Ben şöyle düşündüm bana geri göndermesine gerek yok ama o prematüre bebek sahibi arkadaşa kendisi gönderirse hem iki iş çıkmamış olur hem de dediğiniz gibi belki iyi niyetini ispatlar ama bilmiyorum işe yarar mı ya da bu bir ispat niteliği taşır mı. Hem prenatüre bebek sahibi arkadaş bebeği memeyi tutmayı öğrenip emecek kadar güçlenene kadar o kullanmış olur işi bitince de elfidana geri gönderir o zamana kadar da elfidan anca doğum yapmış olur vs. Böyle düşündüm şimdi siz yazınca ama bilemedim açıkçası sonuçta yine kendisi karar verir Bu arada dhaa önce yazdıklarım sadece şahsi fikirlerim kimseye kefil falan olamam tanımam etmem sonuçta hatta elfidana da yazdım bundan sonra artık sen ücretsiz kısımlardan alma hiç almamış olanlar yararlansın diye.
dün gece vaveylaya ekleyeceklerim vardı çocuklardan fırsat bulamadım.Bugün görüyorum ki elfidanın yazdıkları sayesinde konu epey çirkinleşmiş.Ne demek kusmuklu falan ya ne kadar ayıp,ne olursa olsun yazılırmı bunlar yazık.Başta kadınlık hislerimiz ve yazılanlardaki tutarsızlıklar herşeyi belli ediyor.İnsanız sonuçta bazen kıyamıyoruz veya gönlümüzden kopuyor birşeyler vermek ufacıkta olsa yardımımız dokunsun istiyoruz.Neden burası?vallahi 2 senedir evde yer kaplayan mobilya beşiğimi bizim buralarda verecek insan bulamıyorum,yemin ediyorum hemde tek çiziği dahi yok.Herkes birbirinden zengin ve kibirli.Burada göndermeye kalktım,ağırlık yüzünden olmadı.Bende birkaç şey gönderdim.Hemde çok içimden gelerek,ve içim hala bir o kadar rahat.Eşimle gönderirken nasıl mutlu olmuştuk.Şanslı olacaksın arkadaş bu durumlarda.Ben şanslı olanlardanım.Yalanla dolanla işi olmayana denk geldim,çokta ihtiyacı olması şart değil,bebeği faydalansın yeterdi benim için.Dürüstse karşındaki kişi kıvırıp durmuyorsa bitmiştir.Elfidana zamanında bende denk geldim.Açıkçası hiç içimden gelmedi,normalde yardımı çok seven bir insan olmama rağmen birşeyler beni engelledi.Yahu ihtiyacın yoksa ne lükse kaçıyorsun,bırak topik bir dünya ihtiyaç sahibiyle dolu.Herkesin hevesini kaçırıyor böyleleri.Bu topiğin de tadı kalmadı her an yeni bir mevzu bu tür insanlar beni delirtiyor.Vaveyla arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın bence.Amacının kimsyi deşifre etmek olmadığını,hatta kendini çok tuttuğunu dayanamadığını biliyorum.Haklısın.
arkadaşlar aşağıda da link verdim. erkek bebek bekliyorum demişti. burda da kız bebek bekliyorum demiş anlamadım(
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/579895-acil-satiyorum-5.html#post29058953
Bu kadar şeyden sonra gönderir tabii ki , onu gönderince hemen iyi niyetli olduğuna inanıcak mısınız peki ,bu yeterli mi sizin için ?
Bayağı toplamış bu arada hatun ,maşallah
sizi tanımıyorum ama şu an siz de kul hakkına giriyor olabilirsiniz dikkat edin bence .sevgiler..
haklısın. suçlu oldum ya ona üzülüyorum. iyilik yaptım arkasından konuştum karaladım sanki zevk alıyorum bundan!
KONUNUN KAPATILMASINI istiyorum ilgili kişi kimse rica ediyorum.. sütüm kesilecek bu densiz yüzünden!!
ben bu kadını sahtekarlığından emin olmasam nasıl bunları yazabilirim?? siz emin olun onun dürüstlüğünden böyle yaşamamaya da dewam edin! gülücem artık sinirden yaa kadına bak el üstüne geldi resmen
KONU NE ZAMAN KAPATILACAK.. ARKADAŞLAR KAZEN YADA MUNE YE MESAJ ATIN BEN BULAMADIM LÜÜÜÜTFEEEEN!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?