İnternet alışverisi iade almıyor.

Evet n11 kod vermiyor, daha doğrusu verdiği kodu kargo kabul etmiyor.
Onlarda kabul olacak bir kod veremiyorlar..
Anlayamıyorum..
Peki kargo bana değil de, benim daha ismini bile bilmediğim aynı apartmanda oturduğum birine teslimat yapmissa akıbet ne oluyor....
Yani nerden tutsanız mağdurum

normalde sizin adiniza baskasina kargo teslim edilmesi de yanlistir, ama teslim alan kisinin ismine bakilmaksizin satici ve kargo firmasinin yasal hakki sudur, "tutanak yoksa hak idda edemezsiniz"

evet cok kotu farkindayim, ama tutanaginiz olmadigi surece yasal olarak sadece saticinin insafina kalmissiniz demektir

Aslında dediğim gibi daha iş satıcıya bile gelmedi.
Ben daha iade sürecini dahi baslatamadim ki.
Peki size bir şey sorabilir miyim
Diyelim ki iade sürecini başlattık, satıcıya ulasti.
Peki satıcı kabul etmezse, hem ürün onda, hem param bu nasıl oluyor.
Kırık ürünü mü bize geri gönderiyorlar...

Aa ordan çok alışveriş yaptım. Halı perde yatak bebek arabası mama sandalyesi beşik daha bir sürü şey ama hiç başıma böle birşey gelmedi. Geçmiş olsun.

Trendyolda sahte ürün dolu zaten. Gözlük kozmetik gibi şeyleri hiç almadım oradan, almam da.
O kadar reklamı yapma bütçesi nerden geliyor anladım sonra olan parama oldu. Fisle gönderin inclycgz dediler sonra fişi kaybettik dediler bir sürü şey.

Urun belki sahte degildir ama sectiginiz satici ya eski ya da kotu sartlarda depoladigi bozuk urunu gondermistir.
Kozmetikte depolama sartlari cok onemli.
Fake denilen cogu parfum kotu kosullarda saklandigi icin bozuluyor,malesef aliciya ucuz sekilde bu yuzden ittiriliyor.
Ben sephora, douglas ve marionnaud disinda hicbir yerden parfum almam ama kozmetigi ureticinin araci oldugu sekilde aliyorum.
Lorealin sugar scrub i var, cidden cok cok iyi, trendyolda 29 lira,disariya gore cok uygun, gonderici loreal turkiye, iste o zaman icim rahat bi sekilde aliyorum.

siteyle alakası yok kı onun fırmayla alakası var.alırken fırma yorumlarını okuyun.

Aa ordan çok alışveriş yaptım. Halı perde yatak bebek arabası mama sandalyesi beşik daha bir sürü şey ama hiç başıma böle birşey gelmedi. Geçmiş olsun.
Gelmemiş olabilir, sizin adınıza sevindim.
Ama gerçekten bundan sonra yapmayın, naçizane tavsiyem.
Çünkü 140 liralık değil, 1000 liralık üründe de bunu yasayabilirdim.
Umarım kimse mağdur olmaz..

Şikayetvar’a yazdınız mı?
Yazdım evet, dönüş yaptılar, çözümleri 140 TL ödediğim ürüne 100 TL hediye çeki vermek
Kabul etmedim elbette.
Ürün kırık geldi, kargo ürünü bana teslim etmedi, komşuma vermis, onayim dışında.
Firma kargo hasar tutanağı isteyebilirmis.
Bende kargoyu da şikayet ettim, onlar da iletişime geçeceklerini söylediler..
Bakalım..
Yarına kadar çözüm sunmazlarsa tüketici hakem heyetine gideceğimi belirttim.
Beklemedeyim

Ben internetten çok alışveriş yaparım. Bu black friday indirimlerinde bütün siteler sapıttı. Her yer şikayet dolu herkes mağdur. Yonetemeyecegin sürece niye giriyosun kardeşim. Ben de mağdurum Trendyol bir aydır yollamadi kargomu 400 TL ye aldım hemde. Resmen paramı bloke ediyolar

aslina bakarsaniz bence satici ile iletisime gecip durumu bildirmelisiniz. satici kargoyu kabul etmeyebilir. kargo size geri doner ve git gel kargo parasi odemis ve urunu odemis olursunuz.

saticiya mesaj atin. yada varsa iletisim bilgilerinden arayin konusun.

Özellikle kırılacak esya aldığınızda, şartlar belli,
Kargo elemanının yanında açıp,
Eğer kırıksa tutanak tutturmalisiniz.
Yoksa iade almıyorum diyebilirler.
Onların insiyatifine kaldınız.

Öyleymiş tecrübe olsun bize. Eczaneden aldığımda Cildimi pamuk gibi yapan nemlendirici Trendyol dan alınca kaşıntı ve kabarma yaptı. Fiyatı da 100 küsur lira 20-30 dan kaçayım derken başıma geldi :)

vesileyle bende yazayım:)
trendyolun çoğu ürün sahte.
3 kuruş için parfüm tuzağına düştüm bende..
2 sene önce de birkenstock almıştım. geri yolladım.
daha birşey almam oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…