İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Miu Miu dediğin markanın şapkası bile 15k senin maaş 2 şapkaya bitiyor bu neyin havası
Öğretmen maaşıyla övünmek nasıl bir kafadir , maaş 32 bin TL de yıl ayrıca ek dersle o kadar ancak oluyor ya da olmuyor . Öğretmenim açım:)

Hayır siz '' neden yalan paylaşımlar yapıyor? '' diye bize sormuyorsunuz beklentiniz bizden destek alıp '' görgüsüzlük, gösteriş meraklısı canım boşver böylelerini anca kendini kandırırlar hıhh '' gibi yorumlarla egonuzu tatmin etmek için sordunuz zira buna net bir cevap veremezsin zaten. Soru değil beklentiydi sizinkisi :)

Öğretmen maaşıyla övünmek nasıl bir kafadir , maaş 32 bin TL de yıl ayrıca ek dersle o kadar ancak oluyor ya da olmuyor . Öğretmenim açım:)
Öğretmenler bizim başımızın tacı keşke çok daha fazla paralar kazansanız
Buradaki arkadaş arkadaşını aşağılamak ve harcamak için aklınca hava attı . Halbuki arkadaşı da bir öğretmen. Bunun özeli devleti mi olur?
Kadını kıskancından ne yapacağını şaşırdı

Aynen öyle ya bir de şu var hepimiz bazı kişileri , bazı paylaşımları gömeriz ama bunu ortak arkadaşlarla yaparız . O kadını bu kadar kıskanma nedeni ben niye yapamıyorum halonkeske yapsa kimse tutmuyor ki . Bir de bir insanın poşetinin markasını incelemek için baya ekran görüntüsü alıp yakinlastirma flnnyapmak lazım :)
Keşke hepimiz daha çok kazanıp refah seviyesine ulassak

Öyle demeyin o da harika bi hayat yaşıyormuş ama paylaşmıyormuş çünkü görgüsüzlükmüş fkfkfktkkf o mağazaların önünden geçsen senin 32 bin tl oldu sana kuş.

Buraya bunun için konu açıldıysa kesinlikle kıskançlıktandır yoksa herkes arkadaş grubuyla konuşur bazı şeyleri

Ay sanane ya

Okuldaki bütün ek dersleri toplamaya çalışan arkadaş bu. Nerde görsem anlarım.

Eşimin Çevresi adlı konuya da bi höst desen Mune hanımcım

Tüm sorularınızın cevabını veriyorum şu an da hazır mısınız?

Sİ ZE NE???

Ayan beyan kıskanmışsınız kadını, belki yardımcı olur buyrun

Hayır öyle bir konu ki, başka nasıl cevap verilir bilemedim. Bize ne sorduğunuz belli değil, tek anladığım kadını kıskandığınız ve bu doğrultuda onu kötülediğiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…