İnsülin Direnci Olan Emziren Anneler lütfen yardım..

Ben ilk başladığımda pko için başladım.
Bebek düşünüyordum. O zaman 27 yaşındaydım.
Doğumdan sonra bi ara yine kilo aldım. O zaman 30 yaşındaydım ve şekerim 110 idi..
Bakalım benim kaç çıkacak glikoz yüklemesi ile mi bakilmisti

24 yaşındaydım aldığımda.. insülin ise üst sınıra yakındı şimdi tahlili hatırlamıyorum değerleri..
Anladım teste kandami baktılar şekerli şu ıcirip idrarda mi acaba yani şimdi insülin hariç diğer testleri aile hekimi yaptı sadece insülin kaldı oda.haftaya inşallah

O kaç çıkmıştı yada şöyle söyleyeyim diyelim ilacı vermediler benn reçetesiz kullandım ne gibi sorunlar yaşarım
Kanda baktılar canım hormonal bir bozukluk bu, şekerle ilgisi yok.. bahsettiğin şey şeker yüklemesi.. en azından benim öyle bakıldı..değeri hatırlamıyorum canım baya zaman geçti.. ben doktorun vermediği ilaçları kullanmaya karşıyım.. yani madem ihtiyacın yok neden ilaç içesin dimi? Reçetesiz alınabilen bir ilaç ama tavsiye etmem.

Canım ben emziriyorum insülin direncim de var. İlaç çare değil. Beslenmemizi düzene koymak lazım. Ben karatay da buldun çareyi. 3 ay oldu kuru kayısı dışında şeker yemedim. Canım da istemiyor.

Artık dur demem gerekiyordu günlüğünde Yenidencan ile birbirimize destek olup karatay yapıyoruz. O da emziriyor ve insülin direnci var. Gelin beraber yapalım birlik olalım.

Anladım. Canım haklısın pko dan dolayı vücutta tuylenmeler oldu mu sende

Artık dur demem gerekiyordu günlüğünde Yenidencan ile birbirimize destek olup karatay yapıyoruz. O da emziriyor ve insülin direnci var. Gelin beraber yapalım birlik olalım.
Ben de emziriyorum canım.. Beslenmeme dikkat etsem de belli bir yerden sonra cozutuyorum.. Destek olmayı çok isterim ama Karatay'ın kafayı yediğini düşünenlerdenim ihihihi şaka bir yana glisemik indeksi düşük şeyler tüketmemiz gerekiyor ama ben maalesef diyetisyen olmadan bu işi beceremiyorum buna %100 emin oldum..

Vücudumun %80 ninde tüy neredeyse hiç yok benim.. Ama kalam %20 de ilginç bir tüy yapısı oluyor.. Ekstra bir şey olmadı canım..
Anladım bende mesela çene ve favori kısımlarında kullanmaları oldu bir anda anı kilo artışı ile birlikte

O zaman Allah kolaylık versin sana kısır döndüler yaşayacaksın. Diyetisyen ile ben de kilo verdim ama insülin direncimi beslemisim gittikçe arttı. Şimdi düşüyor direncim. Herkes yaşayarak öğrenir ben canan karatay in dediklerini yaptım kitaplarını okudum yalnış bir durum göremedim görmedim. Herşey bilimsel kendi uydurmuyorya. İyi ki yapıyorum karatay diyeti hem diyetisyen parasından kurtuldum hem de direncim azalmakta. Allah cümlemize sifa versin.

Anladım bende mesela çene ve favori kısımlarında kullanmaları oldu bir anda anı kilo artışı ile birlikte
Yapabilir canım, sonuçta hormonal bir bozukluk.. Zaten pko'da böyle bir şikayet var diye biliyorum ben.. Sen yine de görün bakalım ne olacak..

Doğrudur canım, ben hamilelikten önce diyetisyen ve dahiliye doktorumla 15 kg verdim ve insülin direncimi yarıya düşürdüm.. Herkese ne iyi geliyorsa onu yapmak lazım :) Ne güzel iyi geldiyse aynem devam derim ben Ben karakter olarak pek hoşlanmıyorum kendisinden o yüzden canım.. Sağlıklı günler

İnşallah sen de bir an önce kendine iyi geleni bulursun. Bebegin çok emdiği aylar karatay uzak geldi meyve yok ekmek yok diye düşündüm diyetisyene gittim 17 kilo verdim. Bebisim 10 aylık olunca karatay a başladım 1O kilo verdim.kendimi takip ediyorum suan. Su akıp kendi yolunu buluyor.Allah herkesin yardımcısı oluyor. İnşallah duzeliriz.Hoşçakalın.

Yapabilir canım, sonuçta hormonal bir bozukluk.. Zaten pko'da böyle bir şikayet var diye biliyorum ben.. Sen yine de görün bakalım ne olacak..
Kızlar ve insülin direnci çıktı glifor başlattılar

Ne güzel işte, üzülme bence. 6 ayda yarıya indirmiştim ben diyet ve gliforla ama yan etkilerine sabır 15 günde geçecek.
İnşallah hamileligimi hatırlarım diye korkum aslında kusmak nefret ederim ondan ya kaçtın acaba düştün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…