• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstgramda sayısı yapılan naturallen veya macunhane

Kilo varmı pekı sende canım nasıl dustu direncin pekı cidden bu naturallen işe yarıyor mu zaten zor durumdayım
hayır canım aksine 1.60 boy 50 kg ım doktor da şaşırdı, az yemek yiyodum ben uzun süre aç kalıyordum sabah 7 de kalkıyordum ilk öğünümü 1 de yiyordum mesela muhtemelen o yüzden vücudumun dengesi bozuldu, yaptığım şey dengeli beslenmek zararlı gıdaları tüketmemek oldu spor da yapmam gerekiyordu ama çalıştığım için ona fırsat olmuyordu pek bol bol su içtim ekmeği hayatımdan çıkardım aynı şekilde abur cubur yemedim o şekilde düzene girdi. Naturallen ins direncinde etkili mi bilmiyorum benim yumurtlamama fayda sağladı bu ay hamile kalırsam yazarım buraya

Kız sen nasıl oldun iyisindir ınsallah
İyilik abla. Doktorun ilaçlarını ve bitkisel kürleri kullanıyorum bakalım sonuç nasıl olucak. Bu dediğin macun iyiymiş dene istersen her deneyen çok memnun kalmış yumurtayı bile arttırıyormuş

Kesinlikle kecıboynuzu alıcaksan n11 de falan hünnap markalı al ıcınde bir suru vitamin de var eczanrlerde 35 TL ama n11 de daha ucuza Baska marka alma bosuna bide özünü al yanı meyvesini al kır kır kaynat içsin. Çaksır suyu mutlaka al
Teşekkür ediyorum bizde köyden aldık pekmezini kendileri yapıyorlar köyde yaşayan kadınlar ama kendisinde alicam kaynaticam canım insaAllah faydalı olur

Teşekkür ediyorum bizde köyden aldık pekmezini kendileri yapıyorlar köyde yaşayan kadınlar ama kendisinde alicam kaynaticam canım insaAllah faydalı olur
Canım Keçiboynuzu pekmezi al ama.
Esinin sperm degerlerı nasıl ki ona gore takviye gıda al ereksıyon sorunu varsa çakşır suyu al bunları biz denedik o yuzden onerırın Allahı izniyle işe yarar

İyilik abla. Doktorun ilaçlarını ve bitkisel kürleri kullanıyorum bakalım sonuç nasıl olucak. Bu dediğin macun iyiymiş dene istersen her deneyen çok memnun kalmış yumurtayı bile arttırıyormuş
Ayy alsam mı ki kız sende mı girdin cidden dogru yani

hayır canım aksine 1.60 boy 50 kg ım doktor da şaşırdı, az yemek yiyodum ben uzun süre aç kalıyordum sabah 7 de kalkıyordum ilk öğünümü 1 de yiyordum mesela muhtemelen o yüzden vücudumun dengesi bozuldu, yaptığım şey dengeli beslenmek zararlı gıdaları tüketmemek oldu spor da yapmam gerekiyordu ama çalıştığım için ona fırsat olmuyordu pek bol bol su içtim ekmeği hayatımdan çıkardım aynı şekilde abur cubur yemedim o şekilde düzene girdi. Naturallen ins direncinde etkili mi bilmiyorum benim yumurtlamama fayda sağladı bu ay hamile kalırsam yazarım buraya
Allahı ya bak bazen degerler degıskenlık gosterır ki ınsallah oyledır bence sende ins falan yok. Bıdaha baktrdn mı peki bende suan bal polen yiyorum pekmez yiyorum falan korkuyorum surekli tatlı alınca Allah korusun ınsallah ins cıkmasın pasta falan yemiyorum sadece bal pekmez ozellıkle bu ara cok yedım.
Peki o zaman ben naturallen alayım gözle gorulur yumurtlaman oldu yani

Canım Keçiboynuzu pekmezi al ama.
Esinin sperm degerlerı nasıl ki ona gore takviye gıda al ereksıyon sorunu varsa çakşır suyu al bunları biz denedik o yuzden onerırın Allahı izniyle işe yarar
Değerleri şu şekilde yarın sonuclara bakacak doktoru canm.
Viskozite normal
Likefaksiyon süresi 30
Sperm sayısı 30 milyon/ml
Hareketli oranı 66
Hizli/ileri 19
Yavas/ileri 24
Yerinde 23
Hareketsiz oranı 34
Normal 20

Ben de naturallen siparis ettim. Adetim biteli 3-4 gün oldu biraz gec baslamis olcam ama insallah fayda eder zaten yumurtlamam gec oluyo. Kullanan arkadaşlar yorum yapsın lütfen

Ben geçen hafta kürtaj oldum ve adet düzensizliğim var . İlk defa burda okudum naturallen ürününü . Instagramdan da baktım hiç kullanmadım böyle bir şey. Adet düzensizliğime ve yumurtlamaya yardımcı oluyor mu acaba? Kullanan ve faydasını gören kimse var mı

Ben geçen hafta kürtaj oldum ve adet düzensizliğim var . İlk defa burda okudum naturallen ürününü . Instagramdan da baktım hiç kullanmadım böyle bir şey. Adet düzensizliğime ve yumurtlamaya yardımcı oluyor mu acaba? Kullanan ve faydasını gören kimse var mı
Olumlu yorum cok fazla sende al istersen

Back
X