. Bana adam cok anormal geldi ve bir gun gerçekten sevdigin biri oldugunda bu saplantılı adam msjlarla veya sahsen ya karsina cikarsa? Bir arkadasimin basina geldi ve nisanlisindan ayrildi boyle bir olaydan dolayi

Bir ara kusmustuk aslinda. Yaklasik 1 yil hic mesaj atmadi. Sonra ben mesaj atmistim. Twitter i var demistim ya. Ordan gormustum. Kpss ye girip cikmisti. O yuzden mesaj atmistim. Yillar once. baslatan ben oldum yeniden. Konusmalari. Cok pismanim su an.

Evli ve memleketinden uzakta çalışıyorbence mevsimlik iişçi falan mesela. Evine dönünce aramiyor. Face se kesin kapat. Mailni de değiştir. Hattını kır. Sen evlendiginde seni bulamaması için başkabilgi verme. Sigara birakirmiş gibi düşün. Bir erkek 8 yılbu sşekilde ssürdüysekesin ve kkesinkes cçok sorunludur.

Bu da olabilir tabii. Yanima gelse dahi evli mi bekar mi ayri mi elbette bilemem.

Benim bir arkadasimin 4 yillik sevgilisi evli cikti. Hem de kucuk kucuk cocuklari vardi. Bebegi falan... Yasi kucukken evlendirilmis adam karisiyla mutlu degilmis. Arkadasima asik olmus, kendisi ayri bir eve cikmis, bekar yasiyorum demis. Karisina da is icin sehir disindayim demis. Arada bir arkadasim da ondan haber alamiyordu gunlerce. Bunu hatirladim ki benim bu adam da evli olabilir elbette. Kafama yatti iyice bu bayanlar sayenizde. Haklisiniz.

Tabi canim birilerine sans ver. Hayatini kur . Sms sakin bi daha geri donme. Tsmsm senin cicin biseyler yapmis olablir ama sen dahs cogunu yapmissin 8 yilini vermissin degermi? Hepimizin hayatinda boyle hastalikli seyler olabiliyor. Olduds. Onemli olan unlarin farkina varim gecmisi atip yola devam etmek. Kac kez daha gelicez dunyaya degermi. Ondsn sons koy kasaba olur kismina girmiycem zaten bu konudaki yorumumu biliyosun. Allah yolunu da bahtinida acik etsin canim.

Icten yorumunuz icin cok tesekkur ederim sag olun :) baskalarina da sans verecegim :)

O kadar tanıdık ki konunuz.
Zamanında benimde tanıdığım biri vardı böyle. Adının berkay olduğunu ve izmitte yaşadığını söylemişti.
Tabi doğru yalan bilmiyorum ama hiçbir görüşmeye gelmedi :)
Kendinizi üzneyin bence. Ve mümkünse daha fazla saplatı yada bağımlı olmadan bırakın gitsin. O tiplerden kimseye hayır gelmez

Yaklasik 2 aydir gorusmedim kendisiyle. Arada bir mesajlar atmadi degil. Fakat cevap vermedim. Kafam rahat gonlum rahat ve huzurluyum. Hele ki ozgecan'dan sonra. Allah rahmet eylesin. Cok uzuldum hala kendime gelemedim. Cok da korktum. Cok buyuk de bir ders cikardim. Hayatta basina ne gelecegi belli olmaz. Ben de bundan sonra ne oldugu belirsiz adamlarla bir daha asla gorusmem. Tesekkur ederim size de :)

Benim de bi tanıdıgımın ablası aynı durumda..6 yıldır sadece mesajlasma var...o adam da hep kacıyor...kız surekli depresif onun yuzunden...

Hani yqazmışsın ya 2 gün önce faceten ekledi aşık oldum gibi birşey değil benim ki.Valla ben onlara kızardım ama keşke öyle birşey olsaymış.
8 yıl.S-E-K-İ-Z Y-I-L ne demek ya.Canım sen kaç yaşındasın.Ya ruh sağlığın bozuk,ya evde ailenle problemlerin var,bir hayale sımsıkı sarıldın ya da gerçekten akli melekelerin yerinde değil.Bir de bu adam sana değer veriyor diyen fütürsuz saçma sapan arkadaşların var.

Bir erkek 8 yıl bir kızı tanımak için adım atmadıysa evlidir,psikolojik hastadır kördür topaldır şişmandır,yaşlı amcadır......ya herşey olabilir.

Sen hiç tanımadığın birinin canı sıkıldığında çitlediği çekirdek olmuşsun farkında değil misin?Olgunluk diyorsun.Hangi olgunluk.Hangi aklı başında olgun erkek yapar bunu.Sen ve sen yaştaki genç kızlara sesleniyorum.Bırakın bu olgun erkek mantıklı erkek hevesini.Yaşınıza uygun,sizinle şakalaşan sizinle çocuklaşan,sizinle aynı şeylere gülen,aynı şeylerden zevk alan ete kemiğe bürünmüş erkeklerle arkadaşlık edin.
Herkes yaşını yaşamalı.Yaş aldıkça,hayat zaten olgunlaştıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…