- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Seni hatırladım. Milletin şortuna laf ediyordun. Bu kafadan bu yorum beklenir zaten.Gama Capella salla.
Ayyy üsluba bak. İnsallah evli değilsinizdir bu kıskançlıkla hayat çok zor olmalı Allah ailenize sabır versin böyle insanla yaşamak çok zor olurSaçmalıyorsunuz gerçekten boş boş konuşmak için yukarda alıntıladığınız kişi o yorumu bana söylemiyor hadi yallah başka yere boş yapmaya
Kaç bin kişilik yere yazıyor, yoruma açık yazıyor bir de diyor ki sana ne hayret bir şey ya konuyu açan şahıs çok sinir bozucu.
Ay valla böyle bomboş kafalı insanlar vatana millete zarar. Nasıl kıskanç nasıl haset Allah korusun böyle insanlardan hepimizi.
Amaan adam da akıllı olsaymış yedirmeseymiş bazıları hakediyor valla söğüşlenmeyi ben hiç kadınları tek taraflı suçlayamıyorum. Adamın içinde varmış pezevklik kadında görmüş lambayı yapışmış kan emiyo işte sefası olsunPardon siz ne duymak istiyorsunuz.
Size onu yazayım rahatlayın.
Ben ve tüm şirket neler biliyoruz neler.
Hatta baska bi metresi vardı şirkette ama o kıdemliydi ve çok güzeldi. Uzun yıllarını verdi. Ona Ataköyden 2+1 ev aldı. Baya pahalı hediyeler mücevherler.
Ondan ayrılınca bu kızımız bende varın dedi geçti yerine.
Elektrik faturasını zor öderken derken ay çok güldüm buna kişi kendinden bilir işiDert nerede diyeceğim ama.. E tabi elektrik faturasını zor öderken beğenmediğin vasat bir elemanın yaşadığı hayat insanın bi zoruna gidiyor.
instagtam gorgusuzlugu diye baslik atinca dilan polattan bahsediyosun sandimBir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Hadi diyelim sende okuduğunu anlama yok yorumları okumadan gelip bana terbiyesizce yorum yapıyorsun ben cevap verince mi terbiyesiz oluyorum haddini bilAyyy üsluba bak. İnsallah evli değilsinizdir bu kıskançlıkla hayat çok zor olmalı Allah ailenize sabır versin böyle insanla yaşamak çok zor olur
Sizin bu kızla başka bir derdiniz var bence hadi hadi şurda biz bizeyiz.Elektrik faturasını zor öderken derken ay çok güldüm buna kişi kendinden bilir işi
Amacına ulaşmış. Çatırtt diye bi sesler geliyor.instagtam gorgusuzlugu diye baslik atinca dilan polattan bahsediyosun sandimniye bu kadar dert ettinki instagram zaten bizim ulkemizde birilerini catlatma amaci ile yani gosteris yapmak icin kullanilan bir arac. hikayelerini sona al, sessize al ve gorme
Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayınSizin bu kızla başka bir derdiniz var bence hadi hadi şurda biz bizeyiz.
Ya çok merak ediyorum öğretmen maaşı ne kadar gidip gidemeyeceğine bakacağımYa sanane, yorum yazarken senin görüşüne göre mi 40 düşünüp bir yazıcam.
Öğretmen maaşıyla evet o kafelere gidip o avmlerde alışveriş yapacak.
Benim yorumum bu???
Öğretmen maaşı ek derslerlw o hayat olmaz.
Sen her yorum yazarken kisileri taniyip yazıyorsun.
Kenanın kenarı…..
Siz de gelin tozun siz de paylaşın o zaman, insanlardan ne istiyorsunuz? Siz kenara çıkılarken o çatır çatır eziyor işte, oh sefası olsun.Ben şuanda 32 bin tl maaş alıyorum ve ev geçindirmiyorum çok fazlada birikmişim var istesem en alasını yaşarım hanfendi ben burda yalan paylaşımlardan bahsettim saçma sapan yorum yapmayın
Özel sektörde anasınıfı küçük yerlerde genelde asgari ücret ya da bi tık üstüYa çok merak ediyorum öğretmen maaşı ne kadar gidip gidemeyeceğine bakacağım
Gezip tozuyorum zaten ne biliyorsunuz benim hayatımı ben gidipte gösteriş olsun diye yalan paylaşım yapmıyorumSiz de gelin tozun siz de paylaşın o zaman, insanlardan ne istiyorsunuz? Siz kenara çıkılarken o çatır çatır eziyor işte, oh sefası olsun.
Kadın istediğini vurmuş.Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Ben dilanı da görgüsüz olarak görmüyorum bu da onun hayatını yaşayış biçimi kime ne ki üstelik çok da güzel reklamını yapıyor ürünleri çatır çatır satıyor işteinstagtam gorgusuzlugu diye baslik atinca dilan polattan bahsediyosun sandimniye bu kadar dert ettinki instagram zaten bizim ulkemizde birilerini catlatma amaci ile yani gosteris yapmak icin kullanilan bir arac. hikayelerini sona al, sessize al ve gorme
Bu tıyniyette biri zaten kim ne paylaşmış diye düşünmez. Sizin bi derdiniz var o kızla.Gezip tozuyorum zaten ne biliyorsunuz benim hayatımı ben gidipte gösteriş olsun diye yalan paylaşım yapmıyorum
O zamn hatır gönüle niye takıyorsun ne boş insansın sahtesin de çık takiptenYa kıskanmıyorum anlam veremiyorum salak değiliz yani bizde sahte bence paylaşımları çok garip geliyor kafayı mı yemiş diye düşünüyorum