Ya ne bileyim merak ettim sadeceTanımadığınız muhtemelen mid ugly bir erkeğin sizi takipten çıkarması kendinizi bu kadar kötü hissettirmemeli.
Erkekler bunu hep yapıyor, gizli profillere istek gönderip içeri girip beğenmeyip bir bakıp çıkıyorlar. Büyük ihtimalle son hikayenizden sonra ben bu kızı niye takip ediyorum diye düşünüp takipten çıktı. Koyduğunuz foto ile alakalı değil.
Bana da yapan çok oluyor bu şekilde. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil tipi değilsinizdir, sizin de beğendiğiniz bir tip vardır mutlaka. Kimi sarışın sever kimi esmer.
Siz neden tanımadığınız bi insan sizin hikayelerinizi izliyor mu sizi takip ediyor mu diye bu kadar efor harcayıp izini sürüyorsunuz ki ben onu anlamadım?
Hayatın her noktasında pohpohlanırsan sonra ilerde çok acı çekersin. Gerçekleri duymak iyidir.Aşk olsun yainsan yanlışlıkla eklemiş olabilir diye biraz motive edici olurdu
Gerçekler malesef :) adam ava çıkmış eklemiş random kabul etmişsin. Vazgeçmiş silmiş. hayır bu kadar konu açacak olay değil böyle şeylere takılman daha kötüAşk olsun yainsan yanlışlıkla eklemiş olabilir diye biraz motive edici olurdu
Ayyy kesin vardır yaHahaha belki de bu olaylar olurken bir sebepten kabul etti, sonra bir flörtü oldu ve flörtü hikayeyi görünce çıkarttırdı
Yok takılmak değil o an görünce bir tık üzüldüm sadece. Mutlu mutlu foti paylaşmıştım görüp direkt takipten çıkmış vicdansız. İnsan bir gün sonra falan çıkardıGerçekler malesef :) adam ava çıkmış eklemiş random kabul etmişsin. Vazgeçmiş silmiş. hayır bu kadar konu açacak olay değil böyle şeylere takılman daha kötü
Foto nasıldıYok takılmak değil o an görünce bir tık üzüldüm sadece. Mutlu mutlu foti paylaşmıştım görüp direkt takipten çıkmış vicdansız. İnsan bir gün sonra falan çıkardı
Bazen biri yukarıdan bizimle dalga geçiyormuş gibi geliyor.Arkadaşlar birisi bana 1 ay önce istek atmıştı. Bende zaten yorgun olduğum için o ara her isteği siliyordum ama bu kişi dikkatimi çekti. Sonra merak ettiğim için 1 hafta önce ben istek attım hemen kabul etti. Birkaç kere hikaye paylaştım gördü bir şey yazmadı ya da mesajlaşma falan da olmadı zaten. Ama bugün kendimi paylaştım hikaye de ne bileyim o kadar kötü bir fotoğraf da değildi. Görür görmez takipten çıkmış beni de çıkartmış. Önceden de paylaştım böyle bir şey yapmamıştı. Kendimi kötü hissettim ya çok çirkin biriymişim gibi geliyor şu an.
Yine yazacağım. Evet çocuk yapmayın.güzelim kadınların düştüğü hallere bak.(komik yorum değil)Ayyy kesin vardır yaayda yılda birisi çok tatlış gelmişti yakışıklı da değildi ama bir tanışmak istemiştim
Normal yüzümün odak noktası olduğu bir fotoydu. Amannn beğenmemiş olabilirFoto nasıldı
Ayyy gerçektenBazen biri yukarıdan bizimle dalga geçiyormuş gibi geliyor.Hayat böyledir.alışsın herkes.
Yaşınızı küçük sandım şu konudan dolayı, 27 yaşındaymışsınız. Başka şeylere odaklanın bence dediğim gibi tanımadığınız erkeklerin takip isteklerine bu kadar anlam yükleyip, üzerine düşünüp bi de konu açmaya değmez.Ya ne bileyim merak ettim sadece
Kız dudağı bile yoktuYine yazacağım. Evet çocuk yapmayın.güzelim kadınların düştüğü hallere bak.(komik yorum değil)
Yok 27 yaşındayım ama böyle 5 yıllık bir ilişkim nişan sonrası bittiği için kendimi garip hissediyorum. Sanki flörtleşmeyi bile unutmuşum gibi. Sanki hayatıma artık kimse girmeyecekmiş gibi geliyor. O yüzden şansımı denemek istedim sanırımYaşınızı küçük sandım şu konudan dolayı, 27 yaşındaymışsınız. Başka şeylere odaklanın bence dediğim gibi tanımadığınız erkeklerin takip isteklerine bu kadar anlam yükleyip, üzerine düşünüp bi de konu açmaya değmez.
Belkide isim tanidik geldi bu kim omu diye ekledi, baktı tanımadığı çıktı oda sildi. Aman çok önemsiz şeyler bunlarNormal yüzümün odak noktası olduğu bir fotoydu. Amannn beğenmemiş olabilir
Olabilir tabiBelkide
Belkide isim tanidik geldi bu kim omu diye ekledi, baktı tanımadığı çıktı oda sildi. Aman çok önemsiz şeyler bunlar
şaka maka erkekler bu instagram olayına epey zaman ve efor harcıyor yaMuhtemelen profil fotoğrafınıza bir an uzaktan kandı ve siz kabul edip inceleyince o kadar da beğenmeyip takipten çıktı. Dolayısıyla kız avında biri olduğu açık, kayıp da değil; herkes herkesi beğenmek zorunda zaten değil.
Veya yanlışlıkla ekledi, ayıp olmasın diye belli bir süre geçtikten sonra sizi arkadaşlıktan çıkardı.
Kısaca çok da mühim ve üzerinde düşünülecek bir ayrıntı olarak görmüyorum, sizin de modunuz düşmesin lütfen.
Mesajlara cevap almazlarsa takibi bırakmaları kısmında bi gariplik yok bence. Hayrına takip etmiyorlar ki, konuşmaya çalışıyorlar olmayınca da doğal olarak takibi bırakıyorlar.şaka maka erkekler bu instagram olayına epey zaman ve efor harcıyor ya
bende de şöyle oluyor, hesabım herkese açık benim . takibe alıyor, bende geri takip ediyorum bazılarını
mesaj atıyor diyelim ki, mesajına cevap alamazsa bir hafta sonra falan takipten çıkıyor
tabi ben farkedene kadar tek taraflı onu takip ediyor gözüküyorum ahaha
veya diyelim ki ekleştik ama hiç mesajlaşma yok (bunlar genelde kadından adım bekleyen tipler)
onlar da 1 hafta 10 gün sonra takibi bırakıyorlar
adamlar bildiğin yakından takip ediyor bu durumu yani bu kızla ekleşmişiz ama hiç konuşmamışız veya cevap vermemiş o halde takipten çıkayım yapıyorlar
son dönemde bi arkadaşımın da söylemesiyle beraber son takipleştiğim tipleri bu açıdan gözlemlemeye başladım
onların da işi zor be
Yüksek ihtimalle sevgilisi var. Kuzenimin eşi de beni çıkarmıştıArkadaşlar birisi bana 1 ay önce istek atmıştı. Bende zaten yorgun olduğum için o ara her isteği siliyordum ama bu kişi dikkatimi çekti. Sonra merak ettiğim için 1 hafta önce ben istek attım hemen kabul etti. Birkaç kere hikaye paylaştım gördü bir şey yazmadı ya da mesajlaşma falan da olmadı zaten. Ama bugün kendimi paylaştım hikaye de ne bileyim o kadar kötü bir fotoğraf da değildi. Görür görmez takipten çıkmış beni de çıkartmış. Önceden de paylaştım böyle bir şey yapmamıştı. Kendimi kötü hissettim ya çok çirkin biriymişim gibi geliyor şu an.
Madem sevgilisi var niye takipleşiyor o da komik yaniYüksek ihtimalle sevgilisi var. Kuzenimin eşi de beni çıkarmıştıkuzenim söylememiştir ama kendisi rahatsız olmuş olabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?