İnstagramdan soğumaya başladım ya siz?

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
289
-26
30
Kolay kolay paylaşım yapmam ama instagrama girdiğim zaman birçok kişinin hikayesine bakarım. Sessize aldıklarım da var tabi. Aylar sonra bi hikaye paylaştım onda da eskisi gibi pek kimse bakmadı. Özellikle bir kaç kişi dikkatimi çekti. Normalde her paylaşımımda bakan insanlar İnstagrama girdikleri halde bakmadı. Sadece bu değil. Tanıdığım birkaç akrabanın daha önce beni sildiklerini farkettim. Annem ve kızkardeşimi deĝil sadece beni silmişler. Halbuki onlara bi zararım bi kötülüğüm olmadı. Canları sağolsun dedim bunun fazla üzerine gitmedim. Sırf bu yüzden İnstagramdan soğudum. Bazen hiç girmek istemiyorum bile.

Bana kim bakmamış kim neden bakmamış, takipten kim çıkarmış hiç bilmem umursamam da. Bu yüzden kimse için de sosyal medyadan soğumam bu anca gündem de yaşananlardan dolayı oluyor. Hayat böyle şeyleri kafaya takmak için gerçekten çok kısa :)

İnsanları neden takıyorsun?
Şuan kafanı taktıgın ınsanlar akşam yemeklerını yedıler,muhabbetlerını ettıler,çaylarını ıctıler ve seni bırak anmayı sanıyelık bıle dusunmedıler...

Peki sen?

Sence deger mı?

İnsanları neden takıyorsun?
Şuan kafanı taktıgın ınsanlar akşam yemeklerını yedıler,muhabbetlerını ettıler,çaylarını ıctıler ve seni bırak anmayı sanıyelık bıle dusunmedıler...

Peki sen?

Sence deger mı?
Evet hiç kimse için bu kadar kafaya takıp düşünmeye değmez. Ah keşke tek derdimiz bu olsa...

Evet hiç kimse için bu kadar kafaya takıp düşünmeye değmez. Ah keşke tek derdimiz bu olsa...
Aynen öyle...Şu dunyadan ne ınsanlar geldı gectı ..Hiçbiri kalmadı..Aynı gökyüzünü paylasıyoruz o insanlarla...Yarın birgün bu forum bile ölü insanların anıtı olarak kalacak...

Düşünce biçimini değiştirirsen,vücudun,hayatın herşeyin değişir...:KK68:

Başlığı görünce,
Keşfette sürekli çıkan alakasız influencer saçmalıkları, boş beleş saçma sapan paylaşımlar, görüp tıkladığımız çoğu işe yaramaz insanın bilmem kaç k takipçisi varken gerçekten faydalı paylaşımlar yapan güzel insanların hiç keşfedilmemesine falan dert yandınız sanıp size katılmaya gelmiştim 😅

Gidiyorum..

X