Evet n11 kod vermiyor, daha doğrusu verdiği kodu kargo kabul etmiyor.size n11 de sitenin degil sistemin kod vermesi gerekiyor. epeydir ordan iade isim olmadi ama iade et butonuna bastigimda en son bu sekildeydi sistem degistirmisler mi?
ancak hasarli urunleri ne yazikki firmalar kargo tutanagi yoksa kabul etmiyor. bu e ticaretin en buyuk acigi. basima geldi benimmde, toplu bir urun almistim fatura da tum kalemler yazmasina ragmen kutudan eksik hrun cikti. ve tutanak tutturmasigim icin zararim karsilanmadi. kargoculara koliyi acip bakacagim dediginizde ben tutanak mutanak tutamam deyip kacar adimla gidiyorlar. en azindan benim denk geldiklerim hep oyle oldu.
e ticaretle ugrasiyorum. hasarli urunlerde tutanak tutulursa zarari kargo firmasi karsiliyor, boylece ne satici ne de gonderici zarar ugramiyor. ancak ne yazikki tutanak olayi olmadigi icin bize hasarli teslim alan musteriler dondugunde memnuniyeti saglamak icin yeniden urun gonderiyoruz. kazandigimizdan fazla odedigimiz durumlar oluyor ne yazikki...
Onlarda kabul olacak bir kod veremiyorlar..
Anlayamıyorum..
Peki kargo bana değil de, benim daha ismini bile bilmediğim aynı apartmanda oturduğum birine teslimat yapmissa akıbet ne oluyor....
Yani nerden tutsanız mağdurum