internet aşkı

Benim gibi buna benzer seyleri yasayan cok insan var akli dengem de yerinde ruh sagligim da iyi en az sizin kadar. Aldigim kararlari ookuyabilirsiniz ust mesajlarda. Ben bu defteri kapatali cok oldu.

Benim gibi buna benzer seyleri yasayan cok insan var akli dengem de yerinde ruh sagligim da iyi en az sizin kadar. Aldigim kararlari ookuyabilirsiniz ust mesajlarda. Ben bu defteri kapatali cok oldu.
Aldığın kararları ve sonra ki yorumlarını bilemem.Sen bir konu açtın konuyla ilgili fikir istedin ben de sana yorum yptım.Buna benzer olayları yaşayan bir çok insan olması,bunu yaşamanın normal olduğunu göstermiyor.Ve ben bir çok internet arkadaşlığı okudum duydum ama inan bana 8 yıl birine bu şekilde takılan onun için dertlenen birine ilk defa rastlıyorum.Bunun duygusal boşluk evde ve sosyal hayatta bazı şeylerin eksik olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.Normal değil çünkü bu durum.Ben bunu sana seni suçlamak için değil,birşeylere dikkatini çekmek için söylüyorum.Umarım sana bir gün yine yazdığında aynı hataya düşmezsin.

Daha onceden defalarca yazdi ve dusmedim merak etmeyin. Bu konuyu eskiden acmistim ve aldigim kararlarin olmasi bu defteri kapattigim anlamina gelir zaten. Bitti benim icin. Gercekten. Hayatimda gercek bir insan var ve ona bir sans vermeyi dusunuyorum. Kendisiyle iletisimde oldugum tum hesaplardan onu engelledim. Mesajlarina da cevap vermiyorum. Merak etmeyin. Sizlere bunu anlattigimda zaten kafamda belliydi bazi seyler ve su an hepsini astim. Hayatimdaki insana cok deger veriyorum ve o aklimdayken internetteki o adammis, masallar gibi bir askmis, beyaz atli prensmis hicbiri umrumda bile degil. Evet kafam cok karisikti kabul ediyorum ama su an cok mutluyum ve sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali bir daha ayni hatayi yapacagimi sanmiyorum. ilginiz icin tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…