• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet alışverisi iade almıyor.

Arkadaşlar gelişmeleri yazacağım elbet size ama, n11 den UPS kargoyla yaptığım alisveriste, hem kargo, hem n11 tarafından inanilmaz magdur edildim.
Sundukları çözüm de 140 TL me karşılık, 100 TL hediye çeki.
Demem o ki, bu ürün daha fazla da olabilirdi.
Kimsenin parasıyla rezil olmasını istemem.
Herkesin bilgisi olsun bu konudan.
Öncelikle iade sürecinizde maalesef hata var. Şöyle ki siz n11le iletişime geçmeden kendiniz iade iptal talebi oluşturacaksınız. Daha sonra ekrana gelen kodu hangi kargo ile anlaşması varsa o kargoya vereceksiniz. Kargo ürünü teslim aldıktan sonra size bir takip numarası verecek bunu n11e giriş yapıcaksınız. Kargo kodu kabul etmiyorsa ürünü aldığınız firmayı arayıp anlaşmalı mağaza kodunu isteyiniz. Bu aşamada n11 hatalı değil siz firmayı şikayet edebilirsiniz. Firmaya msj atın kodu isteyin yardımcı olacaklardır. N11de bilinmedik satıcılardan alışveriş yapmamanızı öneririm.

Peki sonra tüketici haklarına şikayet de bulundunuz mu..
Ben ekşi ye de yazmak istiyorum ama yeni üyelik aldım ve nasıl yazacağım bilmiyorum..
Elimin ulaştığı her yere yazacağım.
Ben şuan 140 lira için değil, 1000 lira için de uğraşıyor olabilirdim...
Ben 15 lira için uğraştım 😂😂 ama olmadı. Tüketici haklarına başvurmadım ama çok yere yazdım.

Öncelikle iade sürecinizde maalesef hata var. Şöyle ki siz n11le iletişime geçmeden kendiniz iade iptal talebi oluşturacaksınız. Daha sonra ekrana gelen kodu hangi kargo ile anlaşması varsa o kargoya vereceksiniz. Kargo ürünü teslim aldıktan sonra size bir takip numarası verecek bunu n11e giriş yapıcaksınız. Kargo kodu kabul etmiyorsa ürünü aldığınız firmayı arayıp anlaşmalı mağaza kodunu isteyiniz. Bu aşamada n11 hatalı değil siz firmayı şikayet edebilirsiniz. Firmaya msj atın kodu isteyin yardımcı olacaklardır. N11de bilinmedik satıcılardan alışveriş yapmamanızı öneririm.
Aynen dediğiniz adımlardan gidildi zaten 😊
Birebir aynısı.
Bana geçerli kod gonderilmedigi için n11 le görüştüm.
Yani önce ben normal şekilde iademi yapmaya çalıştım.
Firmaya da yazdım ama cevap vermiyor.

Bu arada firma da bilinmedik değil, onu da söyleyim, argemob.

Tabi ki ben seve seve söylerim, herkes bilsin, umarım yasak değildir isim vermek.
N11 den aldım, ürün kırık geldi, iade için müşteri hizmetleri bir kod verdi, kargo da farklı bir vermeleri gerekiyor diyor.
N11 de, açıklamasında mantık olmadan bekletiyor.
Bir de üstüne kargodan tutanaginiz yok, firma geri almayabilir, biz size 100 lira verelim diye lutfediyorlar.
Zaten ben kırık olduğunu görsem tutanak niye tutturayim, kargodan teslim bile almam.
Böyle saçma bir durumun içindeyim işte....

Ben n11 den bir ürün aldım eyelinerdı. Açtım kullandım sevmedim ve iade ettim. Almazlar sandım ama aldılar. Ailem de çok memnun iade sürecinden koşulsuz iade alıyor. Üzüldüm böyle bir şanssızlık yaşamanıza

Ben n11 den bir ürün aldım eyelinerdı. Açtım kullandım sevmedim ve iade ettim. Almazlar sandım ama aldılar. Ailem de çok memnun iade sürecinden koşulsuz iade alıyor. Üzüldüm böyle bir şanssızlık yaşamanıza
Umarım hiç yasamazsiniz.
Ama çok güvenmeyin demek de boynumun borcu oldu bu yaşadıklarimdan sonra.

Bencede iyi olur gidip dilekçenizi verin şikayetçi olun olmazsa büyük bir miktardaysa alışverişiniz birde kırım geldiği halde bu şekilde davranmalarını anlamadım
Alın benden de o kadar..
Bende hiç anlamadım, oğluma almıştım mobilya, burnumdan geldi.

Olmuyor işte. Uğraştım. Hatta avukat arkadaşım vardı. O konuştu şikayet edeceğim siZi diye. Olmadı işe yaramadı. Kargocu şuna teslim et dedi ettim demiş. Ürün eksikti. Firma da tutanak yoksa iade de yok dedi. Kargocunun numarasını aradım buldum. Tutanak tutacağız dedim adam numaramı engelledi. Oraya buraya yazdım bir şey çıkmadı
Şubeye gidn bu imza bana iat değil deyin bence hakkınıxı arayın n11 den böyle bişey yaşamıza üzüldüm bence bu işin peşini bırakman bizzat kargoya gidp kargocu numaramı engelleşd deyin

Şubeye gidn bu imza bana iat değil deyin bence hakkınıxı arayın n11 den böyle bişey yaşamıza üzüldüm bence bu işin peşini bırakman bizzat kargoya gidp kargocu numaramı engelleşd deyin
Zaten bana ait değil orası belli.
Hatta şöyle ben kargonun geldiğini kargo takip numarasından aratınca öğrendim.
Farklı bir isim yazıyordu,bu ne dedik, öyle anladık.

Umarım n11 den yada başka sitelerden yüksek meblalarda aldığınız bir üründe benim yaşadığım rezilliği yaşamazsınız.
Valla asıl İstanbul Bilişimden dertliyim ben. 1 aydır göndermedi siparişimi ve asla da ulaşılamıyorlar. 140 tl filan da değil 3000 tl ye yakın bir tutarda yaptım alışverişi. Bekliyorum halen 😞

Aynen dediğiniz adımlardan gidildi zaten 😊
Birebir aynısı.
Bana geçerli kod gonderilmedigi için n11 le görüştüm.
Yani önce ben normal şekilde iademi yapmaya çalıştım.
Firmaya da yazdım ama cevap vermiyor.
Sözlü iletişime geçin çağrı merkezini arayın varsa hiç dönüş olmadı alıcı ödemeli gönderin kargoyu

vesileyle bende yazayım:)
trendyolun çoğu ürün sahte.
3 kuruş için parfüm tuzağına düştüm bende..
2 sene önce de birkenstock almıştım. geri yolladım.
daha birşey almam oradan.
Ben hala ordan deli gibi alışveriş yapıyorum ya :) ama kozmetiğe tövbeliyim. Boyner’den alıyorum pahalı ama en azından acaba demiyorum

Urun belki sahte degildir ama sectiginiz satici ya eski ya da kotu sartlarda depoladigi bozuk urunu gondermistir.
Kozmetikte depolama sartlari cok onemli.
Fake denilen cogu parfum kotu kosullarda saklandigi icin bozuluyor,malesef aliciya ucuz sekilde bu yuzden ittiriliyor.
Ben sephora, douglas ve marionnaud disinda hicbir yerden parfum almam ama kozmetigi ureticinin araci oldugu sekilde aliyorum.
Lorealin sugar scrub i var, cidden cok cok iyi, trendyolda 29 lira,disariya gore cok uygun, gonderici loreal turkiye, iste o zaman icim rahat bi sekilde aliyorum.
Evet, böyle de olabilir ama beni en çok olumsuz yorumu yayınlamaması sinir etti. İlk sahte olabilir yazdım kabul etmediler sonra üsluplu bir şeyler yazdım, yok yine olmadı. En son beğenmedim yazdım onu bile yayınlamadılar yahu. o yüzden hiç güvenim kalmadı

Ciddi mi ya? Trendyoldan yıllardıralışveriş yaparım ama hiç bir konu da problem yaşamadım
Trendyoldan bende surekli alisveris yaparim ama guvenilmez bir siteymis ben cok iyi ogrendim gece ve gunduz kremi aldim iki tane gece kremi yolladilar sizin siparisiniz boyle diyorlar ekran goruntusu attigim halde ne baktilar resme ne ilgilendiler. Ayrica gunduz kreminin fiyati gece kremine gore daha yuksek resmen yalancu durumuna dusurduler.

Back