İnsülin direnci ve diyet yapamamak

Diyet yapiyorum, ac kalacagim, mutsuz olacagim kafasindan cikmakla başlayın.
Sağlıkli beslenip, yemek düzeninizi degistereceksiniz ve bunu alışkanlık haline getireceksiniz.
Bu dönemi diyetisyenle yürütmeniz daha sağlıklı olur. Diyetisyen seciminizi iyi yapmanızı da oneririm.
Surecin sonunda zaten; Neyi, nasil, ne zaman yemeniz gerektiğini,
gida değişmini,
caniniz bir şeyi istediğinde uygun miktarda tuketip, ertesi gün nasil telafi edileceğini de zamanla ogreneceksiniz.

Sağol canım . Şimdilik şekeri kestim. Kendimce devam ediyorum. İnşallah başaracağım. Bir yakınım tüp mide ameliyatı olacakmış . O da bu hastalıkla cebellesiyor. İnşallah herkes sağlığına kavuşur

Ben de uğraştım. Kuzenim herbalife tan fayda görünce bana da uyguladı. Çok rahatladım. Aç kalmadan, elim yüzüm çökmeden yağlardan ve toksinlerden arındım. Kendimi çok enerjik ve iyi hissetmeye başladım.

Ben çok memnun kaldım beslenme danışmanı dan açıkcası. Çok ilgili ve bilinçliydi. Çok tşk. Borçluyum kendisine

Eger sekeri kesmekte zorlaniyorsaniz Stevia bitkisi alabilirsiniz seker tadinda biraz kaynatiyorsunuz cayda kahvede vs kullanabilirsini, gram oynatmiyor sekeri

Beyaz ekmek insulini oynatir asla yemeyin sadece bugday cavdar vs az miktarda yersiniz zaten tok tutuyor.

Gece yemeyin en hizli kilo verdiren yontemdir cok acikirsaniz ayran yogur vs yersiniz

Meyvede insulini oynatiyor malesef ama ila yiyecekseniz ac karnina yersiniz

Ama genel anlamda sekeri ve ekmegi kestiginizde isin %70 ni halletmis olursunuz

Teşekkür ederim canım, stevia bitkisini hiç denemedim aklımda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…