- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
- Konu Sahibi Malefizz07
O saymis oldugunuz sartlarda siz degil de ben yasiyor olsaydim suan heralde minimum 90 kilolarda olurdum :) Caya bile seker atanlardanim varin siz dusunun gerisini.her zaman musaıtım basımla beraber tabıkı yazın cekınmeyın
ya o yedıklerınız sahte mutluluk hormonu var beynımızın bır alanı sinirsel bır alan oraya dokunuyor oraya degınce mutlu oldugumuzu sanıyoruz o urettıgı seyle yanı beyın ve bagırsak arasındakı gecısken gecırgenlıgımız onemlı :) asıl beynımız bagırsagımız dıyeyım ve ne yersen o olursun dıyeyım anlayın . vucut oyle bırsey kı yedıgımız herseyı olumlu gıbı algılamaya olumlandırmaya calısır ve olumsuz kalan gerı kısma karsı da buyuk tepkı verır bunları da cok hızlı yapar sız ne oldugunu bıle anlamadan
bukadar karmasık ve hızlı bır denge var elınızde sız verırsenız ona seker kı seker ılk cıktıgında uyusturucu olarak kullanılıyormus dogrulugunu arastırabılırsınız, ozaman tum dengeyı bozarsınız bır kere bozulursa bıraz zor toparlanır o zorlukta ıradeden gelır yanı ıradenız zayıfsa zor gucluyse kolay
dusunsenıze antepde yasıyorum evımın karsısında baklavacı katmercı kebapcı var taş fırınlar var yuruyus yapıyorum fırının onunden gecıyorum cesıt cesıt pıdeler lahmacunlar zaten her pazar burda kutsal et gunu yanı pıknık gunu buranın kedılerı bıle kebapcı katmercı oyle dusunun
bızım bır dugmemız var o dugmeyı kapatmamız gerek sımdı dıyeceksınız kı kendınıze dugme senı kapattım
deyıverın lutfen seslı bır sekılde
hah yanı ne yarın sabahı ne ptesını beklemeyeceksınız suandan ıtıbaren tum sekerı kestınız :)
asla ama asla seker tuketmemekle baslayın once bunla baslayın sadece seker degıl kanda sekere de donusen karbonhıdratları da kesın dıgerlerıne sonra baslarsınız hepsını aynı anda yapmak zorunda degılsınız once sekerı kesın 3 gun sonra bıle cıltdekı parlama sac dokulmesınde azalma goz beyazının daha beyaz olması ve gormede netlıkten anlayacaksınız bırseylerın yolunda oldugunu
sekerı kestım deyın sonra devam edıcez :)
Dediginiz gibi mevzu aslinda tatlida baklavada sekerde degil mevzu beyinde. Irade olayini cozdum mu gerisi corap sokugu gibi gelecek ben ne oldugunu bile anlamadan, buna inaniyorum.