Ama öyle olsa önceden niye istek atsın ya da kabul etsin. Sevgilisi olsa fotoğraf falan olmaz mıydı profilinde.Belki sevgilisi kim bu kız, hemen takipten çıkar demiştir
Haklısın olabilir tabi. Normalde hiç böyle bir şey yapmamıştım. Bir anda başıma gelince afalladım. Uzun ilişki sonrası böyle şeyler garip geliyor sanırımMuhtemelen profil fotoğrafınıza bir an uzaktan kandı ve siz kabul edip inceleyince o kadar da beğenmeyip takipten çıktı. Dolayısıyla kız avında biri olduğu açık, kayıp da değil; herkes herkesi beğenmek zorunda zaten değil.
Veya yanlışlıkla ekledi, ayıp olmasın diye belli bir süre geçtikten sonra sizi arkadaşlıktan çıkardı.
Kısaca çok da mühim ve üzerinde düşünülecek bir ayrıntı olarak görmüyorum, sizin de modunuz düşmesin lütfen.
Haklısın evli bile olabilir yani. Aman neyse bir böyle kalbim ısınmıştı görünce sadece173538 turlu ihtimal var. Hemen oyle dusunmemek lazim.
Bu kadar saf olmayın ekleyen ekliyor. Herkes sevgilisiyle fotoğraf da koymuyor. Benim profilimde bir tane yok ama sözlüyümAma öyle olsa önceden niye istek atsın ya da kabul etsin. Sevgilisi olsa fotoğraf falan olmaz mıydı profilinde.
Kabul edip geri istek atarken de bunu düşündü mü acabaSizinle takipleştiğini unutmuş hikayeyi görünce bu kim ya diyip çıkarmış bence
Tabi yanlışlıkla da yapmış olabilirSizinle takipleştiğini unutmuş hikayeyi görünce bu kim ya diyip çıkarmış bence
Kız zaten ben bir şaşırdım takip ede ede 9 kadını takip ediyor. Onlar da akrabası belli yani. İlişkisi olmayan bir erkek bu kadar az kadın takip etmez zaten.Bu kadar saf olmayın ekleyen ekliyor. Herkes sevgilisiyle fotoğraf da koymuyor. Benim profilimde bir tane yok ama sözlüyümkimseyi eklemiyorum o ayrı.
O nasıl yorum zalımKafasına esmiş sıradan eklemiş, siz elenen adaylar arasındasınız. Ama böyle şeyleri kafaya takmayın çok önemsiz bir olay
Aşk olsun yaKafasına esmiş sıradan eklemiş, siz elenen adaylar arasındasınız. Ama böyle şeyleri kafaya takmayın çok önemsiz bir olay
Ama öyleeO nasıl yorum zalım
Ben elenen aday mıyım şimdiO nasıl yorum zalım
Hahaha belki de bu olaylar olurken bir sebepten kabul etti, sonra bir flörtü oldu ve flörtü hikayeyi görünce çıkarttırdıKabul edip geri istek atarken de bunu düşündü mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?