ben nasıl bir hayır yaptığını biliyorum ikiyüzlü arkadaş.. Sana inananlara da helal olsun.. O kendi aranızda tebrikler.. Ben bu kadar emin olmasam yazmam..!
Keşke yazmasaydım, adını wereyim ihtiyacı olana gitsin böyle kendini bilmezlere değil dedim suçlu oldum.. Yazıklar olsun..!
konuya daha fazla girip bakmayın bence sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramayacak arkadaşım. bebeğinizi emziriyorsunuz strese girmeyin. buradaki insanlar zaten sizin ve karşıdaki kişinin profiline daha önceki alışverişlerinize göre kafasında değerlendirmesini yapacaktır. birşeyleri ispat etmek zorunda hissetmeyin kendinizi. yaşananlar evet sinir bozucu şeyler ama strese girmeye gerek yok. relaxxxx
senin gibi yalancıları dolandırıcıları destekleyip alkış tutanlara da tebrikler! Gözde oldun hadi bakalım! Rahat tawırlara bak yaa!! Hamilesin ya bir elinde sigara balkonda otur bize laf yetiştir bakalım. Dinden yardımdan bahset bir de yalancı
Ben yazma gereği duydum amacım kimseyi korumak ya da yermek değil. Elfidan arkadaşımıza bir kısım hediye gönderdim saymak ayıp olacak utanıyorum ama benim ikizlerim var erken doğumla dünyaya geldiler ve 2 şer kilo doğdular tüm anneler ama özellikle permatüre bebek anneleri bilir ki o minicik doğan bebekler 1 ay içerisinde bile hızla büyüyorlar alınan birçok şey de boşa çıkıyor evde bekliyor resmen ve yine prematüre bebek sahipleri ya da prematüre olmayıp sezaryenle doğum yapanlar bilirler sütünüz hemen gelmez bebekleriniz küvezdeyken evden süt sağıp götürmek durumunda kalıyorsunuz.
Ben elfidan arkadaşa süt pompası da hediye ettim ama sonradan aynı topiğe prematüre bebek sahibi bir hanım yazdı ama ben çoktan elfidana yollamıştım. Bu sabah bu konuyu görünce yalan yok aklımdan sadece süt pompası geçti konuyu okudum aklımdan keşke elfidan yerine prematüre bebek sahibi arkadaşa gönderseydim madem ihtiyacı yok diye düşündüm ve topiğe üzüldüğümü yazdım. Ne kanguru ne portbebe asla aklımdan geçmedi onları yemin ederim hiç ihtiyacı olmayan birine de hediye ederdim ama süt pompası maddi değerinden değil sadece çok acil ve çok gerekli bir ihtiyaç olduğundan aklımdan geçti. Zaten pompayı ne kadara aldığımı bile hatırlamıyorum aradan 8 ay geçti neredeyse alalı. Dediğim gibi üzüldüğümü görünce elfidan beni aradı eğer bir çekincem varsa gönderdiklerimi bana geri gönderebileceğini, hepsini çok beğendiğini, portbebeyi bir ihtiyaç sahibine vereceğini kangurunun da kendisinde kalacağını söyledi ve sesi titriyordu ağlamaklıydı ya da ağlıyordu alamadım sesini ben o yüzden açıkçası üzüldüm. O yüzden bu topiğe geri dönüş yaparak yazdım. Vaveyla sen bence kimsenin gözünde suçlu olmadın sonuçta sen de gönderdiklerinin yerine gittiğinden emin olmak istersin bu gayet doğal. Ama elfidana da yazdığım gibi elfidanın gönderdiklerinde kusur olduğunu yazması doğru ya da yalan bilemem ben hoş olmadı ona da belirttim tut ki kusur var gözden kaçabilir farketmeyebiliriz ben bir başka arkadaşa da bebek kıyafeti yolladım söyledim de x hanım olur da gözümden kaçan bir kusurları varsa ben göremedim ama hani insanlık hali olur da farketmemişimdir peşinen kusura bakmayın dedim yani elfidanın kendisine de belirttiğim gibi sana darılmasına gerek olabilecek bir durum yok.
Çok uzun yazdım ama tekrar ediyorum ben elfidanla konuştuktan sonra herhangi bir pişmanlığım ya da şüphem kalmadı güle güle kullansın ama vaveyla arkadaşımızdan da bu kıyafetlerin leke vs. Durumları varsa bile yazmışsa geri alması gerektiğini düşünüyorum.
çok teşekkürler cincik arkadaşım inan kiben de bir anlık sinirime yenik düştüm yoksa lekeli olması hiçsorun değil biraz su,biraz deterjan yeter lekeyi temizlemeye..evet haklısın söylememeliydim ama o kadar çirkin laflar altında ezildim ki ben de cahillik ettim haklısın .ben yazma gereği duydum amacım kimseyi korumak ya da yermek değil. Elfidan arkadaşımıza bir kısım hediye gönderdim saymak ayıp olacak utanıyorum ama benim ikizlerim var erken doğumla dünyaya geldiler ve 2 şer kilo doğdular tüm anneler ama özellikle permatüre bebek anneleri bilir ki o minicik doğan bebekler 1 ay içerisinde bile hızla büyüyorlar alınan birçok şey de boşa çıkıyor evde bekliyor resmen ve yine prematüre bebek sahipleri ya da prematüre olmayıp sezaryenle doğum yapanlar bilirler sütünüz hemen gelmez bebekleriniz küvezdeyken evden süt sağıp götürmek durumunda kalıyorsunuz.
Ben elfidan arkadaşa süt pompası da hediye ettim ama sonradan aynı topiğe prematüre bebek sahibi bir hanım yazdı ama ben çoktan elfidana yollamıştım. Bu sabah bu konuyu görünce yalan yok aklımdan sadece süt pompası geçti konuyu okudum aklımdan keşke elfidan yerine prematüre bebek sahibi arkadaşa gönderseydim madem ihtiyacı yok diye düşündüm ve topiğe üzüldüğümü yazdım. Ne kanguru ne portbebe asla aklımdan geçmedi onları yemin ederim hiç ihtiyacı olmayan birine de hediye ederdim ama süt pompası maddi değerinden değil sadece çok acil ve çok gerekli bir ihtiyaç olduğundan aklımdan geçti. Zaten pompayı ne kadara aldığımı bile hatırlamıyorum aradan 8 ay geçti neredeyse alalı. Dediğim gibi üzüldüğümü görünce elfidan beni aradı eğer bir çekincem varsa gönderdiklerimi bana geri gönderebileceğini, hepsini çok beğendiğini, portbebeyi bir ihtiyaç sahibine vereceğini kangurunun da kendisinde kalacağını söyledi ve sesi titriyordu ağlamaklıydı ya da ağlıyordu alamadım sesini ben o yüzden açıkçası üzüldüm. O yüzden bu topiğe geri dönüş yaparak yazdım. Vaveyla sen bence kimsenin gözünde suçlu olmadın sonuçta sen de gönderdiklerinin yerine gittiğinden emin olmak istersin bu gayet doğal. Ama elfidana da yazdığım gibi elfidanın gönderdiklerinde kusur olduğunu yazması doğru ya da yalan bilemem ben hoş olmadı ona da belirttim tut ki kusur var gözden kaçabilir farketmeyebiliriz ben bir başka arkadaşa da bebek kıyafeti yolladım söyledim de x hanım olur da gözümden kaçan bir kusurları varsa ben göremedim ama hani insanlık hali olur da farketmemişimdir peşinen kusura bakmayın dedim yani elfidanın kendisine de belirttiğim gibi sana darılmasına gerek olabilecek bir durum yok.
çok uzun yazdım ama tekrar ediyorum ben elfidanla konuştuktan sonra herhangi bir pişmanlığım ya da şüphem kalmadı güle güle kullansın ama vaveyla arkadaşımızın da bu kıyafetlerin leke vs. Durumları varsa bile yazdıklarımı geri alması gerektiğini düşünüyorum.kısacası elfidanın vaveylanın gönderdikleri hakıındaki o yorumları silmesi ve özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum
şaka gibisiniz cidden!! ne lekesi ya?? çirkeflik yapıp yalan söylüyor.. sen şüphe dıuyma arkadaşım orda ben yaşadım we bu kadının nasıl yaşadığını ben biliyorum sen bilmiyorsun anlaşıldı mı!!!??? rezil ettiniz beni rezillğinizle yeter yaaa
ben kimseyi rezil etmedim yazdıklarımı bir daha oku sen lekeli kıyafet gönderdin demedim olsaydı bile bunu elfidanın buraya yazmasından rahatsız olduğumu söyledim. Ben de gönderdim başka birine kıyafet olur da aramızda bir tartışma olsaydı tutup da bana sen bana lekeli gönderdin dese ben de çok sinirlenirdim bunu demek istedim eğer dikkatli okursan. Sen bence sakinleşince bir daha oku yazdıklarımı.
konuyu açan arkadaşım,
bak emzikli bir bayanmışssın, çoçukların var sinirlenme... çoçuklarına günahtır. Yapmışssın bir iyilik senin niyetin önemli gerisini boşver. Sana yazık.. Birde böle şeyleri özelden halletmenizin doğru olduğunu düşünüyorum.
Ne olursa olsun kirliydi yazılırmı ayıp, kadın seni bilmiş, seni sayıp göndermiş...
Ikinizde yapmayın birbirinize ikinize de günah.
şimdi burdan kimin haksız olduğu anlaşılmıyor. Ama ortada ikinizde yapmaması gekeren şeyler var....
Boşverin gitsin...
Ben kimseyi rezil etmedim yazdıklarımı bir daha oku sen lekeli kıyafet gönderdin demedim OLSAYDI BİLE bunu elfidanın buraya yazmasından rahatsız olduğumu söyledim. Ben de gönderdim başka birine kıyafet olur da aramızda bir tartışma olsaydı tutup da bana sen bana lekeli gönderdin dese ben de çok sinirlenirdim bunu demek istedim eğer dikkatli okursan. Sen bence sakinleşince bir daha oku yazdıklarımı.
Lutfen kazen kapatın bu konuyu biri hamile biri emziriyor yazık yani
ya hala hamile deniyor değil diyorum yazık yaaa
arkadışım boşver gitsin bitsin, hamile olsun yada olmasın... herkesin doğrusunu da yanlışını da allah görüyor.
sıkma canını.... bak günahtır sana, allah aşkına çoçuklarına yazık....
ya hala hamile deniyor değil diyorum yazık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?