slm sevgili cincik gönderdiklerinizi çok beğendim çook teşekkür ederim ben gerçekten ihtiyacım olmasa sizin ve başkalarının hakkına girmem emin olun.içiniz rahat olsun allah hayrınızı kabul buyursun...HATTA GÖNDERDİĞİNİZ PORTBEBE VE ÇANTAYI DA BURADAN BAŞKA BİRİNE İLETTİM SAHİBİNİN HAYRI OLSUN DİYEREKK.AKLINIZA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN VERMİŞTİR DİYE BİRŞEY GELMESİN ANNEMLER ALMIŞ DA ONUNLLA DA BAŞKASININ İŞİ GÖRÜLSÜN DİYE VERDİM BEN ONU..
evett gerçekten de insanlık ölmüşş insan olarak da sizin kalbiniz ölmüş ve hatta bugün insanlığa bir darbeyi de siz indirdiniz....sevgilerryazmayacaktım da az önce bir konu okuyunca yazayım dedim..konu şudur içimde kalmasın paylaşayım..
Ihtiyacı olan ile olmayanı nasıl ayırıcaz yada ayırmamız şart mı? Nasıl olsa yapıyoruz bir iyilik arkasından konuşmak mı lazım? Ben eğer birinin hakkına giriyorsa konuşurum arkadaş.. Bu nasıl bir doymazlık nasıl bir gözü açlık ki yalan dolanla yok ihtiyacım war yok şunu gönder yok bunu da bana wer deyip son derece lüks bir apartmanda yaşayabiliryosun? Az bir araştırmayla herşey öğrenilebiliyor..hiç mi işin gücün yok araştırdın deyin yaşadığı şehirde ben de yaşadım bilmek çok kolay emin olun..
Bir de beğenmediklerini şunları gönderme diyor:) nick werebilrim de wermicem çok insan farketti ama farketmeyenler de wardır mutlak.. Ben sadece bana yalan söylendiği için kızıyorum!! Kargo parası weremem deyip ardında yada öncesinde yüklü miktarda alışweriş yapıp, ücretsiz kıyafet vb. Karşılığnda çok rahat kargo ödeyebiliyor bu arkadaş.. Ben yazıklar olsun diyorum sadece.. Bırak werilecek olan ihtiyacı olan birine gitsin! Hakkına neden giriyorsun? Markalı kıyafet seçen bu arkadaş bunlarla ne yapacak ben çok merak ediyorum..
Allah böyle insanların kalbine güzellik wersin..
slm sevgili cincik gönderdiklerinizi çok beğendim çook teşekkür ederim ben gerçekten ihtiyacım olmasa sizin ve başkalarının hakkına girmem emin olun.içiniz rahat olsun allah hayrınızı kabul buyursun...HATTA GÖNDERDİĞİNİZ PORTBEBE VE ÇANTAYI DA BURADAN BAŞKA BİRİNE İLETTİM SAHİBİNİN HAYRI OLSUN DİYEREKK.AKLINIZA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN VERMİŞTİR DİYE BİRŞEY GELMESİN ANNEMLER ALMIŞ DA ONUNLLA DA BAŞKASININ İŞİ GÖRÜLSÜN DİYE VERDİM BEN ONU..
Tamam elfidan teşekkür ederim seninle konuştuk benim içim rahat senin de üzülmene gerek yok benim açımdan hiçbir sorun yok konuştuğumuz andan itibaren. Zaten seni suçlayacak bir tavır takınmadım haddime de değil sadece o an üzüldüm ve açıklama yapmanı bekledim o da halloldu. Portbebe ve çantanın hayrını yaptığın için de teşekkür ederim sen de hayır yapmış oldun böylece sen de portbebeyi kullanacak anne de güle güle iyi günlerde kullanın. Bu arada gönderdiğim kanguruda ve portbebede belki benim göremediğim falan leke falan olmuşsa özür dilerim bazen gözden kaçabiliyor vaveyla arkadaşın da gönderdiklerindekiler gözünden kaçmıştır bazen farkedemeyebiliyoruz o açıdan sen de darılma vaveyla arkadaşa.
Benim içim rahat senin de rahat olsun ama leyna arkadaşın da dediği gibi bence bundan sonraki ücretsiz gönderileceklerde hiç daha önce almamış arkadaşlar faydalansın şahsi düşüncem adalet olması açısından.
Arkadaslar yardim yapanla allah arasinda kalir yapti yatdimin nereye gittigide o saatten sonra allahla ihtiyacli arasindadir.Bende yardim yaptim 3 gun sonra yapyigim kisi marka seyler saymay basladi.Ama bana Allah ragzi olsun sagol allah kabul etsin dedi benim gorevin bitti.
Olumlu dunya kizlar uzmeyelim.Hicbirimiz kinsenin neler ne sikintilar yasadigini bilemez.
Allah cumlemize eslerimizle.cocullarimizla dunyayla yasayacaj kuvvet versin.
way arkadaş yaa.. Nasıl bir şeytanlık bu!!!! Nasıl bir ikiyüzlülük! Ben senin nasıl yaşadığnı bildiğim halde bu kadar casaretlisin way beee!!
Ben sana kusmuklu yırtık kıyafet göndermişim öyle mi??? öyle ise sana hepsi haram olsun terbiyesiz yalancı! Hamileymiş öyle mi?? We ben sana şunu göndereyim demişim yazıklar olsun yalan nasıl söyleyebiliyorsun?? Istedilerini göndermiyroum diye telefonu yüzüme kapatabiliyorsun we şimdi bunları söylüyorsun yalancı! Ben ewimde tek ksmuğu bırak salyalı önlük bırakmam ki başkasına wereyim..
Seni allaha havale ettim eden de söyleyen de bulur?? Bana katılan arkadaşlara da tebrikler..! Ben suçlu oldum, allah öyle büyük ki sen başkasının hakkını yersen de iftira da atarsan o senin burnundan gelir güzelim!
vaveyle ben senı asker eslerınden tanıyorum ve yalan söylucegını zannetmıyorum okadar sınırlısınkı cumlelerınden anlıyorum bırde karsı taraf cok rahat davranısıda duşundurucu sıkma canını
ben kıyafetlerinde kusur aramadım aramam da sonuçta siz gönderdiniz ve ben de kabul ettim çirkinleşmenin manası yok. Ben kimsenin yüzüne tlf kapatma gibi bir saygısızlıkta bulunmam ve konuşurken de gayet kırmamaya çalışırım insanları ha benim nasıl yaşadığım mevzusuna gelince nerden bileceksiniz ki?bunu beni tanıyanlardan başkası bilemez .siz demediniz mi özel mesajda facebook adresin varsa ver orada da kız kıyafetleri var onları da göndercem diye ben de size hayır benim kızım yok başkasına verin demedim mi hatta yazdığınız mesajı da kopyalayabilirim ama gerek yok ....daha fazla çirkinleşmeyeceğim size uyupta..yinesöylüyorum ve söyleyeceğim allah hayrınızı kabul etsin ama gerçekten gözünüz kaldıysa ben zaten onları çocuğum için kullanmam size göndereceğim geri.
sen onların hepsini temizlik bezi yap!!! Yada çöpe at yalancı hala yalan söylüyor yaaaa!!!
kul hakkına gireni allah görür ve gerekeni yapar canım merak etme.
geri gndercem merak etmeyin siz de başka birini rezil etme imkanını bulursunuz.
sizi tanımıyorum ama şu an siz de kul hakkına giriyor olabilirsiniz dikkat edin bence .sevgiler..
bunu biz de biliyoruz we hep öyle yaptım.. yardım edeyim de insanları yerin dibine sokma gibi amacım olmadı hiçbir zaman.. Allah büyük sondur söylediğim..ben bebek emziriyorum we böyle bir terbiyesizliği kaldıramıcam.. allah a havale ettim o kadar..!
bak arkadaşım beni daha fazla sinirlendirme! onların hepsini çöpe atacaksın yada gi o okulda yerleri sil !!!! sakın gönderme seni allaha havale ettim terbiyesiz yalancı
bak arkadaşım beni daha fazla sinirlendirme! Onların hepsini çöpe atacaksın yada gi o okulda yerleri sil !!!! Sakın gönderme seni allaha havale ettim terbiyesiz yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?