Hamile degilmi valla şaşırdım benimlede konustu kıyafet almak için valla sasirttim
Peki aldığı kıyafetleri ne yapıyor ciddi söylüyorum
Benim hamile olmadığıma nasıl da bu kadar emin olabiliyorsunuz ?hamile olmasam niye kıyafet alayım ki delimiyim?ha o bahsettiğiniz ve telefonda da sorduğunuz üç çocuk da ablamın size söylediğim gibi.
siz inanın ona. ben gözüyle görenlere inanıyorum bundan emin ol
ben sana ne zaman telefonla sordum!! Ben senden şüphelendiğimde seninle oturan yerdeki arkadaşa sordum ok kadar!! Ordan biliyorum we herşeyden bu kadar eminim!!!
way arkadaş yaa.. nasıl bir şeytanlık bu!!!! nasıl bir ikiyüzlülük! ben senin nasıl yaşadığnı bildiğim halde bu kadar casaretlisin way beee!!
ben sana kusmuklu yırtık kıyafet göndermişim öyle mi??? öyle ise sana hepsi haram olsun terbiyesiz yalancı! hamileymiş öyle mi?? we ben sana şunu göndereyim demişim yazıklar olsun yalan nasıl söyleyebiliyorsun?? istedilerini göndermiyroum diye telefonu yüzüme kapatabiliyorsun we şimdi bunları söylüyorsun yalancı! ben ewimde tek ksmuğu bırak salyalı önlük bırakmam ki başkasına wereyim..
seni ALLAHA HAVALE ETTİM EDEN DE SÖYLEYEN DE BULUR?? bana katılan arkadaşlara da tebrikler..! ben suçlu oldum, allah öyle büyük ki sen başkasının hakkını yersen de iftira da atarsan o senin burnundan gelir güzelim!
sinirden elim ayağım titriyor yaa!! ne halt olduğunu iyi bildiğimi bilmesine rağmen rahatlığa bak terbiyesizde! hala bir de hamile diyorlar yaa
ben sana ne zaman telefonla sordum!! ben senden şüphelendiğimde seninle oturan yerdeki arkadaşa sordum ok kadar!! ordan biliyorum we herşeyden bu kadar eminim!!!
şüpheelendiyseniz madem keşke hiç göndermeseydiiz ben de bu laflar altında ezilmeseydimm.hayırlı günler..çıkıyorum ben ..
Ben yazma gereği duydum amacım kimseyi korumak ya da yermek değil. Elfidan arkadaşımıza bir kısım hediye gönderdim saymak ayıp olacak utanıyorum ama benim ikizlerim var erken doğumla dünyaya geldiler ve 2 şer kilo doğdular tüm anneler ama özellikle permatüre bebek anneleri bilir ki o minicik doğan bebekler 1 ay içerisinde bile hızla büyüyorlar alınan birçok şey de boşa çıkıyor evde bekliyor resmen ve yine prematüre bebek sahipleri ya da prematüre olmayıp sezaryenle doğum yapanlar bilirler sütünüz hemen gelmez bebekleriniz küvezdeyken evden süt sağıp götürmek durumunda kalıyorsunuz.
Ben elfidan arkadaşa süt pompası da hediye ettim ama sonradan aynı topiğe prematüre bebek sahibi bir hanım yazdı ama ben çoktan elfidana yollamıştım. Bu sabah bu konuyu görünce yalan yok aklımdan sadece süt pompası geçti konuyu okudum aklımdan keşke elfidan yerine prematüre bebek sahibi arkadaşa gönderseydim madem ihtiyacı yok diye düşündüm ve topiğe üzüldüğümü yazdım. Ne kanguru ne portbebe asla aklımdan geçmedi onları yemin ederim hiç ihtiyacı olmayan birine de hediye ederdim ama süt pompası maddi değerinden değil sadece çok acil ve çok gerekli bir ihtiyaç olduğundan aklımdan geçti. Zaten pompayı ne kadara aldığımı bile hatırlamıyorum aradan 8 ay geçti neredeyse alalı. Dediğim gibi üzüldüğümü görünce elfidan beni aradı eğer bir çekincem varsa gönderdiklerimi bana geri gönderebileceğini, hepsini çok beğendiğini, portbebeyi bir ihtiyaç sahibine vereceğini kangurunun da kendisinde kalacağını söyledi ve sesi titriyordu ağlamaklıydı ya da ağlıyordu alamadım sesini ben o yüzden açıkçası üzüldüm. O yüzden bu topiğe geri dönüş yaparak yazdım. Vaveyla sen bence kimsenin gözünde suçlu olmadın sonuçta sen de gönderdiklerinin yerine gittiğinden emin olmak istersin bu gayet doğal. Ama elfidana da yazdığım gibi elfidanın gönderdiklerinde kusur olduğunu yazması doğru ya da yalan bilemem ben hoş olmadı ona da belirttim tut ki kusur var gözden kaçabilir farketmeyebiliriz ben bir başka arkadaşa da bebek kıyafeti yolladım söyledim de x hanım olur da gözümden kaçan bir kusurları varsa ben göremedim ama hani insanlık hali olur da farketmemişimdir peşinen kusura bakmayın dedim yani elfidanın kendisine de belirttiğim gibi sana darılmasına gerek olabilecek bir durum yok.
Çok uzun yazdım ama tekrar ediyorum ben elfidanla konuştuktan sonra herhangi bir pişmanlığım ya da şüphem kalmadı güle güle kullansın ama vaveyla arkadaşımızın da bu kıyafetlerin leke vs. Durumları varsa bile yazdıklarımı geri alması gerektiğini düşünüyorum.kısacası elfidanın vaveylanın gönderdikleri hakıındaki o yorumları silmesi ve özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum
yahu kız bizi uyarmak istemiş,kıyafetlerin onun yerine gerçek ihtiyaç sahiplerini bulması adına deşifre etmek istemiş.ne alakası var bunun yardım edip peşine düşmekle.bu kadar emin olmasa böyle yazmazdı dye düşünüyorum ama bize iyilik yaramaz.aldatılmaya,kandırılmaya o kadar meraklıyızki,iki ajitasyona hemen kanıyoruz ve farkettiyseniz hep aynı şey oluyor iris arkadaşın dediği gibi.perihel'ide topa tutmuştunuz noldu o çok savunduğunuz emirin annesi? elfidanın eski mesajlarını dönüp okursanız hep bişeyler toplamakla ilgili telaşesi var,yok çocuk esirgeme kurumuna gönderecekmiş,yok ihtiyaç sahibi ablasına gönderecekmiş,ne yardım meleği kadınmış valla helal olsun.ama siz ona göndermeye devam edin,gerisini allaha havale edin,nasıl olsa hayrınızı yapmış oluyorsunuz değilmi gerisinin ne önemi var.yaa gerçek ihtiyaç sahipleri ???
Valla sabahtan beri okuyorum yazmiim dedim ama senim yazdiklarin bana tercuman olmus..belirtmeden gecemedim...agzina saglik...
bence bu yaptığınız çok büyük ayıp...!!!!!!!!
yardım amaçlı birşey yolluyorsam eğer ben yollarım ve birdaha da arkasını aramam, ben yardımımı yapmışımdır, artık karşı tarafın niyeti beni ilgilendirmez.kötü niyetliyse artık ALLAH la onun arasında, madem bu kadar hassassınız, birde gönderdikten sonra arkasını arıyorsanız YOLLAMAYIN ARKADAŞ.....
elfidan hanım gönderdiklerinizin tümünü değil ama süt pompasını size geri gönderebilir. madem ihtiyacıda yokmuş,size geri göndersin sizde ihtiyacı olan diğer arkadaşa gönderirsiniz. böylece iyiniyetli olduğuda ortaya çıkar.bence siz kendisinden isteyin süt pompasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?