Böyle durumlarda erkeğin yazması gerekmiyor muydu yaşaka maka erkekler bu instagram olayına epey zaman ve efor harcıyor ya
bende de şöyle oluyor, hesabım herkese açık benim . takibe alıyor, bende geri takip ediyorum bazılarını
mesaj atıyor diyelim ki, mesajına cevap alamazsa bir hafta sonra falan takipten çıkıyor
tabi ben farkedene kadar tek taraflı onu takip ediyor gözüküyorum ahaha
veya diyelim ki ekleştik ama hiç mesajlaşma yok (bunlar genelde kadından adım bekleyen tipler)
onlar da 1 hafta 10 gün sonra takibi bırakıyorlar
adamlar bildiğin yakından takip ediyor bu durumu yani bu kızla ekleşmişiz ama hiç konuşmamışız veya cevap vermemiş o halde takipten çıkayım yapıyorlar
son dönemde bi arkadaşımın da söylemesiyle beraber son takipleştiğim tipleri bu açıdan gözlemlemeye başladım
onların da işi zor be
beklentisine uymayınca aldığı aksiyonda gariplik yok tabi ama iyice tindera çevirdiler instagramı daMesajlara cevap almazlarsa takibi bırakmaları kısmında bi gariplik yok bence. Hayrına takip etmiyorlar ki, konuşmaya çalışıyorlar olmayınca da doğal olarak takibi bırakıyorlar.
Ama şu ekleyip ilk mesajı kadından ekleyenlere ben de anlam veremiyorum. Bi şey yapacaklarsa tam yapsınlar, erkeklerin hepsi feminen enerjide bu aralar, prenses muamelesi bekliyorlar. Kadınlar başlatsın alsın konuyu yürütsün, o ilişkinin erili ben olacaksam yalnız olayım daha iyi.
evet ama artık yazma işin karşı taraftan bekler oldularBöyle durumlarda erkeğin yazması gerekmiyor muydu ya
Siz de geri takip ettiğinizi söyleyince ekleyenleri o amaçla da kullandığınızı düşündüm, yanlış anlamışım.beklentisine uymayınca aldığı aksiyonda gariplik yok tabi ama iyice tindera çevirdiler instagramı da
sonuçta orası tanışma platformu değil sosyal medya uygulaması
beklentide problem var bence
ya çok var attığım her hikayeye beğeni atıyor ama tek satır mesaj yazmak yok
düzenli beğeni atma olayı benim gözümde senden mesaj bekliyorum algısı yaratıyor
Kesinlikle öyle ama kadının vereceği tepkiden de çekiniyorlar artık bence.Siz de geri takip ettiğinizi söyleyince ekleyenleri o amaçla da kullandığınızı düşündüm, yanlış anlamışım.
Instagramın ana amacı bu değil ama buna yönelik de kullanıyorlar, ben şu meşhur araba bakılan sarı siteden bile sevgili yapan gördüğüm için çok garipsemiyorum artık açıkçası böyle şeyleri.
O hikayelere beğeni atan erkekler de, hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorlar. Sinyal veriyorlar kızlar yazsın diye ama asla risk almıyorlar. Önceden kızlar sinyal verir erkekler adım atardı…
Kız daha konuşma evresine geçememiş sen çocuk diyorsunYine yazacağım. Evet çocuk yapmayın.güzelim kadınların düştüğü hallere bak.(komik yorum değil)
mesela neden sırf geri takip yaptım diye o amaçla kullandığımı düşündünüz ?Siz de geri takip ettiğinizi söyleyince ekleyenleri o amaçla da kullandığınızı düşündüm, yanlış anlamışım.
Instagramın ana amacı bu değil ama buna yönelik de kullanıyorlar, ben şu meşhur araba bakılan sarı siteden bile sevgili yapan gördüğüm için çok garipsemiyorum artık açıkçası böyle şeyleri.
O hikayelere beğeni atan erkekler de, hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorlar. Sinyal veriyorlar kızlar yazsın diye ama asla risk almıyorlar. Önceden kızlar sinyal verir erkekler adım atardı…
Keşke hiç doğmasak da bunları yaşamak zorunda kalmasak diyorum.Kız daha konuşma evresine geçememiş sen çocuk diyorsun
Gidip mesaj atıyormuşum sen niye beni çıkardın kınıyorum diyeKız daha konuşma evresine geçememiş sen çocuk diyorsun
Sakin ol champ. Tamam instagrami o amacla kullanmiyorsunuz siz.mesela neden sırf geri takip yaptım diye o amaçla kullandığımı düşündünüz ?
orası bir paylaşım mecrası. ünlüleri falan da takip ediyoruz, sevdiğimiz sayfaları takip ediyoruz
hobilerimiz ilgi alanlarımız vs
o sayfalarla mesajlaşıyor muyuz ? ya da ünlülerle ? hayır çünkü paylaşımlarını görmek istiyoruz
dolayısıyla ben bi insanla sırf paylaşımlar için takipleşebilirim
instagramı tinder yapamayacaksınız diye slogan atasım geldi şu an bunlara
ahaha gayet normal yazdığım mesajı biraz değişik algılamışsınızSakin ol champ. Tamam instagrami o amacla kullanmiyorsunuz siz.
Instagramin asil amacinin ne oldugunu gayet iyi biliyorum bana uzun uzun aciklamaniza gerek yok, yok unlulermis, yok hobilermis. Neden bu kadar defansif bir tavir aldiniz anlamadim.
Kendince herkes ekmeğinin peşinde, onlar da ekmek nereden gelir belli olmaz diyerek yokluyorlar anladığım kadarıyla. Sosyal medyadan yürüyen bir herife saygı duyamam ben, güvenemem de.şaka maka erkekler bu instagram olayına epey zaman ve efor harcıyor ya
bende de şöyle oluyor, hesabım herkese açık benim . takibe alıyor, bende geri takip ediyorum bazılarını
mesaj atıyor diyelim ki, mesajına cevap alamazsa bir hafta sonra falan takipten çıkıyor
tabi ben farkedene kadar tek taraflı onu takip ediyor gözüküyorum ahaha
veya diyelim ki ekleştik ama hiç mesajlaşma yok (bunlar genelde kadından adım bekleyen tipler)
onlar da 1 hafta 10 gün sonra takibi bırakıyorlar
adamlar bildiğin yakından takip ediyor bu durumu yani bu kızla ekleşmişiz ama hiç konuşmamışız veya cevap vermemiş o halde takipten çıkayım yapıyorlar
son dönemde bi arkadaşımın da söylemesiyle beraber son takipleştiğim tipleri bu açıdan gözlemlemeye başladım
onların da işi zor be
ben de tam olarak böyle düşünüyorumKendince herkes ekmeğinin peşinde, onlar da ekmek nereden gelir belli olmaz diyerek yokluyorlar anladığım kadarıyla. Sosyal medyadan yürüyen bir herife saygı duyamam ben, güvenemem de.
onlar da saygı duyamıyor da yokluk işte.Kendince herkes ekmeğinin peşinde, onlar da ekmek nereden gelir belli olmaz diyerek yokluyorlar anladığım kadarıyla. Sosyal medyadan yürüyen bir herife saygı duyamam ben, güvenemem de.
Bana 10 yıldır kullandığım uygulamayı uzun uzun anlattığınız için kendinizi bu konuda kanıtlamak için slogan atacak seviyeye geldiğiniz için “değişik” anladım sanırım. Şimdi de gaslightinge maruz kalıyorum mesela benim bir cümleme karşı yazılmış paragrafların normal düzeyde bir tepki olduğu söyleniyor.ahaha gayet normal yazdığım mesajı biraz değişik algılamışsınız
kullanım biçimim hakkındaki yanlış anlamayı düzeltmek istedim sadece
şu cümlenizden dolayı kendimi anlatma gereği duydumBana 10 yıldır kullandığım uygulamayı uzun uzun anlattığınız için kendinizi bu konuda kanıtlamak için slogan atacak seviyeye geldiğiniz için “değişik” anladım sanırım. Şimdi de gaslightinge maruz kalıyorum mesela benim bir cümleme karşı yazılmış paragrafların normal düzeyde bir tepki olduğu söyleniyor.
takip edeni takip etmek o amaçla kullanmak anlamına gelmiyor onu ifade ettim gayet normal biçimdeSiz de geri takip ettiğinizi söyleyince ekleyenleri o amaçla da kullandığınızı düşündüm, yanlış anlamışım.
Paragraflar döşediğiniz mesajda bile yanlış anlamışım diye belirtmişim ona rağmen bunu yapmışsınız. Ama ben üstünüze gitmiş oluyorum.şu cümlenizden dolayı kendimi anlatma gereği duydum
takip edeni takip etmek o amaçla kullanmak anlamına gelmiyor onu ifade ettim gayet normal biçimde
ben uzun uzun yazan açıklama yapmayı seven bi insanım, tarzım bu
ama siz kötü bir gün geçiriyorsunuz sanırım, fazla üzerime geliyorsunuz çünkü :) 2 mesajdır terslemenize gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?