Instagram'da bir erkek neden hikayeyi görünce hemen takipten çıkarır?

Ya ne bileyim merak ettim sadece

Gerçekler malesef :) adam ava çıkmış eklemiş random kabul etmişsin. Vazgeçmiş silmiş. hayır bu kadar konu açacak olay değil böyle şeylere takılman daha kötü
Yok takılmak değil o an görünce bir tık üzüldüm sadece. Mutlu mutlu foti paylaşmıştım görüp direkt takipten çıkmış vicdansız. İnsan bir gün sonra falan çıkardı

Bence sizi merak edip ekledi. Ama fotoğraflarınızı görünce beğenmemiş olabilir. Bazı erkekler böyle sosyal medyada beğendikleri her kızı ekliyorlar. Sonra da beğenmediklerini çıkarıyorlar. Amaaan erkeklerde mantık ne gezer? Bosver kafa yormaya bile değmez Bu tarz davranislar bana çok ergence geliyor.

Bazen biri yukarıdan bizimle dalga geçiyormuş gibi geliyor. Hayat böyledir.alışsın herkes.

Ya ne bileyim merak ettim sadece
Yaşınızı küçük sandım şu konudan dolayı, 27 yaşındaymışsınız. Başka şeylere odaklanın bence dediğim gibi tanımadığınız erkeklerin takip isteklerine bu kadar anlam yükleyip, üzerine düşünüp bi de konu açmaya değmez.

Yok 27 yaşındayım ama böyle 5 yıllık bir ilişkim nişan sonrası bittiği için kendimi garip hissediyorum. Sanki flörtleşmeyi bile unutmuşum gibi. Sanki hayatıma artık kimse girmeyecekmiş gibi geliyor. O yüzden şansımı denemek istedim sanırım

şaka maka erkekler bu instagram olayına epey zaman ve efor harcıyor ya
bende de şöyle oluyor, hesabım herkese açık benim . takibe alıyor, bende geri takip ediyorum bazılarını
mesaj atıyor diyelim ki, mesajına cevap alamazsa bir hafta sonra falan takipten çıkıyor
tabi ben farkedene kadar tek taraflı onu takip ediyor gözüküyorum ahaha
veya diyelim ki ekleştik ama hiç mesajlaşma yok (bunlar genelde kadından adım bekleyen tipler)
onlar da 1 hafta 10 gün sonra takibi bırakıyorlar
adamlar bildiğin yakından takip ediyor bu durumu yani bu kızla ekleşmişiz ama hiç konuşmamışız veya cevap vermemiş o halde takipten çıkayım yapıyorlar
son dönemde bi arkadaşımın da söylemesiyle beraber son takipleştiğim tipleri bu açıdan gözlemlemeye başladım
onların da işi zor be

Mesajlara cevap almazlarsa takibi bırakmaları kısmında bi gariplik yok bence. Hayrına takip etmiyorlar ki, konuşmaya çalışıyorlar olmayınca da doğal olarak takibi bırakıyorlar.
Ama şu ekleyip ilk mesajı kadından ekleyenlere ben de anlam veremiyorum. Bi şey yapacaklarsa tam yapsınlar, erkeklerin hepsi feminen enerjide bu aralar, prenses muamelesi bekliyorlar. Kadınlar başlatsın alsın konuyu yürütsün, o ilişkinin erili ben olacaksam yalnız olayım daha iyi.

Yüksek ihtimalle sevgilisi var. Kuzenimin eşi de beni çıkarmıştı kuzenim söylememiştir ama kendisi rahatsız olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…