- 3 Mart 2025
- 73
- 152
- 8
- Konu Sahibi -EarthLing-
Her marka, kurum verdiği hizmetin, özelliklerin reklamını yapacaktır izinler dahilinde.Acikcasi beni de. Instamomlari surekli cocuklarini paylasiyorlar diye elestirirken okullarin reklam icin (urun gibi) paylasmasi normalmis. Niye sinir olmusum :)
Siz kendiniz için "galiba benim kafa geride kalmış biraz" dediğinizde de bunun geride kalmışlık olmadığını, sizin tercihiniz olduğunu belirtmiştim.
Toksik bulduğum nokta çocuğunuzun gitmediği bir okulu sırf gıcıklık için şikayet edebilir miyim sorusuna karşılık aramanızdı.
Birçok kişi de sizin bir bağınızın olmadığı okulu şikayet etmeye çalışmanızı anlamsız bulmuş.
Devlet okullarında da yapıldığı da söylendi.
Tek okul üzerinde durmayın, devlet de dahil tüm kurumları şikayet edin ki anlam kazansın savunduğunuz düşünce diyeyim bari.
Sizin bunu istememeniz gayet doğal, bir sorun görmeyenlerin kararı da.
Herkesin tercihine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.
Ben daha profesyonelce buluyorum bunu.
Herkes benim gibi düşünecek değil tabii.
4 okul öncesi kurum gördüm, hepsinde sosyal medya izni verdik, 3ü buna rağmen çocukların ya arkadan çekilmiş, ya ayakları çıkmış veya flu olan fotoğraflarını paylaştılar.
Takdir ediyorum ve daha güvenilir buluyorum, bir okulun müdürü kurucusu vs olsam bu şekilde yapardım ben de.
Tabii ki bu da bir bakış açısı. Ben zaten hiçbir şekilde paylaşım yapmayanlar ve yapanlar arasında bir değerlendirme yapmıştım. Bahsettiğiniz okullar da aslında paylaşım yapmışlar ancak belirli sınırlarda. Bu da bir yöntemdir. Nihayetinde amaç okulun içerisindeki işleyişi göstermek. Bunun nasıl yapılacağı kurumdan kuruma değişebilir.