Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip et butonu ve mesaj butonu gözüküyor yinede engellenmismiyimBaşka hesaptan göründüğü halde sizde görünmüyorsa evet engellenmişsiniz
Evet engellenmişsiniz resimlerinde görülmesi gerekirTakip et butonu ve mesaj butonu gözüküyor yinede engellenmismiyim![]()
EngellendinArkadaşlar merhaba bir arkadaşımın instagramda gönderi takipçi ve takip ettiklerini goremiyorum normalde herkese açık bir hesapti takip et ve mesaj butonu açık baska bir hesaptan baktim orda görünüyor ben neden görmüyorum engellendim mi acaba??
Sorun mu vardı aranızda?Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın instagramda gönderi takipçi ve takip ettiklerini goremiyorum normalde herkese açık bir hesapti takip et ve mesaj butonu açık baska bir hesaptan baktim orda görünüyor ben neden görmüyorum engellendim mi acaba??
MesajlasmTakip et butonu ve mesaj butonu gözüküyor yinede engellenmismiyim![]()
Tesekkur ederim cevabinizaEngellendin
Eki Görüntüle 2752255
Engellendin
Eki Görüntüle 2752255
Instagramda arattığımda çıkmıyor daha once mesajlastigimiz icin mesajlardan girip baktim gonderi ve takipcileri gözükmüyorEngellensen hic goremezsin . Arkadaslardan çıkartmıştir seni. Takip et butonu aktifse ondan çıkar.
Tertemiz engellenmissinMesajlasm
Tesekkur ederim cevabiniza
Instagramda arattığımda çıkmıyor daha once mesajlastigimiz icin mesajlardan girip baktim gonderi ve takipcileri gözükmüyor