İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya da şey x magazadan sadece ben alisveris yapabilirim, cevremdeki en iyi yasayan ben olmaliyim dusuncesi. 😀 Bazilari yakin cevresindeki insanlarin iyi olmasini istemiyor.
Böyle yüzüne gülüp içten içe beğenmediği biriymiş zaten onu anladık, hatır matır diyor ama zor da tutuyor gırtlağına yapışmamak için. İnsan birine neden bu kadar dolar ki durduk yere?

Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayın
Kıymanın kilosunun 400 olduğu bir ülkede 32 bin TL ile ev geçindirip üstüne bahsettiğiniz hayatın alasını yaşayamazsınız. Başka bir Türkiye daha var da benim mi haberim yok?

Kızın amacı konuşulmak muhtemelen; hayatını ulu orta sosyal mecralarda paylaşan insanların bir kısmı gösteriş için bunu yapıyor elbette ve amacına da ulaşmış, arkasından nasıl da konuşuyorsunuz. :) Konuşun da, bunu buralara kadar konu edecek bir dert olarak ele almanız, "Yalan söylüyor işte bana ne, öyle bir hayatı yok onun!" ısrarında olmanız niye? Sağlıklı mı yani şu tutumunuz, kendinize bir baksanıza.

Ya çok merak ediyorum öğretmen maaşı ne kadar gidip gidemeyeceğine bakacağım
Bende öğretmenim. Maaşlar is insanı kadar değil tabii ki. Bir de kadin frsat değildir azizim Allah bereketini veriyordur.

Mesela bu konuyu açan arkadaş ondan fazla kazanıyordur ama bu kadar haset ettiği için bereketi olmuyordur

Herkes kalbinin ekmeğini bereketini yiyor

Kızın amacı konuşulmak muhtemelen; hayatını ulu orta sosyal mecralarda paylaşan insanların bir kısmı gösteriş için bunu yapıyor elbette ve amacına da ulaşmış, arkasından nasıl da konuşuyorsunuz. :) Konuşun da, bunu buralara kadar konu edecek bir dert olarak ele almanız, "Yalan söylüyor işte bana ne, öyle bir hayatı yok onun!" ısrarında olmanız niye? Sağlıklı mı yani şu tutumunuz, kendinize bir baksanıza.
O kadar iyi bir yorum ki hayranlıkla okudum 😁

Metresi olmuştur belki kodamanın birinin.

Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….
Hemen de milletin namusuna laf etmeyin ya. Biri de sizin arkanizdan konussun boyle instaya 3 foto koydunuz diye. O zaman gormek isterim.

Amaan adam da akıllı olsaymış yedirmeseymiş bazıları hakediyor valla söğüşlenmeyi ben hiç kadınları tek taraflı suçlayamıyorum. Adamın içinde varmış pezevklik kadında görmüş lambayı yapışmış kan emiyo işte sefası olsun 😀😀😀
Evet bende tu kaka metreslere ölüm demedim ki.
Bana saldırıya geçtiler.
Ama bu işin adı metres kimse o u demesin.

Hatta bu konu patronun karisinin kulağına gittiğinde kadın gelini ile iş yerine gelmişti.
Etrafa verdikleri zararı da kabul edecekler.
Adamın icinde p…… var yazmışsınız, o zaman kadın onurlu olup o….. yapmasaydı demezler mi????

Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Belki gerçekten gidiyordur, istemezseniz görmek sessize alabilirsiniz hesabını profiline tıklayıp hikayeleri size cikmaz

Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyor
Belli ki asıl mutsuz olan sensin . Elalemin kızının gönderilerini takip ediyorsun . Birde üzerine düşünüyorsun sonra yetmiyor burda konu açıyorsun . Cidden takıntılı ve korkutucu birisin .

Evet bende tu kaka metreslere ölüm demedim ki.
Bana saldırıya geçtiler.
Ama bu işin adı metres kimse o u demesin.

Hatta bu konu patronun karisinin kulağına gittiğinde kadın gelini ile iş yerine gelmişti.
Etrafa verdikleri zararı da kabul edecekler.
Adamın icinde p…… var yazmışsınız, o zaman kadın onurlu olup o….. yapmasaydı demezler mi????
Kadın geliniyle niye işyerine geliyor gelinin suçu ne yaf :KK53:

Sizin bu kızla başka bir derdiniz var bence hadi hadi şurda biz bizeyiz.
konu sahibi atanmış öğretmenken diğer kadın ona göre daha düşük seviyede çünkü atanamamış, özel sektörde öğretmen.. ben ondan üstünüm ondan fazla para alıyorum neden ben yapamıyorum da o yapıyor diyor..
herhalde diğer kadının kredi kartını konu sahibi ödüyor ki bu kadar kinli ben öyle anladım

Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayın
Ya Miu Miu dediğin markanın şapkası bile 15k senin maaş 2 şapkaya bitiyor bu neyin havası 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X