slm sevgili cincik gönderdiklerinizi çok beğendim çook teşekkür ederim ben gerçekten ihtiyacım olmasa sizin ve başkalarının hakkına girmem emin olun.içiniz rahat olsun allah hayrınızı kabul buyursun...HATTA GÖNDERDİĞİNİZ PORTBEBE VE ÇANTAYI DA BURADAN BAŞKA BİRİNE İLETTİM SAHİBİNİN HAYRI OLSUN DİYEREKK.AKLINIZA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN VERMİŞTİR DİYE BİRŞEY GELMESİN ANNEMLER ALMIŞ DA ONUNLLA DA BAŞKASININ İŞİ GÖRÜLSÜN DİYE VERDİM BEN ONU..
Tamam elfidan teşekkür ederim seninle konuştuk benim içim rahat senin de üzülmene gerek yok benim açımdan hiçbir sorun yok konuştuğumuz andan itibaren. Zaten seni suçlayacak bir tavır takınmadım haddime de değil sadece o an üzüldüm ve açıklama yapmanı bekledim o da halloldu. Portbebe ve çantanın hayrını yaptığın için de teşekkür ederim sen de hayır yapmış oldun böylece sen de portbebeyi kullanacak anne de güle güle iyi günlerde kullanın. Bu arada gönderdiğim kanguruda ve portbebede belki benim göremediğim falan leke falan olmuşsa özür dilerim bazen gözden kaçabiliyor vaveyla arkadaşın da gönderdiklerindekiler gözünden kaçmıştır bazen farkedemeyebiliyoruz o açıdan sen de darılma vaveyla arkadaşa.
Benim içim rahat senin de rahat olsun ama leyna arkadaşın da dediği gibi bence bundan sonraki ücretsiz gönderileceklerde hiç daha önce almamış arkadaşlar faydalansın şahsi düşüncem adalet olması açısından.