- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
- Konu Sahibi birkupakahve
Yahu insan 8 yıldır insan nasıl sürekli konuştugu bir insanın yüzünü görmez,sesini duymaz.Kusura bakmayın ama inandırıcı bulmadım,gerçek konuysa bile çok saçma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi dert ettin kuzum bukadar sen asik deilsin bisey deilsin saece aliskanlik sende msj attgibda bvardır usma belki karisi vardir acik acik yazsin madem belki cocujlari ble vard yazik deilmi onlara boyle neydi belirsiz adamlarla konusuyosunuz bukadar basitmi bu yaa sen sen ol bda konusma23. O da 27.
Internetten tanıştığın bir adama güvenme kesin şöyle diye,koskoca 8 yılda istese sizi 1000 defa görürdü herşeyi bir uçağa bakıyor artık,geçenlerde bir arkadas bir derdim varda konu açtı,sevgilisi okuduğu bölüm hakkında bile yalan söylemiş ki sen hiç tanımıyorsun bu adamı.Sorgulattim. Kendi adi soyadina ait. Ondan sonra isletti arkadasim. Bana verdigi bilgilerin hepsi dogru. Dogum tarihi okudugu okul her sey ayni. Tek bir yalan yok. Ama bu ona guveniyorum demek degil lutfen yanlis anlamayin. Sadece demek istiyorum ki kimligi ile ilgili yalan bilgi bulamadim.
Tamam. Sorayim artik. Ya bir daha kaybolmasin ya da defolsun gitsin hayatimdan. Haklisiniz.bi dahaki geri geldiğinde böyle nereye ortadan kaybolduğunu sorar mısın lütfen?
aynen öyle. hayatını hiç görmediğin birine göre şekillendirme yaşın geçince pişman olursun.Tamam. Sorayim artik. Ya bir daha kaybolmasin ya da defolsun gitsin hayatimdan. Haklisiniz.
Aliskanlik, bagimlilik yapti.. Onunla konusmak terapi gibi. Isin asli, aylarca donmuyor ya, ben de unutuyorum onu. Ama sonra geri geliyor yine bu hale geliyorum. Tam alisiyorum ona yine gidiyor.Neyi dert ettin kuzum bukadar sen asik deilsin bisey deilsin saece aliskanlik sende msj attgibda bvardır usma belki karisi vardir acik acik yazsin madem belki cocujlari ble vard yazik deilmi onlara boyle neydi belirsiz adamlarla konusuyosunuz bukadar basitmi bu yaa sen sen ol bda konusma
Buraya her seyimi anlattim. Bunu da anlatayim bari. Su an hayatima girmeye calisan cok iyi kalpli bir adam var. Fakat cocuk cocuk hareketleri var. Benimle yasit. Olgun gelmiyor davranislari bir turlu bana. Bu insani ona anlatmadim. Anlatmayi da dusunmuyorum. Ama kendi duygularim karman corman oldugu icin bu adami uzmek de istemiyorum. Ama dusunuyorum bu adamdan daha iyi niyetli bir adam karsima cikar mi bir daha bilmiyorum. Mantik acisindan da uygun biri, onu sevebilecegimi de dusunuyorum. Harika bir isi var, benle yasit, komik biri, en onemlisi kanli canli, arkadaslarim onu cok seviyor. Ablam baski yapmaya basladi onunla bulusayim diye. Kabul etmedim bulusmayi falan ama birakmak da istemiyorum. Kafam karmakarisik. Onu kaybedersem pisman olmaktan korkuyorum. Bu adamla konusurken o yeniden cikti ortaya. Kafam karisti, simdi yine ortadan kayboldu. Kendimi igrenc hissediyorum. Anlayabiliyorsunuzdur umarim.aynen öyle. hayatını hiç görmediğin birine göre şekillendirme yaşın geçince pişman olursun.
Hayir beklemek istemiyorum. Ben de cok yoruldum. Ama bu dediginizi yapmam gerek. Ya da hic yapmadan kendi yolumu cizmem gerek.Ah güzel arkadaşım. Restini çeksene ya karşıma çık ya hayatımdan çık de bu kadar basit.
Napıcaksın hayatın boyunca hiç görmediğin yanar döner hareketleri olan bu adamı mı bekleyeceksin?
anlamaya çalışıyorum...Buraya her seyimi anlattim. Bunu da anlatayim bari. Su an hayatima girmeye calisan cok iyi kalpli bir adam var. Fakat cocuk cocuk hareketleri var. Benimle yasit. Olgun gelmiyor davranislari bir turlu bana. Bu insani ona anlatmadim. Anlatmayi da dusunmuyorum. Ama kendi duygularim karman corman oldugu icin bu adami uzmek de istemiyorum. Ama dusunuyorum bu adamdan daha iyi niyetli bir adam karsima cikar mi bir daha bilmiyorum. Mantik acisindan da uygun biri, onu sevebilecegimi de dusunuyorum. Harika bir isi var, benle yasit, komik biri, en onemlisi kanli canli, arkadaslarim onu cok seviyor. Ablam baski yapmaya basladi onunla bulusayim diye. Kabul etmedim bulusmayi falan ama birakmak da istemiyorum. Kafam karmakarisik. Onu kaybedersem pisman olmaktan korkuyorum. Bu adamla konusurken o yeniden cikti ortaya. Kafam karisti, simdi yine ortadan kayboldu. Kendimi igrenc hissediyorum. Anlayabiliyorsunuzdur umarim.
Hayir beklemek istemiyorum. Ben de cok yoruldum. Ama bu dediginizi yapmam gerek. Ya da hic yapmadan kendi yolumu cizmem gerek.
Dalga gececekseniz yorum yapmayin lutfen.anlamaya çalışıyorum...
istihareye yatsana...
ne dalgası ya hu?Dalga gececekseniz yorum yapmayin lutfen.
Yeterince hassas oldugum icin ve bircok olumsuz sey duydugum icin yanlis anladim. Kusura bakmayin. Ozur dilerim.ne dalgası ya hu?
tüm samimiyetimle Allaha sığınıp bahsettiğin kişinin senin için hayırlı olup olmadığını öğrenmen için istihareye yatsana dedim.
havadan nem kapacaksanız konu açmayın lütfen!
Can dayanmadi zaten artik.TK735 sefer sayılı uçuş gibi bu ne yav gitti geldi gitti geldi.. buna can dayanmaz. Iyi sabır varmış sizde