• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramda engellendim mi

WolfGmz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
9
1
6
36
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın instagramda gönderi takipçi ve takip ettiklerini goremiyorum normalde herkese açık bir hesapti takip et ve mesaj butonu açık baska bir hesaptan baktim orda görünüyor ben neden görmüyorum engellendim mi acaba??

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın instagramda gönderi takipçi ve takip ettiklerini goremiyorum normalde herkese açık bir hesapti takip et ve mesaj butonu açık baska bir hesaptan baktim orda görünüyor ben neden görmüyorum engellendim mi acaba??
Engellendin
1609587064466.webp

Engellensen hic goremezsin . Arkadaslardan çıkartmıştir seni. Takip et butonu aktifse ondan çıkar.

Sorun mu vardı aranızda?

Takip et butonu ve mesaj butonu gözüküyor yinede engellenmismiyim 😕
Mesajlasm
Tesekkur ederim cevabiniza

Engellensen hic goremezsin . Arkadaslardan çıkartmıştir seni. Takip et butonu aktifse ondan çıkar.
Instagramda arattığımda çıkmıyor daha once mesajlastigimiz icin mesajlardan girip baktim gonderi ve takipcileri gözükmüyor

Back
X