- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.877
- 358
Aa nasil o siteye guveniyordum biraz. Bana kucuk defolu gelmisti. Bir kere de direkt teshir yazan bir urun gelmistiBende trendyolun sahte ürün kurbanı oldum
N11 den de oyuncak bebek almistim. Sahte oldugunu düşünüyorum. Kizim geri verdirmedigi icin verememistimAna N11 mivalla ben ordan cok alışveriş yaptim hala yapıyorum en son besigimizi, bebek arabasıni ve puseti aldim gayet saglam guzel geldiler. Nie öyle bise ettiler acaba hayret. Bende diğer ünlü siteden almıştım kargom kayip bende ordan almam daha esimde kizdi
Hiç birşey olmaz merak etmeyinesimde bir siteden bir urun siparis verdi tam 1 bucuk hafta gelmedi hergun adres tegeti suuu bu derken en son aradiklarinda yenil yil dolayisiyla biraz zor gelecek rn son tele ben ciktim dedim yetr aramayin iptal edin dedim musteri hizmetlerjne tamam siz bilirsinz labayi konusma sesini yukseltme o zaman urunu vermeyiz gibi ukla konusma en son patladim benimle sidik yarisina girme isini yap dedim ama cidden en son noktaya getrdiler cok kustahca konustu. neyse kargoda ne garib 1 kac saat sonra geldi esim urunu acmadan geri gonderdi ve 1 saat sonra o ukala musteri hizmetlerindeki kizlar resmen esimi taciz etiler sizi savcilaga verecegiz urunu gonderdiginiz icin adami delirtiler en son saydirmis bizimkisi kizin edebsizligine bakin ozelden mesaj atmis nie kufur ediyorsunz bilmem ne bir suru mesaj bizimkide cvp yazmis tabi en son sirket tum uyarilara ragmen urunu almadiniz sizi hukuki surec bekliyor diye bir mesaj atmis
Ben kac kere alisveris ettim bi sorun yaşamadım hiç bidaki aya yine biseyler alcam inşllah bi sorun olmazN11 den de oyuncak bebek almistim. Sahte oldugunu düşünüyorum. Kizim geri verdirmedigi icin verememistim
Üzgünüm ama kırık ürün için kargoyu alırken tutanak tutmuş olmanız lazım. Tutmadıysanız hiçbir hak iddia edemezsinizArkadaşlar olayı kısaca anlatayım.
Ayın 16 sında çok bilinen bir Internet sitesinden alışveriş yaptım, yapmaz olaydim.
Ürünü açtığımızda kırık olduğunu gördük, ve iade sürecini başlatmak istedik.
Olaylar burda başladı.
Sitenin bize gönderdiği iade koduyla, kargonun ücretsiz iade almak için istediği kod uyuşmuyor.
Firma bize bu gerekli kodu anlamadığım bir şekilde göndermiyor, ve açıklama olarak, genel müdürlük inceliyor diyor.
Bu şekilde süreci uzatıyor.
Daha bunun, firmaya ulaştırmayı basarabilirsem para iadesi kısmı var..
Size soracağım benim bunlari sikayet edebileceğim, neresi var.
Kimse böyle bir mağduriyet yaşasın istemem.
Artık parasında da değilim, paradan çok emeğim gitti gunlerdir
Karşılığını almak istiyorum.
Aldigim bebek baby alive. Saclari cok kotu geldi , soyulmus gibi. Sahtesi var mi diye aradim Google'da , ama bulamadim. Ben sahte ya kusurlu urun sattiklarini dusunuyorum .bu tarz sitelerin indirim zamaninda.Ben kac kere alisveris ettim bi sorun yaşamadım hiç bidaki aya yine biseyler alcam inşllah bi sorun olmaz
Hep size denk gelmiş valla bana ugramadi inşallah ugramaz o şanssızlıkAldigim bebek baby alive. Saclari cok kotu geldi , soyulmus gibi. Sahtesi var mi diye aradim Google'da , ama bulamadim. Ben sahte ya kusurlu urun sattiklarini dusunuyorum .bu tarz sitelerin indirim zamaninda.
Bir kere bilindik bir siteden yine, indirim zamanı spor ayakkabı aldim. Havalar isininca giymeye basladim , iade suresi gectigi icin, fiside atmistim. Giymeye bir basladim , yirtildi ayakkabı. Sahte oldugunu düşünmüyorum ama ya bayagi eski sezon yada zaten defoluydu farketmedim. Buyudu defosu.
Onunla da iletişime geçtim ama dönüş tok henüz..aslina bakarsaniz bence satici ile iletisime gecip durumu bildirmelisiniz. satici kargoyu kabul etmeyebilir. kargo size geri doner ve git gel kargo parasi odemis ve urunu odemis olursunuz.
saticiya mesaj atin. yada varsa iletisim bilgilerinden arayin konusun.
İnanın neresinden tutsanız mağdurum.Özellikle kırılacak esya aldığınızda, şartlar belli,
Kargo elemanının yanında açıp,
Eğer kırıksa tutanak tutturmalisiniz.
Yoksa iade almıyorum diyebilirler.
Onların insiyatifine kaldınız.
Pazartesi mutlaka gideceğim, bizzat dilekçe vereceğim.Tüketici haklarına şikayet edin 7 gün gecmeden şikayet hakkınız var hakkınızı arayın derim
Ürünü beni bilgim dışında apartman komşuma teslim eden kargo da hak iddia edebilirim ama dimi..Üzgünüm ama kırık ürün için kargoyu alırken tutanak tutmuş olmanız lazım. Tutmadıysanız hiçbir hak iddia edemezsiniz
Olmuyor işte. Uğraştım. Hatta avukat arkadaşım vardı. O konuştu şikayet edeceğim siZi diye. Olmadı işe yaramadı. Kargocu şuna teslim et dedi ettim demiş. Ürün eksikti. Firma da tutanak yoksa iade de yok dedi. Kargocunun numarasını aradım buldum. Tutanak tutacağız dedim adam numaramı engelledi. Oraya buraya yazdım bir şey çıkmadıÜrünü beni bilgim dışında apartman komşuma teslim eden kargo da hak iddia edebilirim ama dimi..
Ben almadım ki, komşum almış, kargo bu süreci bilmez mi, ona teslim etmesi kargonun ihmali değil mi..
Komşum dememe de bakmayın, adını bile bilmiyorum.
Alan kişi iyi niyetli şüphesiz.
Ama kargo da sorumluluk ararım.
Ooo süper:))İnanın neresinden tutsanız mağdurum.
Kargom benim bilgim dışında benim disinda adını bile bilmediğim komşuma teslimat yapıyor.
Kaldı ki nerde tutanak tutturayim..
Kargodan da şikayetçiyim zaten.
Umarım n11 den yada başka sitelerden yüksek meblalarda aldığınız bir üründe benim yaşadığım rezilliği yaşamazsınız.Bence yoğun bir dönem olduğu için kodlarda karışıklık olmuştur n11 yapmaz öyle şey pek. Her türlü alışverişimi online yapan bir insan olarak en düzgün hizmet verenlerden biri çünkü bence.
Peki sonra tüketici haklarına şikayet de bulundunuz mu..Olmuyor işte. Uğraştım. Hatta avukat arkadaşım vardı. O konuştu şikayet edeceğim siZi diye. Olmadı işe yaramadı. Kargocu şuna teslim et dedi ettim demiş. Ürün eksikti. Firma da tutanak yoksa iade de yok dedi. Kargocunun numarasını aradım buldum. Tutanak tutacağız dedim adam numaramı engelledi. Oraya buraya yazdım bir şey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?