İnternet alışverisi iade almıyor.

N11 den de oyuncak bebek almistim. Sahte oldugunu düşünüyorum. Kizim geri verdirmedigi icin verememistim

Hiç birşey olmaz merak etmeyin iade hakkınız zaten var nerden almiştınız ne terbiyesizlermiş

N11 den de oyuncak bebek almistim. Sahte oldugunu düşünüyorum. Kizim geri verdirmedigi icin verememistim
Ben kac kere alisveris ettim bi sorun yaşamadım hiç bidaki aya yine biseyler alcam inşllah bi sorun olmaz

Arkadaşım sen n11in muşteri hizmetlerini geç direk siparişinden iade et butonuna bas sana kod vericek bırak onların verdiği kodu

Üzgünüm ama kırık ürün için kargoyu alırken tutanak tutmuş olmanız lazım. Tutmadıysanız hiçbir hak iddia edemezsiniz

şu kargo sorunları yüzünden internette alışverişinden vazgeçme noktasındayim. 4 gündür ben de sinirden deliriyorum

Ben kac kere alisveris ettim bi sorun yaşamadım hiç bidaki aya yine biseyler alcam inşllah bi sorun olmaz
Aldigim bebek baby alive. Saclari cok kotu geldi , soyulmus gibi. Sahtesi var mi diye aradim Google'da , ama bulamadim. Ben sahte ya kusurlu urun sattiklarini dusunuyorum .bu tarz sitelerin indirim zamaninda.
Bir kere bilindik bir siteden yine, indirim zamanı spor ayakkabı aldim. Havalar isininca giymeye basladim , iade suresi gectigi icin, fiside atmistim. Giymeye bir basladim , yirtildi ayakkabı. Sahte oldugunu düşünmüyorum ama ya bayagi eski sezon yada zaten defoluydu farketmedim. Buyudu defosu.

Hep size denk gelmiş valla bana ugramadi inşallah ugramaz o şanssızlık

Onunla da iletişime geçtim ama dönüş tok henüz..

Özellikle kırılacak esya aldığınızda, şartlar belli,
Kargo elemanının yanında açıp,
Eğer kırıksa tutanak tutturmalisiniz.
Yoksa iade almıyorum diyebilirler.
Onların insiyatifine kaldınız.
İnanın neresinden tutsanız mağdurum.
Kargom benim bilgim dışında benim disinda adını bile bilmediğim komşuma teslimat yapıyor.
Kaldı ki nerde tutanak tutturayim..
Kargodan da şikayetçiyim zaten.

Üzgünüm ama kırık ürün için kargoyu alırken tutanak tutmuş olmanız lazım. Tutmadıysanız hiçbir hak iddia edemezsiniz
Ürünü beni bilgim dışında apartman komşuma teslim eden kargo da hak iddia edebilirim ama dimi..
Ben almadım ki, komşum almış, kargo bu süreci bilmez mi, ona teslim etmesi kargonun ihmali değil mi..
Komşum dememe de bakmayın, adını bile bilmiyorum.
Alan kişi iyi niyetli şüphesiz.
Ama kargo da sorumluluk ararım.

Arkadaşlar gelişmeleri yazacağım elbet size ama, n11 den UPS kargoyla yaptığım alisveriste, hem kargo, hem n11 tarafından inanilmaz magdur edildim.
Sundukları çözüm de 140 TL me karşılık, 100 TL hediye çeki.
Demem o ki, bu ürün daha fazla da olabilirdi.
Kimsenin parasıyla rezil olmasını istemem.
Herkesin bilgisi olsun bu konudan.

N11 diğer siteler içinde en düşük segment olan site valla kızlar böyle nalbur ürünü almayacaksanız başka bişi almayın ordan, gerçekten öyle bir site cünkü.

Tüketici haklarına basvurabilirsiniz edevlet üzerinden.

Olmuyor işte. Uğraştım. Hatta avukat arkadaşım vardı. O konuştu şikayet edeceğim siZi diye. Olmadı işe yaramadı. Kargocu şuna teslim et dedi ettim demiş. Ürün eksikti. Firma da tutanak yoksa iade de yok dedi. Kargocunun numarasını aradım buldum. Tutanak tutacağız dedim adam numaramı engelledi. Oraya buraya yazdım bir şey çıkmadı

İnanın neresinden tutsanız mağdurum.
Kargom benim bilgim dışında benim disinda adını bile bilmediğim komşuma teslimat yapıyor.
Kaldı ki nerde tutanak tutturayim..
Kargodan da şikayetçiyim zaten.
Ooo süper:))
Problem çıkmaz o zaman, siz tüketici haklarına, kargo ile alakalı da şikâyeti oluşturun da, hepsi bir arada çıksın.
Şöyle soyleyeyim, donuma varana kadar internetten alışveriş yapıyorum.
Detarjan, tuvalet kağıdı, kâğıt havlu vs gibi market alışverişini de..
7 yılda 4-5 kere sorun yaşadım, o kadar olur diyip göz yumuyorum.
Yoksa black friday mağduruyum ben de :)

Bence yoğun bir dönem olduğu için kodlarda karışıklık olmuştur n11 yapmaz öyle şey pek. Her türlü alışverişimi online yapan bir insan olarak en düzgün hizmet verenlerden biri çünkü bence.

Bence yoğun bir dönem olduğu için kodlarda karışıklık olmuştur n11 yapmaz öyle şey pek. Her türlü alışverişimi online yapan bir insan olarak en düzgün hizmet verenlerden biri çünkü bence.
Umarım n11 den yada başka sitelerden yüksek meblalarda aldığınız bir üründe benim yaşadığım rezilliği yaşamazsınız.

Peki sonra tüketici haklarına şikayet de bulundunuz mu..
Ben ekşi ye de yazmak istiyorum ama yeni üyelik aldım ve nasıl yazacağım bilmiyorum..
Elimin ulaştığı her yere yazacağım.
Ben şuan 140 lira için değil, 1000 lira için de uğraşıyor olabilirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…