internet aşkı

Her genç kızın evlilik rüyası gibi, bir de her genç kızın akranı karşı cinste arasında olgunluk bulamadığı ve kendisinin yaşından büyük sanma hali var, çaresi tabi biraz daha büyümek, tecrübe kazanmak ve olgunlaşmak.

Onun dışında adam her kavgasında kendini suçluyorsa evet eziktir, normal konuşmalarında mantıklı olması bir şeyi değiştirmez. Bunu doğru kabul edersek de her kavgasında haksızsa da eziğin önde gidenidir, bu da ayrı bir çelişki. Eh yara bandı olmayı olmayı kabul etmek de tercih meselesi. Bunu ne kadar senedir kabul ettiğiniz kimseyi ilgilendirmez sonuçta. Karşılık beklemediğiniz sürece 8, 16 da olur, 32 de. Kolay geliyordur artık alışkanlıktan, fazladan dilememe gerek yok.

Tesekkur ederim. Icimi biraz hafifletti yorumunuz gercekten.

Bütün ilişkilerini anlatmasına rağmen yine de dediklerine inanma canım :) Boşver hayatına bak derim ben ondan sana hayır yok bu gayet net ortada.

adam büyük ihtimalle profesyonel yalancı. telefon numarasının kime ait olduğunu sorgulatıp, doğruluğuna kanaat getirmekte çok akıllıca değil. bizzat şahidim yakın arkadaşımın neler yaşadığına. yaşından tut, bütün kimlik bilgilerine kadar. adam sahte kimlik, sahte okul kimliği ile geziyormuş. gerçek adını bile 5 yılın sonunda öğrendi. bekar üniversite öğrencisi çıktı sana çoluklu evli adam. ki öyle netten falanda değil bildiğin yüzyüze. diyelim ki her şeyi doğru ( % 5bin yalan) adam sağlıklı bir ruh haline sahip değil.

bir yorumunuzda kavga ettiği zaman onu suçlu olmadığına zor ikna ediyorum demişsiniz. işte aslında tüm ayrıntı burada. sizi psikolog gibi kullanıyor. içini döküyor rahatlıyor ve yuvasına geri dönüyor. günümüzde sahte hat, sahte fotoğraf kullanmak kadar çocuk oyuncağı bir iş yok. o kadar kolay ki. ben bile şuan istesem sanal telefon hattı oluşturabilirim. aşırı basit çünkü..

buradaki sert yorumlara darılma. yaşadığın şey saçmalık, komediden öte acı bir olay. her genç kız gibi birileriyle konuşma, sığınma, güvenme hisleriyle kapılıyorsun karşıdaki kişiye. erkekler çok duygusal yaklaşmazlar. seninle yazışırken onun neler yaptığından haberin dahi yok. yapma güzelim. işin var çevren var dostların var. senin yerinde olmak isteyn binlerce genç kızımız var doğu illerinde. gerçi aynı yaştayız. elindekilerinin kıymetini bil ve kimsenin manevi olarak sömürmesine izin verme. yarın bir gün gerçek aşkı bulduğunda tüm bunlara gülüp geçeceksin çünkü, o insan hayali bir karakter.

Tesekkur ederim. Sert yorumlara darilmiyorum aslinda da az once kucuk bir yanlis anlasilma olmustu o konuda da bayandan ozur diledim zaten ozel mesajda da. Konustuk anladik birbirimizi :)
Haklisiniz galiba. Her konuda.
Sert yorum yapan herkes de hakli. Bu durum normal degil cunku. Sert yumusak, tatli dille ya da sert bir sekilde herkes bir seyler soylemeye calisti. Bir sekilde gercekten yardimci oldu bana herkes.
Herkese tesekkur ederim bu yuzden ilgileri icin.

Cok fazla yorum vardi, okuyamadim. Yani belki soran olmustur benim merak ettigim konuyu.
Demissinki, oyle seyler yapiyorki arkadaslarim bile cok sasiriyor. Seni bu kadar etkileyecek, kendine baglayacak ne yapiyor?

Neyin tedavisini olacaklar ?

Buradan okuayabilirsiniz.

zamanında, yıl'ına kadar aynısını aynısı ayyynısını ben de yaşadım. Kendime aynı soruları sorup aynı cevapları aldım

Canim sen bi dahaki gelisinde ona deki tamam artik sen yoluma ben yoluma. Gercek hayat bu degil canim. Gercek hayat bizim yasadigimiz hayat. O bir hayal düş belkide. Aç gözlerini artik uyan o derin uykudan. Ben hic ihtimal vermiyorum onunla ilerde bi evliliginiz olabilecegine. Sende demissin onunla olmaz zaten diye. E napiyosun peki kokoca bir hic. Birak aliskanliklarindan kurtul yeniden doğ. Egitimle ugras, bi hobi edin, kendini gelistir. Bunlari sana degil kendimede cok soyledim zamaninda inan zaman kaybi bos ugraslar. Baska tarafa yonel.

8 senedır bırak yüzünü, sesını bıle duymamıssın
sittin sene de duyamaz ve göremezsın.. hakkında anlattıklarıysa aynı sesını duymayısın kadar yalan

Amannnn ruhum daraldı yaw bu ne böyle
Ben korktum burda okurken ne bileyim sapık mi katil mi piskopatami cirkin mi bence size gerçeği ben söyleyim bu adam engelli büyük ihtimal sizle görüşmek istemesi bu yüzden!!!!!! Sesini dahi duymadıysananiz kadın bile olabilir hemen tel kartını kırıp gerçek hayatta yaşamalisiniz nokta net

Telini gizli no dan arayip sesini duysaydin bari :) erkek mi kadin mi emin olurdun en azindan, ve az cok yasini kestirebilirdin belki

ortada bir adam var... tamam kabul ediyorum... ama bu adamın sahte bir kimliği var... sana numarasını veriyor sen işlettim diyorsun... adamın sana verdiği telefon numarasından senin arayacağını zaten biliyor... telefonu açıpta hayır ben o değilim o okulda okumadım mı diyecek... o numarayı arayan herkese aynı yalanı uyduruyordur.... tüm gerçekçiliğiyle herşeyi ortaya döken adam, nette birbirimizide gördük diyorsun... kendisi niye gelmesin ki... o seninle sadece vakit geçiriyor... sense hayallerle yaşıyorsun... adamı hayallerinde o kadar mükemmelleştirmişsin ki... çünkü insanlar hayal kurarken kötü düşünmezler... her şeyin olumlusunu düşünürler... ve bu adam yüzünden senelerce kendini kapatmışsın... aslında hep bu adamı beklemişsin... çünkü ilişkilerin başlamadan bitmiş... çünkü hayallerindeki bu adamı aramışsın karşında... belkide bu adam seni tanıyorda olabilir... aslında senin çok yakınında da olabilir.... seninle nette yüzyüze görüşen bu değildi belkide... kendini birşekilde göstermesi ve varlaması gerekiyordu... belkide sana arkadaşını gösterdi nette.... ama kesinlikle telefonda aradım kendisiydi cümleni kabul etmiyorum... bir hat alması ve sana bu numarayı vermesi... sen aradığında da sana netten söylediklerini söylemesi çok zor bir şey değil... yazık olmuş senelerine diyeceğim ama yaşında daha küçük... ve bu adamla çok küçük yaşta tanışmışsın... sende sadece bağımlılık yapmış... bu adamı bulurmusun... yüz yüze görürmüsün bilmem... ama biran önce bir şekilde kurtul bu adamdan... yoksa hayatına hiçbir şekilde hiç kimseyi sokamayacaksın.... unutma bu adam mükemmel değil... onu mükemmel yapan senin hayallerin.... 8 sene bir adamın seni merak etmemesi olacak gibi değil... tek aklıma gelen... bu adam seni her türlü tanıyor.... çevrende yada yakınında.... diğer saydıklarını yapması çok zor şeyler değil... o okulda okuyan bir arkadaşı vardır... bütün bilgiler o arkadaşına aittir.... 24 saat var demişsin... belkide o arkadaşı 24 saatlik mesafede oturuyor... belki de bu adam senin yanı başında.... herşeyi gerçekse.... nette yüzünüde gösterdiyse... telefonda da konuştuysa.... bu adam neden senin yanına gelmek istemesin ki.... tek akla gelen bu adam seni tanıyor... uzağında arama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…