İnternet alışverisi iade almıyor.

İşte sorun tam da orda çıktı, verilen kodu kargo kabul etmiyor.
Bunlarda anlamsızca gerekli kodu yollamiyor.
Satıcıya da mesaj attım, bakalım dönüş yok..

Evet ben de hep n11 den alışveriş yaparım. En son alışverişte bana da kırık ürün geldi, hiç sorunsuz iade ettim ve para hesabıma geri yattı

Gerçekten yanlış bende değil canım onlarda.
Onların verdiği kodu kargoya gönderdim, kargo 6 haneli 9 la başlayan kod istiyor.
Bunlar 1Z diye başlayan uzun bir kod gönderiyor.
Bunu söylediğim de ise, neyi beklediğimi bilmeden beklememi söylüyorlar.
Bu süreç içinde 140 liralık ürüne 100 lira hediye çeki teklif ediyorlar.
Ve kargo hasar tutanağı olmadığı için firma iade yapmayabilir diyorlar.
Hasar tutanağım olsa, hasarlı olduğunu görsem zaten teslim almam.
Sizde güvenmeyin derim, benim basima gelen size de gelebilir...

Satıcı vermeyecek size kodu.
Siparişlerim bölümünde alışverişi tamamla, iade et değiştir, iptal et gibi seçenekler var. Siz iade-değişim istemiyorsunuz, iptal et diyeceksiniz, o zaman site size kargo nosu verecek.

Ben satıcı verdi demedim ki, n11 verdi.
Aynen müşteri hizmetleri talimatıyla yaptım zaten bunları.

Ben de geçenlerde GittiGidiyordan ürün iadesi yapmak istedim. Eşim anlaşmalı olan tüm kargolara gitti saat 4 civarı. Hepsi de bu saat de alamıyoruz demiş ama normal kargo gönderen insanların işlemleri yapilmis, öyle olunca eşim de sert çıkmış. Kargo firmalarina baskı varmış iade kabul etmemeleri ile ilgili. O yüzden zorlaştırıyorlar sanırım

Ben de bu konuyla trendyoldan sahte ürün aldım onu duyurayım çünkü yorum olarak yayınlamama izin vermediler.
Sürekli kullandığım cildime iyi gelen bir nemlendiriciyi trendyoldan uygun fiyata bulunca sipariş verdim yorumlarda iyiydi çünkü fakat aslında kötü yorum yapılmasına izin verilmiyormuş, görmüş oldum.
“Beğenmedim” bile yazamama kurallara uygun değil diye izin verilmedi.

Evet bir deo var olumsuz yorum yapınca onaylamıyorlar biz de sanıyoruz ki herkes memnun..

Evet bir deo var olumsuz yorum yapınca onaylamıyorlar biz de sanıyoruz ki herkes memnun..
Öyleymiş tecrübe olsun bize. Eczaneden aldığımda Cildimi pamuk gibi yapan nemlendirici Trendyol dan alınca kaşıntı ve kabarma yaptı. Fiyatı da 100 küsur lira 20-30 dan kaçayım derken başıma geldi :)

Yalnız n11 tek bir kişinin tekelinde değil arkadaşlar. Binlerce satıcı mağaza açıp ürünlerini satabiliyor orada. Alışveriş yapacağınız mağazanın olumlu olumsuz puanlarına bakın. Yorumlara bakın.

Ama benim yaşadığım sorun direk n11 ile ilgili..

Evet ben de hep n11 den alışveriş yaparım. En son alışverişte bana da kırık ürün geldi, hiç sorunsuz iade ettim ve para hesabıma geri yattı
Ben henüz orda sorun yaşamadım trendyolda yaşadım bakalim nolacak

Peki sizde kargo hasar tutanağı var mıydı, böyle bişey talep ettiler mi..
Bana bile teslim olmayan, komşuma benden habersiz teslim ettikleri kargo icin, bana hasar tespit tutanağı olmadan iade olmayabilir diyorlar..
Bu nedir anlamıyorum ya.
Vallahi lanet ettim n11 e

size n11 de sitenin degil sistemin kod vermesi gerekiyor. epeydir ordan iade isim olmadi ama iade et butonuna bastigimda en son bu sekildeydi sistem degistirmisler mi?

ancak hasarli urunleri ne yazikki firmalar kargo tutanagi yoksa kabul etmiyor. bu e ticaretin en buyuk acigi. basima geldi benimmde, toplu bir urun almistim fatura da tum kalemler yazmasina ragmen kutudan eksik hrun cikti. ve tutanak tutturmasigim icin zararim karsilanmadi. kargoculara koliyi acip bakacagim dediginizde ben tutanak mutanak tutamam deyip kacar adimla gidiyorlar. en azindan benim denk geldiklerim hep oyle oldu.

e ticaretle ugrasiyorum. hasarli urunlerde tutanak tutulursa zarari kargo firmasi karsiliyor, boylece ne satici ne de gonderici zarar ugramiyor. ancak ne yazikki tutanak olayi olmadigi icin bize hasarli teslim alan musteriler dondugunde memnuniyeti saglamak icin yeniden urun gonderiyoruz. kazandigimizdan fazla odedigimiz durumlar oluyor ne yazikki...

Yoo hayır. Sistemden iade süreci başlattım, kargoya gittim iade olacak kırık ürün dedim ve gönderdim. Sizin satıcı gıcık galiba

Yoo hayır. Sistemden iade süreci başlattım, kargoya gittim iade olacak kırık ürün dedim ve gönderdim. Sizin satıcı gıcık galiba
Yok canım ya, daha iş satıcıya bile gitmedi.
Bana bunu söyleyen n11.
Nedense sıkıntı yaşatmak için uğraşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…