Siz de geri takip ettiğinizi söyleyince ekleyenleri o amaçla da kullandığınızı düşündüm, yanlış anlamışım.
Instagramın ana amacı bu değil ama buna yönelik de kullanıyorlar, ben şu meşhur araba bakılan sarı siteden bile sevgili yapan gördüğüm için çok garipsemiyorum artık açıkçası böyle şeyleri.
O hikayelere beğeni atan erkekler de, hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorlar. Sinyal veriyorlar kızlar yazsın diye ama asla risk almıyorlar. Önceden kızlar sinyal verir erkekler adım atardı…
mesela neden sırf geri takip yaptım diye o amaçla kullandığımı düşündünüz ?
orası bir paylaşım mecrası. ünlüleri falan da takip ediyoruz, sevdiğimiz sayfaları takip ediyoruz
hobilerimiz ilgi alanlarımız vs
o sayfalarla mesajlaşıyor muyuz ? ya da ünlülerle ? hayır çünkü paylaşımlarını görmek istiyoruz
dolayısıyla ben bi insanla sırf paylaşımlar için takipleşebilirim
instagramı tinder yapamayacaksınız diye slogan atasım geldi şu an bunlara
açıkçası ilişkiler eskiden daha güzelmiş
en azından insanlar çabalarmış
annemle babam flört ederken babam annemin iş yerine telefon edermiş, buluşma randevusu ayarlamak için
cumartesi saat dörtte şurda buluşalım mı dermiş, annem de evdekilerin durumuna bağlı, çıkabilirsem gelirim belki falan dermiş
babam gidermiş o buluşma yerinde beklermiş onu . annem bazen gelirmiş bazen hiç gelmezmiş
saatlerce beklermiş, gelmediği günlerde evine üzgün dönermiş ama anneme de hiç bozulmazmış bu yüzden
iletişim imkanları kısıtlı çünkü vs kimse kimseye rahatça haber veremiyor, cep telefonu yok
düşünsenize, bir erkek " belki " ihtimaline tutunup haftadaki tek izin gününü bi kafede bekleyerek geçiriyor ...
şimdi bi bakıyorum da, buluşalım diye plan yapılıyor, buluşma günü geldiğinde erkek sessizliğe gömülüyor falan
ya da erkek adam gibi adım atmak varken yok hikaye beğenmek yok bilmem ne yapmak gibi saçma salak şeylerle uğraşıyor
valla çıkma teklifi geri gelmeli kesinlikle :)