Bebek İkinci El insanlık ölmüş, insan denen warlık çoktan ölmüş..

arkadaş şu anda çoktaaaannnn kaçtı farkında bile değilsiniz... baktı ki herkes uyandı pırrrrrrr daha uğramaz.

+elimizden geliyorsa ihtiyaç sahiplerine yardıma devam etmeliyiz bence,böyle vakalar engel olmamalı diye düşünüyorum.

Bu kadar şeyden sonra gönderir tabii ki , onu gönderince hemen iyi niyetli olduğuna inanıcak mısınız peki ,bu yeterli mi sizin için ?

Bayağı toplamış bu arada hatun ,maşallah

ben gönderebileceğini düşünmüyorum o yüzden isteyin dedim,gönderme niyetinde olsaydı zaten gönderen kişi göndermeseydim keşke diye hem yazmış hemde kendine söylemiş. ozaman demesi gerekirdiki madem ben sana yollayayım sende o kişiye gönder. bu yazımdan sonra gönderirsede en azından bir ürün gerçek ihtiyac sahibine gitmiş olacak

Son düzenleme:
Kızlar ben admine bu kişi hakkında mesaj çekmiştim söylemeden geçemeyeceğim. Benim sattığım 500 tl lik bebek arabasına alıcı olarak aramıştı arkadaş, 400e düşürürsen alırım dedi ama ben kabul etmediğim için satmadım. Konuştuktan sonra bu kişinin profiline girince kıyafet istediğini gördüm ve şaşırdım..Pahalı bi bebek arabası alabiliyor veya almak istiyor ama 3 tanesi 10 lira olan çıtçıtlı body istiyor.. Kazen'e mesaj göndermiştim iki hafta kadar önce sanırım. Şimdi de bu konuyu görüyorum, nekadar manidar...

vaveyla nerdesin canım ya yazdığın için pişman olma sakın üzüldün ama en iyisini yaptın için rahat olsun canım benim sıkma canını

Neyse bir olay daha çıktı demekki meydana,herkeze geçmiş olsun arkadaşlar,bendende birşeyler almak istiyordu havaleyle ilgili sorunlar çıkmıştı,su bulanınca ne yazıkki satasıda gelmiyor insanın..böyle bir olayın zamanında açığa çıkmasına sevindim açıkçası..

arkadaşlar yine neler olmuş yaa!!!!!!!!

vaveyla ya kesinlikle katılıyorum ve ancak haksızlığa uğrayan bu kadar sinirlenir . açıkçası burada bir kaç nick name utanmasızca herkesten yardım istiyor.

açıkçası ben çocuk yapan herkesin çocuğuna bakmakla yükümlü olduğuna inanıyorum dogsun allah rızkını verir yok böyle şeyler .çocuğa yazık.allaha şükür bizim durumumuz iyi ama bende kızımın eskilerini satıyorum aile bütçesine katkı olması kötü bir şey değil ve ben kızıma gidiyorum pazardan t shırt alıyorum sadece pamuklu olmasına dikkat ediyorum zaten bu çocuklar lekeliyorlar sürekli. ben bu yardım isteyen arkadaşlara sadece pazara çıkarlarsa çocuklarına o doğurup sorumlu olduklara bakmakla yükümlü oldukları çocuklara 50 tl ye bir yaz yetecek kıyafet alırlar kesinlikle.

yardım bende ediyorum ama buradan bir kez denedim güvenmedim ve yapmadım açıkçası

ben bu fidan nickli arkadaşa kesinlikle güvenmedim Mevlana olsa sinirlenir bu arkadaş çok sakin falan filan arkadan kıs kıs gülüyordur kesin.

ve son olarak ırıs yazdı galiba para yoksa internet hattı nasıl var hadi o var internete girebilecek aleti nasıl aldın di mi?

yardıma da bu kadar ihtiyacın varsa da gidin çalışın ya o doğacak veya doğmuş çocukların sorumluluğunu alın

hee birde kusmukluymuş ki zannetmiyorum yıkarsın gider bebek kusmuğu .ama belki suyun kesiktir senin di mi ama internet var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İnsan göndermeden önce kaç kez bakıyor ,kontrol ediyor,mümKün ü kusmuklu olması ,ben inanmıyorum.hele yardım eden insan daha da titizlenir..

Vaveyla seni bu kadar sinirlendiren ne bilmiyorum, bu kadar emin konuştuğuna göre bildiğin bişey vardır. Ama bu kadar sinirlenme lütfen giden gitmiş...

sizi tanımıyorum ama şu an siz de kul hakkına giriyor olabilirsiniz dikkat edin bence .sevgiler..

işte kendini ele verdin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bir kere seni suçladığımı nerden çıkardın hadi senin tarafını tuttuğum için yazdıysam?????hemen nem kaptığına göre sen kul hakkı yedin arkadaşım.

Son düzenleme:
konu sahibi bildiklerini net olarak açıklarsa daha iyi olacak.böyle konu havada kalınca konu hoş olmuyor.
elfidan dün yardım isteyen başka birini eleştirmişti.aynı zamanda satış yapıyor diye.bu olaylardan sonra o arkadaşa bir açıklamadabulundumu merak ediyorum.pramatüre bebeği olan arkadaşa.

özel msjlarla herkesi kandırmaya çalışıyordu gizli gizli neden sayfalara yazmıyordu sanıyorsunuz isteklerini.Zamanında çocuk esirgeme kurumu içinde yardım toplamaya kalktı.Yine günahını istemiyorum ama bu yazılanlardan sonra çok düşündürücü.Böyle insanların bebekler üzerinden prim yapması ne kadar üzücü.Bugüne kadar bir dünya yardım eden yardım alan olmuştur.Neden sadece kendisi şimşekleri üzerine çekti var demek ki bir şeyler.Durduk yere çıkmaz bunca şey.

çok genel okudum daha kendime gelemedim inanın.. ben iyilik yapıp peşinde dolaşmıyorum bunu yapıp zevk alanda yoktur eminim..

çınarefenin farkettiği gibi bazı şeyleri gönderdikten sonra farkettim we beni uyaranlar olmuştu takıldım we o bayanın yaşadığı yerde yaşadığımdan az bir sormayla herşey açığa çıktı o kadar!!! gönderdiklerim hakkında yaptığı yorumlardan zaten nasıl bir insan olduğu ortada..
neyse okumuyorum artık yeter

Konu kapatılacak yalnız kimse kusura bakmasın, kimi yorumlar o kadar ağır ki bir saç saça baş başa kavga edilmediği kalmış, uygunsuz yorumlar işlem görecektir.

Ve ilaveten, sizlere burada defalarca dedik, gözünüzle görüp ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirmediğiniz insanlara hemen güvenmeyin diye, bu söylem yüzünden yönetime tepki gösterenler oldu, bir parça giyim, bir paket bez, bir kutu mamadan ne olacak denildi, bakınız sonra ortaya çıkıyor ki aynı kişiye herkes birşeyler göndermiş.
Vicdanlısınız anlıyorum ama ya görüp bildiğiniz birine yardım edin ya da kurumlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…