- 2 Ocak 2015
- 72
- 7
- 48
- 32
- Konu Sahibi birkupakahve
Hani yqazmışsın ya 2 gün önce faceten ekledi aşık oldum gibi birşey değil benim ki.Valla ben onlara kızardım ama keşke öyle birşey olsaymış.
8 yıl.S-E-K-İ-Z Y-I-L ne demek ya.Canım sen kaç yaşındasın.Ya ruh sağlığın bozuk,ya evde ailenle problemlerin var,bir hayale sımsıkı sarıldın ya da gerçekten akli melekelerin yerinde değil.Bir de bu adam sana değer veriyor diyen fütürsuz saçma sapan arkadaşların var.
Bir erkek 8 yıl bir kızı tanımak için adım atmadıysa evlidir,psikolojik hastadır kördür topaldır şişmandır,yaşlı amcadır......ya herşey olabilir.
Sen hiç tanımadığın birinin canı sıkıldığında çitlediği çekirdek olmuşsun farkında değil misin?Olgunluk diyorsun.Hangi olgunluk.Hangi aklı başında olgun erkek yapar bunu.Sen ve sen yaştaki genç kızlara sesleniyorum.Bırakın bu olgun erkek mantıklı erkek hevesini.Yaşınıza uygun,sizinle şakalaşan sizinle çocuklaşan,sizinle aynı şeylere gülen,aynı şeylerden zevk alan ete kemiğe bürünmüş erkeklerle arkadaşlık edin.
Herkes yaşını yaşamalı.Yaş aldıkça,hayat zaten olgunlaştıracak
Benim gibi buna benzer seyleri yasayan cok insan var akli dengem de yerinde ruh sagligim da iyi en az sizin kadar. Aldigim kararlari ookuyabilirsiniz ust mesajlarda. Ben bu defteri kapatali cok oldu.