- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.943
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Bence konu sahibi evli ve çocuklu eşinde geliri belli hiçbir zaman bu kadın gibi bir hayatı olamayacak kendinde ne para kazanacak kapasite görüyor ne zengin koca ihtimali var . Napsin gördükçe çıldırıyor.konu sahibi atanmış öğretmenken diğer kadın ona göre daha düşük seviyede çünkü atanamamış, özel sektörde öğretmen.. ben ondan üstünüm ondan fazla para alıyorum neden ben yapamıyorum da o yapıyor diyor..
herhalde diğer kadının kredi kartını konu sahibi ödüyor ki bu kadar kinli ben öyle anladım
Ayyy bize ne ayolll cidden, niye saldırmaya yer arayalım, işimiz gücümüz mü yok başka?Kadın yalan paylaşımlar yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum herkes yok sizene bilmem ne geliri vardır saldırmak için yer arıyorsunuz
Heh konu özeti tam da bubazı insanlara kendisinin iyi durumda olması yetmiyor
diğerleri de kötü durumda olsun istiyor...
Ya Miu Miu dediğin markanın şapkası bile 15k senin maaş 2 şapkaya bitiyor bu neyin havası
Ya ahshshehehdhhdhdYa Miu Miu dediğin markanın şapkası bile 15k senin maaş 2 şapkaya bitiyor bu neyin havası
Alın bu bilgiyi, ne yaparsanız yapınInstagram baş harfi büyük harf yazılacak ise "I" yani büyük İ değil küçük harf yazılacak ise "i" olarak yazılır bilginize
Fazla bilgi göz çıkarmaz.Alın bu bilgiyi, ne yaparsanız yapın.
LutfenAlın bu bilgiyi, ne yaparsanız yapın.
Ufkumuz genişliyor işte, fena mıFazla bilgi göz çıkarmaz.
Ee konu sahibi kadrolu öğretmen ama İngilizce i harfi nasıl yazılır öğrenememiş canımcımAlın bu bilgiyi, ne yaparsanız yapın.
2 tane de İstinye Miu Miu önünde boydan foto çektirdi mi tamamdır1 tane sapka alsa poşetiyle 4-5 foto atsa neden olmasin
Tıraş "tıraş" olarak yazılır diye şuraya iliştireyim.Ufkumuz genişliyor işte, fena mı.
Ayy benim var oyle fotom istinyeparkta ama o markayi kasten gostermeye ugrasmamiştim arkada cikmis onunde durmuyordum.2 tane de İstinye Miu Miu önünde boydan foto çektirdi mi tamamdır
İngiliz aksanı ile telaffuz ettikten sonra.Tıraş "tıraş" olarak yazılır diye şuraya iliştireyim.
Bilginin ne zaman nerede karşımıza çıkacağı hiç belli olmuyor.İngiliz aksanı ile telaffuz ettikten sonra.
No problem.
Sizde çevremizde ki kötü ve art niyetli insanların canlı örneğisiniz. Herkes böyle demedim ki derken bile '' metres olmuştur '' gibi çirkin bir imada bulunuyorsunuz. Gösteriş meraklılarından değil sizin gibilerden korkarım ben.Neden hayret ettin. Ben herkes böyle demedim ki yaşanılan canlı örneği yazdım.