İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konu sahibi evli ve çocuklu eşinde geliri belli hiçbir zaman bu kadın gibi bir hayatı olamayacak kendinde ne para kazanacak kapasite görüyor ne zengin koca ihtimali var . Napsin gördükçe çıldırıyor.

Hanımlar şuradaki tartışma o kadar gereksiz ki
Kimseye zararı olmadıktan sonra bırakalım da insanlar dilediği gibi yaşasın, isteyen sosyal medyada aldığı sakızı bile paylaşsın isteyen daha kapalı devre bir hayat yaşasın, insanlar nasıl mutluysa öyle yapsın zira zaten günlük yaşamın getirdiği bir stres var herkeste, geçim derdi çevrede olup bitenler yeterince geriliyor millet, insta da paylaşımla stres atıyorlarsa atsınlar, görgüsüzlük olabilir ama bu da yine kendilerini ilgilendirir takipten çıkarsınız biter.

Celebrity dizisi gibi :) Özeniyordur, dikkat çekmek istiyordur bırakın takılsın rahatsız olunacak bi durum yok bence. Sahte de olsa gerçeklerle yüzleşecek olan yine kendisi.

Neden hayret ettin. Ben herkes böyle demedim ki yaşanılan canlı örneği yazdım.
Sizde çevremizde ki kötü ve art niyetli insanların canlı örneğisiniz. Herkes böyle demedim ki derken bile '' metres olmuştur '' gibi çirkin bir imada bulunuyorsunuz. Gösteriş meraklılarından değil sizin gibilerden korkarım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…