Naturellan bende kullanıyorum gerçekten çok güzel etkileri varKızlar naturallen veya macunhane hayıt karısımlı macun gercekten işe yarıyor mu yapılan yorumların aslı var mıdır lutfen yardım edin
Hamile kaldınız mı peki esinizde kullanıyor muhangi konuda kullanacaksın bilmiyorum ama naturallen kullandım aylardır görmediğim pik i gördüm yumurtlama ağrısı ve akıntı yaşadım yumurtlama da çok fayda sağladı bana
canım geçen ay başladım ben hamilelik olmadı fakat ins direncim de vardı benim onu düşürdüm artık kurtuldum. bu ay erken yumurtladım mesela reglden 2 gün sonra ve bi kaç güne bi daha yumurtlayacağım sanırım çatlama gördükten sonra bıraktım bu ay sadece reglde yedim macunu ama ben fayda ettiğini düşünenlerdenim testlerim pik olmadan silinirdi 1 kimyasalım var bakalım bu ay ne olacak. eşim keçi boynuzu özü yiyor bu ayHamile kaldınız mı peki esinizde kullanıyor mu
Ayy kızlar gercekten fayda saglıyor mu yani bende hıc inanmıyordum ama bende adet duzensızlıgı var tam gununde adet olmak ve yumurtlama İcin alıyorum ya ınsallah ise yarıyordur o kadar cok seye para verdim ki o yüzden guvenım sarsıldı sayfada hep olumlu yorum var ama inanası gelmiyor insanıncanım geçen ay başladım ben hamilelik olmadı fakat ins direncim de vardı benim onu düşürdüm artık kurtuldum. bu ay erken yumurtladım mesela reglden 2 gün sonra ve bi kaç güne bi daha yumurtlayacağım sanırım çatlama gördükten sonra bıraktım bu ay sadece reglde yedim macunu ama ben fayda ettiğini düşünenlerdenim testlerim pik olmadan silinirdi 1 kimyasalım var bakalım bu ay ne olacak. eşim keçi boynuzu özü yiyor bu ay
Bende duydum çok işe yarıyormuş. Hatta bir bekar bayan amh:0.06 mış bunu kullanmış 0.26 ya yükselmiş ve adeti düzene sokuyormuş zaten içindekiler hayıt tohumu, çörek otu, testere dişli Aslan pençesi, civan perçemi bal falan iyi şeyler yani. Üç aylık tedavim var şuan sonra bende kullanacağımAyy kızlar gercekten fayda saglıyor mu yani bende hıc inanmıyordum ama bende adet duzensızlıgı var tam gununde adet olmak ve yumurtlama İcin alıyorum ya ınsallah ise yarıyordur o kadar cok seye para verdim ki o yüzden guvenım sarsıldı sayfada hep olumlu yorum var ama inanası gelmiyor insanın
Ayy canım cok iyi masallah sende faydası olmus bayag. Pekı sende pko mu vardıValla kuzum ben de yumurtlamaları güzel göremeyince gözümü karartıp aldım, 6 ay başka hiç bişey kullanmamıştım bitkisel sadece folik asit ve b vitamini dışında. bana fayda sağladı ama herkese aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum inşallah olumlu sonuç alırsın testlerimi ekliyorum fikir olması açısından
canım reglim çok düzenlidir hormonlarım da gayet iyi çıktı tek sorunum ins direnci idi doktor yumurtlamayı bozduğunu söyledi yani aylardır o yüzden hamile kalamıyor olabilirim çok şükür artık düşürdüm direnci macun da çok fayda ettiAyy canım cok iyi masallah sende faydası olmus bayag. Pekı sende pko mu vardı
Pko var mı peki sendecanım reglim çok düzenlidir hormonlarım da gayet iyi çıktı tek sorunum ins direnci idi doktor yumurtlamayı bozduğunu söyledi yani aylardır o yüzden hamile kalamıyor olabilirim çok şükür artık düşürdüm direnci macun da çok fayda etti
Kız sen nasıl oldun iyisindir ınsallahBende duydum çok işe yarıyormuş. Hatta bir bekar bayan amh:0.06 mış bunu kullanmış 0.26 ya yükselmiş ve adeti düzene sokuyormuş zaten içindekiler hayıt tohumu, çörek otu, testere dişli Aslan pençesi, civan perçemi bal falan iyi şeyler yani. Üç aylık tedavim var şuan sonra bende kullanacağım
hayır canımPko var mı peki sende
Bende eşim için alicam bu macunun erkekler için olanida var bakalım hayirlsi insaAllah Keçiboynuzu olarak ne yiyor pekmez mi kür mü yaptınız acabacanım geçen ay başladım ben hamilelik olmadı fakat ins direncim de vardı benim onu düşürdüm artık kurtuldum. bu ay erken yumurtladım mesela reglden 2 gün sonra ve bi kaç güne bi daha yumurtlayacağım sanırım çatlama gördükten sonra bıraktım bu ay sadece reglde yedim macunu ama ben fayda ettiğini düşünenlerdenim testlerim pik olmadan silinirdi 1 kimyasalım var bakalım bu ay ne olacak. eşim keçi boynuzu özü yiyor bu ay
İnsülin direnci olunca pko da oluyorda sizde o yokmus cok sukur ki sırf unsılın İcin mi boyle yumurtlama olmadıhayır canım
Kesinlikle kecıboynuzu alıcaksan n11 de falan hünnap markalı al ıcınde bir suru vitamin de var eczanrlerde 35 TL ama n11 de daha ucuza Baska marka alma bosuna bide özünü al yanı meyvesini al kır kır kaynat içsin. Çaksır suyu mutlaka alBende eşim için alicam bu macunun erkekler için olanida var bakalım hayirlsi insaAllah Keçiboynuzu olarak ne yiyor pekmez mi kür mü yaptınız acaba
Hünnap markası keçi boynuzu özü aldık canım marketten eşim kaynatılmış yemez evett erkek için olanı da çok etkiliymişBende eşim için alicam bu macunun erkekler için olanida var bakalım hayirlsi insaAllah Keçiboynuzu olarak ne yiyor pekmez mi kür mü yaptınız acaba
İnsülin direnci yumurtlamayı bozduğu için pco ya sebep oluyo benim çok yüksek değildi canım 4 tü direnç 2 ye düştü şimdi doktor direncini düşürüp 3 ay dene hamile kalırsın dedi yumurtanın kalitesini bozuyormuş dirençİnsülin direnci olunca pko da oluyorda sizde o yokmus cok sukur ki sırf unsılın İcin mi boyle yumurtlama olmadı
Hayır kaynatıcan suyunu ıcecek cok faydalı oyle ama suyu cok guzel bak sen bile begenırsınHünnap markası keçi boynuzu özü aldık canım marketten eşim kaynatılmış yemez evett erkek için olanı da çok etkiliymiş
İçmez kuzu keşke içse pekmezi zor ikna ettimHayır kaynatıcan suyunu ıcecek cok faydalı oyle ama suyu cok guzel bak sen bile begenırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?