• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların yorumları kafam karışık

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
236
24
13
Herkese merhaba,ben 25 yaşındayım. Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var. Son zamanlarda sürekli bu muhabbet oluyor sende yok mu birilerini tanı evlen birini bulalım gibi. Yani ben istesem olur ama şu an biraz kafam karisik olduğunu için düşünmüyorum. Yani sürekli bu muhabbetten sıkıldığımı da söyledim.Ama yine evlilik konusu açılınca konu bana geliyor. Birine sarılmaya ihtiyacın olmuyor mu vs gibi. Ben mi geç kaldım? Yani niye böyle konularda konu bana geliyor anlamış değilim.

Herkese merhaba,ben 25 yaşındayım. Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var. Son zamanlarda sürekli bu muhabbet oluyor sende yok mu birilerini tanı evlen birini bulalım gibi. Yani ben istesem olur ama şu an biraz kafam karisik olduğunu için düşünmüyorum. Yani sürekli bu muhabbetten sıkıldığımı da söyledim.Ama yine evlilik konusu açılınca konu bana geliyor. Birine sarılmaya ihtiyacın olmuyor mu vs gibi. Ben mi geç kaldım? Yani niye böyle konularda konu bana geliyor anlamış değilim.
Bir de arkadaşlarım çevresinde ki kişileri şu bu olur mu diye de bana örnek gösteriyorlar. Yani sanki ben bulamıyorum gibi.

Derler derler..
Bekarsın evlilik sorarlar.
Evlenirsin cocuk sorarlar.
Cocugu yaptin ikinciyi sorarlar.
Bitmeez bitmez..

Sen geç kalmadın, bizim millet böyle. Birini bulunca bitecek mi sanıyorsun ?
Buldun. Düğün ne zaman ?
Düğünü yaptın. Çocuk ne zaman?
Çocuğu yaptın, ikinci ne zaman ?

Milelti susturamazsın, doğru kişi doğru zaman geldiğinde zaten evlenirsin. Kimse için hayatına yön verme. Hata edersin.

Yani önceki konuda 4 ay önce ayrıldım hayatıma birilerini almayı düşünüyorum diyorsunuz bugün arkadaşlarım hep ilişkide ilişki diyor rahatsız oldum diyorsunuz hangisi gerçek :D

Evlenene kadar ömrümü yediler şimdi de 2. Çocuğu soruyorlar , bitmez cnm bitmez ...

25 yaş hiçte geç kalmış bir yaş değil. Ki evliliğin yaşı olmaz bence. Kafana uyan birini,sevdiğin anlaştığın birini bulunca evlenirsin takılma hiç

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin diyoruz biz buna.
Sen boşver elalelemin ne dediğini.
Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır, o işler birilerinin demesi veya istemesi ile olmuyor.

Ben evlendiğimde 31 yaşımdaydım, kimsenin de ağzına laf bırakmazdım açıkçası ki sen daha gençsin.
Önünde inan daha uzuuunnn bir yol var, takma kafana başkalarını sen hayatını bildiğin gibi yaşa.

Ay 25 ne ya, En ideal 28 bence kadın için.
2 yıl kocayla gezersin, sonra 30 yaş satürn döngüsünü de alnının akıyla atlatıp çocuk yapımı, mis

Ay 25 ne ya, En ideal 28 bence kadın için.
2 yıl kocayla gezersin, sonra 30 yaş satürn döngüsünü de alnının akıyla atlatıp çocuk yapımı, mis
Yani onlar evli nişanlı ya da sevgilisi olduğu için evlilik olmasada sevgilin olsun diyip duruyorlar sanki ben birini bulamiyormuşum gibi

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin diyoruz biz buna.
Sen boşver elalelemin ne dediğini.
Doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır, o işler birilerinin demesi veya istemesi ile olmuyor.

Ben evlendiğimde 31 yaşımdaydım, kimsenin de ağzına laf bırakmazdım açıkçası ki sen daha gençsin.
Önünde inan daha uzuuunnn bir yol var, takma kafana başkalarını sen hayatını bildiğin gibi yaşa.
Öyle tabi ki ama otururken sohbet ederken sen de yeni birilerini tanı vs diyorlar ama şu an buna uygun biri yok. Onlar evleniyor sevgilisi var nişanlısı var diye benim de olması gerekmiyor tabi ki ama çevredekilerin çoğu böyle. Bir de illa ilgi istersin sarılacak biri olsun istersin otur çay iç birileriyle ÿok şu arkadaşım olabilir sana falan diyorlar. Artık demiyorlar gibi tepkimi koydum ama yani sanki ben geç kalmışım gibi davranmaları garip.

Herkesin her konuda bir yorumu oluyor kişisel almamak lazım, muhabbet edecek konu bulamayınca oluyor genelde. 25 yaş erken bir yaş çevremdeki 30 yaş üstü kişilerin çoğu bekar, eskiye göre bu işlerde bir tıkanıklık var. Ben bunu sosyal medyaya bağlıyorum artık herkes herkesle kolayca flört ettiği için ilişki adı koymak istemiyor diğer seçenekleri kaybetmek istemediği için. Ama maalesef bu maymun iştahlılık yalnızlıkla sonuçlanıyor. Senin yaşın bunları kafaya takmak için baya küçük bence. Bu konudan sıkıldığını bildiği halde sürekli aynı konuyu açıyorsa etrafındakiler biraz patavatsız olabilir

Yani onlar evli nişanlı ya da sevgilisi olduğu için evlilik olmasada sevgilin olsun diyip duruyorlar sanki ben birini bulamiyormuşum gibi

Çok sevdiğim bir söz var: “İspat etmeye çalıştığın şey değilsin”.
Kimseye ispat borcunuz yok. Var gibi hissediyorsanız onlardan önce esas siz kendinizi o konuda yeriyorsunuz demektir. Çünkü kendimize cevabını rahat verdiğimiz her şey başkalarına beden ya da enerji yoluyla kendini gösterir.
Eğer siz bu konuda kendinizi yeterli ve sağlıklı görüyorsanız bunu kafaya takmaz hatta güler geçersiniz.
Mesela ben yeşil gözlüysem, ısrarla siyah gözlü olduğumu ima eden birine güler geçerim.
Bilmem anlatabiliyor muyum?

Herkesin her konuda bir yorumu oluyor kişisel almamak lazım, muhabbet edecek konu bulamayınca oluyor genelde. 25 yaş erken bir yaş çevremdeki 30 yaş üstü kişilerin çoğu bekar, eskiye göre bu işlerde bir tıkanıklık var. Ben bunu sosyal medyaya bağlıyorum artık herkes herkesle kolayca flört ettiği için ilişki adı koymak istemiyor diğer seçenekleri kaybetmek istemediği için. Ama maalesef bu maymun iştahlılık yalnızlıkla sonuçlanıyor. Senin yaşın bunları kafaya takmak için baya küçük bence. Bu konudan sıkıldığını bildiği halde sürekli aynı konuyu açıyorsa etrafındakiler biraz patavatsız olabilir
Tepkimi koydum artık söylemiyorlar ama evlilik değil sevgilin olsun diyorlar.

Çok sevdiğim bir söz var: “İspat etmeye çalıştığın şey değilsin”.
Kimseye ispat borcunuz yok. Var gibi hissediyorsanız onlardan önce esas siz kendinizi o konuda yeriyorsunuz demektir. Çünkü kendimize cevabını rahat verdiğimiz her şey başkalarına beden ya da enerji yoluyla kendini gösterir.
Eğer siz bu konuda kendinizi yeterli ve sağlıklı görüyorsanız bunu kafaya takmaz hatta güler geçersiniz.
Mesela ben yeşil gözlüysem, ısrarla siyah gözlü olduğumu ima eden birine güler geçerim.
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Anladım teşekkür ederim.

Back
X