• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El insanlık ölmüş, insan denen warlık çoktan ölmüş..

Benim hamile olmadığıma nasıl da bu kadar emin olabiliyorsunuz ?hamile olmasam niye kıyafet alayım ki delimiyim?ha o bahsettiğiniz ve telefonda da sorduğunuz üç çocuk da ablamın size söylediğim gibi.

Benim hamile olmadığıma nasıl da bu kadar emin olabiliyorsunuz ?hamile olmasam niye kıyafet alayım ki delimiyim?ha o bahsettiğiniz ve telefonda da sorduğunuz üç çocuk da ablamın size söylediğim gibi.

ben sana ne zaman telefonla sordum!! ben senden şüphelendiğimde seninle oturan yerdeki arkadaşa sordum ok kadar!! ordan biliyorum we herşeyden bu kadar eminim!!!

ben sana ne zaman telefonla sordum!! Ben senden şüphelendiğimde seninle oturan yerdeki arkadaşa sordum ok kadar!! Ordan biliyorum we herşeyden bu kadar eminim!!!

şüpheelendiyseniz madem keşke hiç göndermeseydiiz ben de bu laflar altında ezilmeseydimm.hayırlı günler..çıkıyorum ben ..

way arkadaş yaa.. nasıl bir şeytanlık bu!!!! nasıl bir ikiyüzlülük! ben senin nasıl yaşadığnı bildiğim halde bu kadar casaretlisin way beee!!
ben sana kusmuklu yırtık kıyafet göndermişim öyle mi??? öyle ise sana hepsi haram olsun terbiyesiz yalancı! hamileymiş öyle mi?? we ben sana şunu göndereyim demişim yazıklar olsun yalan nasıl söyleyebiliyorsun?? istedilerini göndermiyroum diye telefonu yüzüme kapatabiliyorsun we şimdi bunları söylüyorsun yalancı! ben ewimde tek ksmuğu bırak salyalı önlük bırakmam ki başkasına wereyim..
seni ALLAHA HAVALE ETTİM EDEN DE SÖYLEYEN DE BULUR?? bana katılan arkadaşlara da tebrikler..! ben suçlu oldum, allah öyle büyük ki sen başkasının hakkını yersen de iftira da atarsan o senin burnundan gelir güzelim!

sinirden elim ayağım titriyor yaa!! ne halt olduğunu iyi bildiğimi bilmesine rağmen rahatlığa bak terbiyesizde! hala bir de hamile diyorlar yaa

ben sana ne zaman telefonla sordum!! ben senden şüphelendiğimde seninle oturan yerdeki arkadaşa sordum ok kadar!! ordan biliyorum we herşeyden bu kadar eminim!!!

Konuşmuştuk değil mi ; körler sağırlar birbirini ağırlar durumu ....Aynı şeyi ben de yaşadım ,durum özeti şudur ; suçlu bağırıp suçsuzun ödünü koparıyor ... Hemen bi ajitasyon ,bi kıvırma ,bi yüzsüzlük , hoooppp bi bakıyosun herkes ona acıyor ...Hırsızlık lan yaptığınız daha ötesi var mı :47::47::47::47::47:

şüpheelendiyseniz madem keşke hiç göndermeseydiiz ben de bu laflar altında ezilmeseydimm.hayırlı günler..çıkıyorum ben ..

Özür dileyerek bişey sorucam ; bu kadar zor durumdasınız ( maddi olarak ) , akşama kadar nettesiniz maşallah , 3 kuruş verip kıyafet alacak paranız mı yok ???

bence bu yaptığınız çok büyük ayıp...!!!!!!!!
yardım amaçlı birşey yolluyorsam eğer ben yollarım ve birdaha da arkasını aramam, ben yardımımı yapmışımdır, artık karşı tarafın niyeti beni ilgilendirmez.kötü niyetliyse artık ALLAH la onun arasında, madem bu kadar hassassınız, birde gönderdikten sonra arkasını arıyorsanız YOLLAMAYIN ARKADAŞ.....

yahu kız bizi uyarmak istemiş,kıyafetlerin onun yerine gerçek ihtiyaç sahiplerini bulması adına deşifre etmek istemiş.ne alakası var bunun yardım edip peşine düşmekle.bu kadar emin olmasa böyle yazmazdı dye düşünüyorum ama bize iyilik yaramaz.aldatılmaya,kandırılmaya o kadar meraklıyızki,iki ajitasyona hemen kanıyoruz ve farkettiyseniz hep aynı şey oluyor iris arkadaşın dediği gibi.perihel'ide topa tutmuştunuz noldu o çok savunduğunuz emirin annesi? elfidanın eski mesajlarını dönüp okursanız hep bişeyler toplamakla ilgili telaşesi var,yok çocuk esirgeme kurumuna gönderecekmiş,yok ihtiyaç sahibi ablasına gönderecekmiş,ne yardım meleği kadınmış valla helal olsun.ama siz ona göndermeye devam edin,gerisini allaha havale edin,nasıl olsa hayrınızı yapmış oluyorsunuz değilmi gerisinin ne önemi var.yaa gerçek ihtiyaç sahipleri ???

Ben yazma gereği duydum amacım kimseyi korumak ya da yermek değil. Elfidan arkadaşımıza bir kısım hediye gönderdim saymak ayıp olacak utanıyorum ama benim ikizlerim var erken doğumla dünyaya geldiler ve 2 şer kilo doğdular tüm anneler ama özellikle permatüre bebek anneleri bilir ki o minicik doğan bebekler 1 ay içerisinde bile hızla büyüyorlar alınan birçok şey de boşa çıkıyor evde bekliyor resmen ve yine prematüre bebek sahipleri ya da prematüre olmayıp sezaryenle doğum yapanlar bilirler sütünüz hemen gelmez bebekleriniz küvezdeyken evden süt sağıp götürmek durumunda kalıyorsunuz.

Ben elfidan arkadaşa süt pompası da hediye ettim ama sonradan aynı topiğe prematüre bebek sahibi bir hanım yazdı ama ben çoktan elfidana yollamıştım. Bu sabah bu konuyu görünce yalan yok aklımdan sadece süt pompası geçti konuyu okudum aklımdan keşke elfidan yerine prematüre bebek sahibi arkadaşa gönderseydim madem ihtiyacı yok diye düşündüm ve topiğe üzüldüğümü yazdım. Ne kanguru ne portbebe asla aklımdan geçmedi onları yemin ederim hiç ihtiyacı olmayan birine de hediye ederdim ama süt pompası maddi değerinden değil sadece çok acil ve çok gerekli bir ihtiyaç olduğundan aklımdan geçti. Zaten pompayı ne kadara aldığımı bile hatırlamıyorum aradan 8 ay geçti neredeyse alalı. Dediğim gibi üzüldüğümü görünce elfidan beni aradı eğer bir çekincem varsa gönderdiklerimi bana geri gönderebileceğini, hepsini çok beğendiğini, portbebeyi bir ihtiyaç sahibine vereceğini kangurunun da kendisinde kalacağını söyledi ve sesi titriyordu ağlamaklıydı ya da ağlıyordu alamadım sesini ben o yüzden açıkçası üzüldüm. O yüzden bu topiğe geri dönüş yaparak yazdım. Vaveyla sen bence kimsenin gözünde suçlu olmadın sonuçta sen de gönderdiklerinin yerine gittiğinden emin olmak istersin bu gayet doğal. Ama elfidana da yazdığım gibi elfidanın gönderdiklerinde kusur olduğunu yazması doğru ya da yalan bilemem ben hoş olmadı ona da belirttim tut ki kusur var gözden kaçabilir farketmeyebiliriz ben bir başka arkadaşa da bebek kıyafeti yolladım söyledim de x hanım olur da gözümden kaçan bir kusurları varsa ben göremedim ama hani insanlık hali olur da farketmemişimdir peşinen kusura bakmayın dedim yani elfidanın kendisine de belirttiğim gibi sana darılmasına gerek olabilecek bir durum yok.

Çok uzun yazdım ama tekrar ediyorum ben elfidanla konuştuktan sonra herhangi bir pişmanlığım ya da şüphem kalmadı güle güle kullansın ama vaveyla arkadaşımızın da bu kıyafetlerin leke vs. Durumları varsa bile yazdıklarımı geri alması gerektiğini düşünüyorum.kısacası elfidanın vaveylanın gönderdikleri hakıındaki o yorumları silmesi ve özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum

elfidan hanım gönderdiklerinizin tümünü değil ama süt pompasını size geri gönderebilir. madem ihtiyacıda yokmuş,size geri göndersin sizde ihtiyacı olan diğer arkadaşa gönderirsiniz. böylece iyiniyetli olduğuda ortaya çıkar.bence siz kendisinden isteyin süt pompasını.

yahu kız bizi uyarmak istemiş,kıyafetlerin onun yerine gerçek ihtiyaç sahiplerini bulması adına deşifre etmek istemiş.ne alakası var bunun yardım edip peşine düşmekle.bu kadar emin olmasa böyle yazmazdı dye düşünüyorum ama bize iyilik yaramaz.aldatılmaya,kandırılmaya o kadar meraklıyızki,iki ajitasyona hemen kanıyoruz ve farkettiyseniz hep aynı şey oluyor iris arkadaşın dediği gibi.perihel'ide topa tutmuştunuz noldu o çok savunduğunuz emirin annesi? elfidanın eski mesajlarını dönüp okursanız hep bişeyler toplamakla ilgili telaşesi var,yok çocuk esirgeme kurumuna gönderecekmiş,yok ihtiyaç sahibi ablasına gönderecekmiş,ne yardım meleği kadınmış valla helal olsun.ama siz ona göndermeye devam edin,gerisini allaha havale edin,nasıl olsa hayrınızı yapmış oluyorsunuz değilmi gerisinin ne önemi var.yaa gerçek ihtiyaç sahipleri ???

Valla sabahtan beri okuyorum yazmiim dedim ama senim yazdiklarin bana tercuman olmus..belirtmeden gecemedim...agzina saglik...

bence bu yaptığınız çok büyük ayıp...!!!!!!!!
yardım amaçlı birşey yolluyorsam eğer ben yollarım ve birdaha da arkasını aramam, ben yardımımı yapmışımdır, artık karşı tarafın niyeti beni ilgilendirmez.kötü niyetliyse artık ALLAH la onun arasında, madem bu kadar hassassınız, birde gönderdikten sonra arkasını arıyorsanız YOLLAMAYIN ARKADAŞ.....

Peşine düşmemiştir belki de tesadüfen öğrenmiştir niyetini ,olamaz mı ? Ayrıca herkesi allaha havale etme işinden de fenalık geldi ,bikaçını da kendimiz halledelim bence ,herkes yapsın etsin amaaaaannn uğraşmayalım allaha havale edelim ,yok öyle yağma , yaptığının bedelini ödesin herkes ,en azından rezil olsun yaaa ,niye bu kadar rahatsız oldunuz ben anlamıyorum .Biri sizi keriz yerine koysa , allaha havale edip kahvenizi mi yudumlarsınız merak ediyorum ....

elfidan hanım gönderdiklerinizin tümünü değil ama süt pompasını size geri gönderebilir. madem ihtiyacıda yokmuş,size geri göndersin sizde ihtiyacı olan diğer arkadaşa gönderirsiniz. böylece iyiniyetli olduğuda ortaya çıkar.bence siz kendisinden isteyin süt pompasını.

Bu kadar şeyden sonra gönderir tabii ki , onu gönderince hemen iyi niyetli olduğuna inanıcak mısınız peki ,bu yeterli mi sizin için ?

Bayağı toplamış bu arada hatun ,maşallah :46::46::46:

3.sayfadan sonra okurken içim şişti yorumları.
Arkadaşlar bir sakin olun bir relax olun Allah aşkına.Bu ne gerginlik bu şiddet ya.
Bişe söyliyim mi az daha patırdarsanız benim 6 yıldır tanıdığım Kazen burayı kapatır.yeminle söylüyorum kapatır.
Gözünle görüp mağazadan alışveriş yapmadıktan sonra her türlü şeye hazırlıklı olmak zorundasın burada.Ben 15 gün önce kargo gönderdim hala ücretini göndermeyen bir arkadaş bile hala buralarda.Ama şimdi yeri geldi de söyledim,gönderenden Allah razı olsun göndermeyenden.Bu kadar da patırdamaya gerek yokki.Az rahat olun valla kudurukluktan bu topicte gidecek yakında.Vaveyla sana söylemiyorum üzerine alınma sakın canım genel olarak bakıyorum herkesde bir memnuniyetsizlik bir şikayet.Az keyifli olarak yaşayalım burayı,dışarda yeterince ekşın var zaten.Burda bu gerginlik niye yani?

dün gece vaveylaya ekleyeceklerim vardı çocuklardan fırsat bulamadım.Bugün görüyorum ki elfidanın yazdıkları sayesinde konu epey çirkinleşmiş.Ne demek kusmuklu falan ya ne kadar ayıp,ne olursa olsun yazılırmı bunlar yazık.Başta kadınlık hislerimiz ve yazılanlardaki tutarsızlıklar herşeyi belli ediyor.İnsanız sonuçta bazen kıyamıyoruz veya gönlümüzden kopuyor birşeyler vermek ufacıkta olsa yardımımız dokunsun istiyoruz.Neden burası?vallahi 2 senedir evde yer kaplayan mobilya beşiğimi bizim buralarda verecek insan bulamıyorum,yemin ediyorum hemde tek çiziği dahi yok.Herkes birbirinden zengin ve kibirli.Burada göndermeye kalktım,ağırlık yüzünden olmadı.Bende birkaç şey gönderdim.Hemde çok içimden gelerek,ve içim hala bir o kadar rahat.Eşimle gönderirken nasıl mutlu olmuştuk.Şanslı olacaksın arkadaş bu durumlarda.Ben şanslı olanlardanım.Yalanla dolanla işi olmayana denk geldim,çokta ihtiyacı olması şart değil,bebeği faydalansın yeterdi benim için.Dürüstse karşındaki kişi kıvırıp durmuyorsa bitmiştir.Elfidana zamanında bende denk geldim.Açıkçası hiç içimden gelmedi,normalde yardımı çok seven bir insan olmama rağmen birşeyler beni engelledi.Yahu ihtiyacın yoksa ne lükse kaçıyorsun,bırak topik bir dünya ihtiyaç sahibiyle dolu.Herkesin hevesini kaçırıyor böyleleri.Bu topiğin de tadı kalmadı her an yeni bir mevzu bu tür insanlar beni delirtiyor.Vaveyla arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın bence.Amacının kimsyi deşifre etmek olmadığını,hatta kendini çok tuttuğunu dayanamadığını biliyorum.Haklısın.

Son düzenleme:
Ben şöyle düşündüm bana geri göndermesine gerek yok ama o prematüre bebek sahibi arkadaşa kendisi gönderirse hem iki iş çıkmamış olur hem de dediğiniz gibi belki iyi niyetini ispatlar ama bilmiyorum işe yarar mı ya da bu bir ispat niteliği taşır mı. Hem prenatüre bebek sahibi arkadaş bebeği memeyi tutmayı öğrenip emecek kadar güçlenene kadar o kullanmış olur işi bitince de elfidana geri gönderir o zamana kadar da elfidan anca doğum yapmış olur vs. Böyle düşündüm şimdi siz yazınca ama bilemedim açıkçası sonuçta yine kendisi karar verir Bu arada dhaa önce yazdıklarım sadece şahsi fikirlerim kimseye kefil falan olamam tanımam etmem sonuçta hatta elfidana da yazdım bundan sonra artık sen ücretsiz kısımlardan alma hiç almamış olanlar yararlansın diye.

Back