• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsülin direnciyle başedemiyorum

Hayır vermediler 🤷🏻‍♀️ normalde 2.5 olması gerekirken 3.5 miş benimkisi. Daha yüksek olanlara veriyorlarmş.diyetle halletmen lazm dediler bana. Valla biara annemin şeker ilacıni aldm kullandm bir kaç gün.duydumki zayiflamak için çok kullanan varmş.okadar fayda ettiki.en azından doyduğumu biliyordum.tatli isteğimi de azaltmişti.
bu testin adı ne diye geçiyor kan tahlilinde.
ben 1 kaç ay önce klinikte şekerim var mı diye baktırdım normal çıktı
ama bugün doktor insülin yapmış 6,8 tam olarak ne oluyor
ve kilo problemim yok aksine kilo almakta zorlanıyorum kg 49 şuan boy 162

Herkese merhaba arkadaşlar insülın direnciyle basim fena halde dertte 😕 yaklaşık 6 ay önce teshis kondu.şekerime bakıldi onda sorun yok şükür ama değerim normalin azcık üstünde diye ilaç vermediler diyet yapman lazm dediler. gittim diyet listemide aldm.ilk zamanlar önemsemedim diyet yapmadm ama geçen hafta bir baktm 6 kilo almişim bu süre zarfinda.ozamandan beri kafayi yiyorum :kızgın: bunu kendime nasl yapabildim nasl önemsemedim diye.ki evlendiğimde 45 kiloydum .evliliğin rahatliğiyla 10 kilo aldm.eşim de ben de.sonra tüp bebek yaptrdik flan ozaman da yaklaşk bi 10 kilo aldm kullandığım ilaçlardan dolayı.geri de veremedim.şimdi bir süredir eve kapandm onunda etkisi var. yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan şehir değiştirdi.memleketine dönmek zorunda kaldı işi sebebiyle.annemler desen onlarda babamin işi sebebiyle başka şehire taşındılar.kuzenim vardi o da kocasının memleketine taşındı 🙄 şuan dışarıda vakit geçirebileceğim bi arkadaşm var onunlada firsat buldukça görüşüyoruz 🤷🏻‍♀️ öyle bir haldeyimki şimdi devamlı açım. doyma hissim yok.tatli yemeden rahatlayamiyorum.10 gündür diyet yapiyorum ciddi ciddi ama zaman geçmek bilmiyor.bazen sinirden oturup ağlıyorum ama kesin kararlıyım artk kilo vermem gerekiyor. giydiğim hiç birşeyi kendime yakıştıramiyorum.kendimi çok çirkin hissediyorum.benim gibi bu sorunu yaşayip da istediği kiloya düşen var mı.nasl başardinz.bana ne tavsiye edersinz.çok zor durumdaym.nasl başarıcam bilmiyorum
Bende aynı durumdayım cocuk istiyoruz bizde tüp bebeğe gidicez ve şekerim var daha doğrusu insülin direncim diyet listem var buna uygun özelden yazabilirim daha önce nasıl uyguladığımı fakat bu durumda uyku düzeni yeme düzeni olmazsa olmaz uymazsan hiç bişey yaramaz ve tüp bebek hayalin varsa en azından bir hedefin var kesin ve kararlı istekli olursan verirsin 💪🏼

Back