- Konu Sahibi aksamustugelen
-
İnşallah canımGeçmiş olsun diyeti sıkı tut. İnşallah ilaçtan bir an önce kurtulursun . kilolar gidince direncin de düşer.
Bnde hamile kalmadan once cok kullandim bu ilaci yemek aralarinda almam icin defalarca uyardi doktorum ac karnina yan etkileri cok fazla olurmusİlacı nasıl kullandınız kızlar aç mı tok mu kaç mg bana 1000 yazmış ilk hafta yarım akşamları yatarken sora yarım sabah yarım akşam ama aç mı tok mu onu demedi bi sitede gördüm diyetisyen yemeklerden hemen sonra hatta son lokma arasında alın diyormuş dahiliyede aç karnına siz nasıl aliyosunuz
O zaman bende yemek yerken alıyım yada yemekten sonraBnde hamile kalmadan once cok kullandim bu ilaci yemek aralarinda almam icin defalarca uyardi doktorum ac karnina yan etkileri cok fazla olurmus
Anladım canım ishal durumu da kötü dışarı çıkılması zor bi dönem olmuştur senin içindeTok ya da yemek arasında içiyordum. Bana kusma yapmadı, ağrılı ishaldim.
Değer kaçtı hatırlamıyorum ama üst sınıra yakındı.
Ofiste çalıştığım için sorun olmuyordu çok özel olarak izin istemiştim. Fazla wc ye gidiyorum dikkat çekmesin diye patrona anlatmıştım durumuAnladım canım ishal durumu da kötü dışarı çıkılması zor bi dönem olmuştur senin içinde
:)) bende bayramın 2. Günü baslicam bakalım nolacakOfiste çalıştığım için sorun olmuyordu çok özel olarak izin istemiştim. Fazla wc ye gidiyorum dikkat çekmesin diye patrona anlatmıştım durumu
Kolay gelsin şimdiden. Ben de karatay a ara verdim bayram yapıyorum. Bayram bitsin son hiz devam. 3 ay yaptım kaaratay i hiç ekmek tatlı suni şeker yemedim. Şimdi meyveyi ozlemisim onları yiyorum. Sen ne diyet yapacaksin? Bebek emdiği için ben kullanamiyorum. Allah kolaylık versin.:)) bende bayramın 2. Günü baslicam bakalım nolacak
Ben klasik kendim yapıyorum canım ekmek yok bi haftadır tatlı da yok hurma ve kaysın dışında 1900 vermişim 1 haftada 92.2 ile. Başlamıştım 90.3 düşmüşüm ekstra bir de glifor kullanınca bakalım daha çok veririm inşallahKolay gelsin şimdiden. Ben de karatay a ara verdim bayram yapıyorum. Bayram bitsin son hiz devam. 3 ay yaptım kaaratay i hiç ekmek tatlı suni şeker yemedim. Şimdi meyveyi ozlemisim onları yiyorum. Sen ne diyet yapacaksin? Bebek emdiği için ben kullanamiyorum. Allah kolaylık versin.
Şimdi emziriyor misin?? Çok güzel kilo vermissin maşallah.İnşallah glifor yüzünü gül dürur. İnsülin direncin kaç çıkmıştı. Benim en son 16 idi.Ben klasik kendim yapıyorum canım ekmek yok bi haftadır tatlı da yok hurma ve kaysın dışında 1900 vermişim 1 haftada 92.2 ile. Başlamıştım 90.3 düşmüşüm ekstra bir de glifor kullanınca bakalım daha çok veririm inşallah
Yok emzirmiyorum kaç çıktı bilmiyorum çıktı almadım doktordan canımKilolarimiz yakın bende 89.5 kiloyum. 102den bu kiloya düştüm. 3 ayda karatay yardımıyla. Bayramda biraz mola vermek istedim. Sonrasin da devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?