- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 43
- Konu Sahibi simpletofit
Canım meyve çok severim ama onuda ölçülü yiyorum kahvede genelde iki fincan türk kahvesi içiyorum. .size bişey sorucam ben akşam yemeği en geç altıda yiyorum sabah da 9 dan sonra kahvaltı saati ben kahvaltı çok severim 15 saat ediyor aradaki zaman bu zaman diliminde sadece kahve içsem bir tane ve bir kaşık yoğurtla pul biber tüketiyorum yatmama bir saat kala bu şekilde sizin beslenme sisteminize uymuş oluyormuyum
Hmmm, teori olarak evet uymus oluyosunuz. Ancak bu metodun kurallarindan biri de sabah kahvaltisini atlamak.
Yapamam diyosaniz, tabii ki kendinizi zorlaman yanlis olur.
Bu sekilde hiç denemedim, okuduklarimda da imkansiz oldugunu görmedim, ama sonuçlarin belki biraz daha yavas olacagini düsünebiliriz. Ama yavas yada hizli olmasi önemli degil sonuçta, önemli olan kendi hizinizda ilerlemeniz ve verdiklerinizi bir daha geri almamaniz.
Hafta da bir gün de sabah kahvaltisini atlayarak deneyebilirsiniz isterseniz. Belki sandiginiz kadar zor olmaz.
Yogurdun çok fazla bir etkisi olacagini sanmiyorum, 1 kasiksa yemeye devam edebilirsiniz bence.
Unutulmamasi gereken tek sey, bu programin amacinin insülin hormonunu kontrol altina almak oldugu. 30 kalorinin altindaki yiyeceklerin hormonal dengede bir degisiklik yapmadigini okumustum. 1 kasik yogurtta ne kadar kalori var bilmiyorum ama 30 yoktur herhalde.