Yok canım ben şimdi sıparıs vercemOkudum ama kaş yaparken göz çıkarmayıyım diye dedim bi sorayım belki burda kullanıp etkisini gören vardır diye. Sen kullandın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben şimdi sıparıs vercemOkudum ama kaş yaparken göz çıkarmayıyım diye dedim bi sorayım belki burda kullanıp etkisini gören vardır diye. Sen kullandın mı
Benim de senin gibi adet düzensizliğim var ve pko da var . Ben de az daha araştırıp almayı düşünüyorum şimdiYok canım ben şimdi sıparıs vercem
Merhaba bende de pko var adet duzenligi ve insln direnci kg verdim ve glucophage kullanıyorum adetim ilk defa ilaç kullanmadan geldi ..Benim de senin gibi adet düzensizliğim var ve pko da var . Ben de az daha araştırıp almayı düşünüyorum şimditeşekkür ederim Allah yardımcın canım olsun şimdiden
![]()
Merhabalar. Teşekkürler cevap için. Benim her ay adetim oluyor ama günleri çok karışıyor bazen erken bazen geç vs. Kilom falan normal benim. Macunu kullandin mi senMerhaba bende de pko var adet duzenligi ve insln direnci kg verdim ve glucophage kullanıyorum adetim ilk defa ilaç kullanmadan geldi ..☘
Hayır kullanmadimMerhabalar. Teşekkürler cevap için. Benim her ay adetim oluyor ama günleri çok karışıyor bazen erken bazen geç vs. Kilom falan normal benim. Macunu kullandin mi sen
Canım selam bu macuna ne zaman başlamak gerekiyor bilgi verebilir misin? Bende geç regl oluyorum ve yumurtlama görmüyorum gibi bişeyhangi konuda kullanacaksın bilmiyorum ama naturallen kullandım aylardır görmediğim pik i gördüm yumurtlama ağrısı ve akıntı yaşadım yumurtlama da çok fayda sağladı bana
Reglin 2. Günü başlanıyor canım, Ovülasyontakiplisayfa dan almıştım ben 65 ya da 70 tl olması lazım kavanoz 2 3 ay rahat giderCanım selam bu macuna ne zaman başlamak gerekiyor bilgi verebilir misin? Bende geç regl oluyorum ve yumurtlama görmüyorum gibi bişeyBirde nereden ve ne kadara aldın?
Hayır ne alakası var 1 kavanoz 15 gun gidiyor siz saka mı yapıyısnzReglin 2. Günü başlanıyor canım, Ovülasyontakiplisayfa dan almıştım ben 65 ya da 70 tl olması lazım kavanoz 2 3 ay rahat gider
Neden şaka yapayım allah allah, günde 2 defa 1 çay kaşığı yiyorum dünyanın macunu var içinde 3. Ay hala 3 te biri duruyor yalan söylicek halim yokHayır ne alakası var 1 kavanoz 15 gun gidiyor siz saka mı yapıyısnz
Ayrıca bu macun her gün yenmiyor reglin 2. Günü başlanıp çatlamada bırakılıyor ben 12. Gün çatlama görüp bırakıyorum 3 regl dönemi 36 gün yapar gayette yeter doğal olarak
Hayır ya cok az var ıcındeN Nasibeynminseo
Yumurtlamasi gec olanlar için ilk Aydan bitebilir. Ben de aldım daha adet olunca baslicam cok umut bagladim, gecen ay adam akıllı bir pik göremedim bu ay inşallah net bir pik olur.. gecen ay tam pik olmayinca macun elime geçtiğinde 3-4 gün yedim macunu ama hemen 4 de 1i belki 3 de 1i bitti, cok mu yedim acaba
Hangi marka alıyorsun?Hayır ya cok az var ıcınde
Evet anca geç yumurtlama olacakta öyle yarısı falan biter ben etkili bi ürün olduğu için sabah akşam 2 ÇAY KAŞIĞI yedim gayette etki ettiN Nasibeynminseo
Yumurtlamasi gec olanlar için ilk Aydan bitebilir. Ben de aldım daha adet olunca baslicam cok umut bagladim, gecen ay adam akıllı bir pik göremedim bu ay inşallah net bir pik olur.. gecen ay tam pik olmayinca macun elime geçtiğinde 3-4 gün yedim macunu ama hemen 4 de 1i belki 3 de 1i bitti, cok mu yedim acaba
Ne konuda etki etti canımEvet anca geç yumurtlama olacakta öyle yarısı falan biter ben etkili bi ürün olduğu için sabah akşam 2 ÇAY KAŞIĞI yedim gayette etki etti
Benim yumurtlamam 22-24. Günlerde oluyo keşke biraz öne çekse onuEvet anca geç yumurtlama olacakta öyle yarısı falan biter ben etkili bi ürün olduğu için sabah akşam 2 ÇAY KAŞIĞI yedim gayette etki etti
Görürsün canım baya fayda ediyorBenim yumurtlamam 22-24. Günlerde oluyo keşke biraz öne çekse onuinsallah ben de fayda görürüm
Benimde aynı sekılde oldu kac kilosun kiloda cok onemlıymıs. YumurtlamadaBenim yumurtlamam 22-24. Günlerde oluyo keşke biraz öne çekse onuinsallah ben de fayda görürüm
Siz faydasini gordunuz mu acabaGörürsün canım baya fayda ediyor