İnsülin Direnci Olan Emziren Anneler lütfen yardım..

İlacı nasıl kullandınız kızlar aç mı tok mu kaç mg bana 1000 yazmış ilk hafta yarım akşamları yatarken sora yarım sabah yarım akşam ama aç mı tok mu onu demedi bi sitede gördüm diyetisyen yemeklerden hemen sonra hatta son lokma arasında alın diyormuş dahiliyede aç karnına siz nasıl aliyosunuz

Bnde hamile kalmadan once cok kullandim bu ilaci yemek aralarinda almam icin defalarca uyardi doktorum ac karnina yan etkileri cok fazla olurmus

Tok ya da yemek arasında içiyordum. Bana kusma yapmadı, ağrılı ishaldim.
Değer kaçtı hatırlamıyorum ama üst sınıra yakındı.

Tok ya da yemek arasında içiyordum. Bana kusma yapmadı, ağrılı ishaldim.
Değer kaçtı hatırlamıyorum ama üst sınıra yakındı.
Anladım canım ishal durumu da kötü dışarı çıkılması zor bi dönem olmuştur senin içinde

Anladım canım ishal durumu da kötü dışarı çıkılması zor bi dönem olmuştur senin içinde
Ofiste çalıştığım için sorun olmuyordu çok özel olarak izin istemiştim. Fazla wc ye gidiyorum dikkat çekmesin diye patrona anlatmıştım durumu

Ofiste çalıştığım için sorun olmuyordu çok özel olarak izin istemiştim. Fazla wc ye gidiyorum dikkat çekmesin diye patrona anlatmıştım durumu
:)) bende bayramın 2. Günü baslicam bakalım nolacak

:)) bende bayramın 2. Günü baslicam bakalım nolacak
Kolay gelsin şimdiden. Ben de karatay a ara verdim bayram yapıyorum. Bayram bitsin son hiz devam. 3 ay yaptım kaaratay i hiç ekmek tatlı suni şeker yemedim. Şimdi meyveyi ozlemisim onları yiyorum. Sen ne diyet yapacaksin? Bebek emdiği için ben kullanamiyorum. Allah kolaylık versin.

Ben klasik kendim yapıyorum canım ekmek yok bi haftadır tatlı da yok hurma ve kaysın dışında 1900 vermişim 1 haftada 92.2 ile. Başlamıştım 90.3 düşmüşüm ekstra bir de glifor kullanınca bakalım daha çok veririm inşallah

Şimdi emziriyor misin?? Çok güzel kilo vermissin maşallah.İnşallah glifor yüzünü gül dürur. İnsülin direncin kaç çıkmıştı. Benim en son 16 idi.

Kilolarimiz yakın bende 89.5 kiloyum. 102den bu kiloya düştüm. 3 ayda karatay yardımıyla. Bayramda biraz mola vermek istedim. Sonrasin da devam edeceğim.

Kilolarimiz yakın bende 89.5 kiloyum. 102den bu kiloya düştüm. 3 ayda karatay yardımıyla. Bayramda biraz mola vermek istedim. Sonrasin da devam edeceğim.
Yok emzirmiyorum kaç çıktı bilmiyorum çıktı almadım doktordan canım

Emzirirken bu ilaci kullanan varmi? Hamilelik oncesi kullaniyordum, 3 ayda 14 kilo verdim 65 ten 51 e dustum harika gidiyordum ki hamile kaldim biraktim, hamilelikte 74 kiloya kadar ciktim, dogumun uzerinden 17 ay gecti hala emziriyorum ve glukofen kullanmadan diyet yapmak hicbir fayda saglamiyor, emzirirken iciliyor mu bu ilac?

Gordugum kadarıyla bu ilaco kullanan cok kisi kg vermis sonra da hamile kalmis. İki cocugumda da aynisi oldu. Simdi emzirdigim icin kullanabilir miykm bilmiyorum fakat cok zor kg veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…