- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
- Konu Sahibi sevgilifantine
-
İyi akşamlar. Kısa sürede çok iyi kilo vermişsiniz inşallah hep böyle gider.
Katılıyorum ben de aynen hangi saat ne yiyeceğim stresine girmek istemiyorum. Bunda öğünlerini de kendin ayarlıyorsun. ister 2 ister 6. Bana da en uygun bu sistem geldi. Kolay gelsin size de.
Verip geri almayalım ins. Yakınlarda 12 kilo verdim 8 kilosunu hop geri aldim.
Bende suan karatay diyeti yapiyorum 25 kiloyu ne kadar surede verdiniz merak ettim...spor yaptiniz mi ?Kesinlikle,saatleri kendin ayarlamak hiç strese sokmuyor.ben yıllar önce de karatay diyetiyle farkında olmadan bu yöntemi uygulamışım meğer.2 öğün yiyiyordum.25 kilo civarı vermiştim.umarım yine verebilirim,hepimiz verebiliriz.hepimize kolay gelsin
Bende suan karatay diyeti yapiyorum 25 kiloyu ne kadar surede verdiniz merak ettim...spor yaptiniz mi ?
her şeyi yaptım da bi türlü temelli kilo veremedim kızlar ya. son iki üç senedir 65-55 arası gidip geliyorum. şu gün itibariyle 60.6'yım, üç gündür intermittent fasting yapıyorum. 62.5'tan düştüm üç günde. gerçi dün kendimi aç bıraktım diyebilirim akşam sadece çorba içtim kapattım günü. günboyu da bir şey yememiştim. 50'lere inene kadar böyle devam edeceğim sonra biraz genişletirim diyeti napayım ya.
7 Ocak: 62.5
9 Ocak:61.6
10 Ocak: 60.6
yarın da güncellemek, pes etmemek dileğiyle...
7 de kalkıyorum diyelim kahvaltı yaparsam 12de kurt gibi acıkmış oluyorum
kahvaltı yapmazsam 12de o kadar aç hissetmiyorum.
kahvaltı beni doyurması gerekirken acıktırıyor
Yarın sonucu yazın bize. Bende yapmayı çok isteyip 2 aydır başlamadım. İradeli zorlamaya çalışıyorumBende bu diyeti yapıyorum yarın tam iki hafta olacak.Henüz tartilmadim sonucu merak ediyorum.Yapan arkadaslara kolay gelsin. Sagliklı incelmeler
Yarın sonucu yazın bize. Bende yapmayı çok isteyip 2 aydır başlamadım. İradeli zorlamaya çalışıyorum
Hayır malesef. Hep aklımda. Kilom sürekli artıyor. Ve ben daha baslayamadimNe yaptınız başladınız mı?
Hayır malesef. Hep aklımda. Kilom sürekli artıyor. Ve ben daha baslayamadim
Karaciğer temizliği diye birşey var. 7 seviye var. Açlık filan yapıyorsun. Onu yapmak istiyorum hiç cesaretim yok. İki benziyor esasında. En azından bu yöntem seviye 1 in aynısı. Ama artık daha fazla kilo almak istemiyorum
Bunu bir diyet olarak görenlere çok kiziyorlarOnu hiç duymamıştım. Bir diyet şekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?