İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalıyorsunuz gerçekten boş boş konuşmak için yukarda alıntıladığınız kişi o yorumu bana söylemiyor hadi yallah başka yere boş yapmaya
Ayyy üsluba bak. İnsallah evli değilsinizdir bu kıskançlıkla hayat çok zor olmalı Allah ailenize sabır versin böyle insanla yaşamak çok zor olur

Amin canım cidden biri böyle şeyler dese hakkımda yok yere üzülürdüm. Empati sıfır kimse kendi küçük çevresinde ki 3- 5 kişiyi referans alıp tüm kadınları karalama hakkına sahip değildir...

Amaan adam da akıllı olsaymış yedirmeseymiş bazıları hakediyor valla söğüşlenmeyi ben hiç kadınları tek taraflı suçlayamıyorum. Adamın içinde varmış pezevklik kadında görmüş lambayı yapışmış kan emiyo işte sefası olsun

instagtam gorgusuzlugu diye baslik atinca dilan polattan bahsediyosun sandim niye bu kadar dert ettinki instagram zaten bizim ulkemizde birilerini catlatma amaci ile yani gosteris yapmak icin kullanilan bir arac. hikayelerini sona al, sessize al ve gorme

Ayyy üsluba bak. İnsallah evli değilsinizdir bu kıskançlıkla hayat çok zor olmalı Allah ailenize sabır versin böyle insanla yaşamak çok zor olur
Hadi diyelim sende okuduğunu anlama yok yorumları okumadan gelip bana terbiyesizce yorum yapıyorsun ben cevap verince mi terbiyesiz oluyorum haddini bil

Amacına ulaşmış. Çatırtt diye bi sesler geliyor.

Sizin bu kızla başka bir derdiniz var bence hadi hadi şurda biz bizeyiz.
Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayın

Ya çok merak ediyorum öğretmen maaşı ne kadar gidip gidemeyeceğine bakacağım

Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayın
Siz de gelin tozun siz de paylaşın o zaman, insanlardan ne istiyorsunuz? Siz kenara çıkılarken o çatır çatır eziyor işte, oh sefası olsun.

Kadın istediğini vurmuş. ablacım sanane milletten ya onun da amacı buymuş demekki
Salla

Ben dilanı da görgüsüz olarak görmüyorum bu da onun hayatını yaşayış biçimi kime ne ki üstelik çok da güzel reklamını yapıyor ürünleri çatır çatır satıyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…