- 28 Kasım 2020
- 907
- 1.569
-
- Konu Sahibi englishmaster
Evet ya kendimle ilgili hayatımı değiştirecek benim için iki hayırlı şey bozuldu yine elde var 0 kaldım.Nerdeyse 20-30 kişi biliyordu çok mutsuzum insanlara anlattığım icin mi oluyor böyle diyorumAnlatmayın olana kadar. Bende inanıyorum ona, tüp bebek sürecimi hiç kimseye söylemedim bu sebeple. Ev alacaktık, herkes duydu, pazarlığını yaptığımız Alışveriş bozuldu.
Dillendirmeyin.
Değiyor nazara inanmazdım ama baya değiyorbir şeyi tam olmadan kimseye söylemeyin, nazar değiyor, ben de ağzımı tutamam genelde
Evet bu yüzden olmuyor ya insanlara anlattığım için her şey çok güzel gitti son aşamada olmadı çok üzücü ya .Artik anlatmamÖnceden bende anlatırdım olacak işim olmazdı zamanla tecrübe ede ede anlatmamam gerektiğini öğrendim. Şimdi bir işim olasıya kadar kimseye anlatmıyorum olduktan sonra bile soran olursa detay vermeden üstü kapalı geçiştirici cevaplar veriyorum. Sizde anlatmayın. Dayanamayıp anlatma huyunuz varsa zamanla anlatmayarak alışıyorsunuz.
Bende çok anlattım anlattım birsure sonra herkesin diline sakız oldu.Sirrinizi tutacak insanlara güzel nasihat edeceklere anlatın sadece sırtınızı.Merhaba arkadaşlar aynı ayda iki tane işim bu sebepten bozuldu hemde tam olmuşken .İnsanlara hiçbir şekilde anlatmamak mı gerekir ama bazı insanlar anlatsa bile işleri yolunda gidiyor .Siz bu inanışa inanır mısınız? Nazar mı bu bendeki anlamıyorum
Sirrinizi.Bende çok anlattım anlattım birsure sonra herkesin diline sakız oldu.Sirrinizi tutacak insanlara güzel nasihat edeceklere anlatın sadece sırtınızı.
Bende planlarımdan bu yüzden pek bahsetmem. Doğru ya da batıl inanç bilemiyorum artık. Tam söylemiyorum hazırlıyorum kendimi annem utanmasa hoparlörden duyaracak herkese kime gitsem '' ee sen gidiyormuşsun, şunu yapıyormuşsun '' diyor.Merhaba arkadaşlar aynı ayda iki tane işim bu sebepten bozuldu hemde tam olmuşken .İnsanlara hiçbir şekilde anlatmamak mı gerekir ama bazı insanlar anlatsa bile işleri yolunda gidiyor .Siz bu inanışa inanır mısınız? Nazar mı bu bendeki anlamıyorum
Benim annem de öyle artık annemle bile paylaşmıcam bütün kenafir gözlülere paylaştı hayatımı değiştirecek iki olay yaşayacaktım ikiside saçma sebeplerle olmadı .Artık sırgibi her şeyi saklayan konuşmayan ketum insanları çok iyi anlıyorumBende planlarımdan bu yüzden pek bahsetmem. Doğru ya da batıl inanç bilemiyorum artık. Tam söylemiyorum hazırlıyorum kendimi annem utanmasa hoparlörden duyaracak herkese kime gitsem '' ee sen gidiyormuşsun, şunu yapıyormuşsun '' diyor.
Anneler dayanamıyor anlatıyor tek bilmedikleri anlattıkları kişiler saf ve masum değillerBenim annem de öyle artık annemle bile paylaşmıcam bütün kenafir gözlülere paylaştı hayatımı değiştirecek iki olay yaşayacaktım ikiside saçma sebeplerle olmadı .Artık sırgibi her şeyi saklayan konuşmayan ketum insanları çok iyi anlıyorum
Kesinlikle insanlar öyle değil kıskanıyorlarAnneler dayanamıyor anlatıyor tek bilmedikleri anlattıkları kişiler saf ve masum değiller
Nazar haktır anlatmayınMerhaba arkadaşlar aynı ayda iki tane işim bu sebepten bozuldu hemde tam olmuşken .İnsanlara hiçbir şekilde anlatmamak mı gerekir ama bazı insanlar anlatsa bile işleri yolunda gidiyor .Siz bu inanışa inanır mısınız? Nazar mı bu bendeki anlamıyorum
Evet çok haklısınız çok geçte olsa farkettim ya ben her sevincimi paylaşırdım ama böyle yaşadığım şansızlıkları anlatsam bu genç yaşımda roman olur ya sağlıkta bile çok ciddi sınanıyorum .Mesela kimi diyor ki işte ne ünlüler ne zenginler var hayatlarını topluma açık yaşıyorlar kıskanılıyorlar ama bi şey olmuyor ama onların yıldızı şansı yüksek ki ünlü olmuşlar zenginler böyle benim gibi yıldızı dusuk insanlar sanırım nazardan kolayca etkileniyor bunu gördüm çevremde deEn yakınıma bile anlatmam
Çok istedigim birşey olunca tebrik eden genelde uzaktan insanlar oluyor
Yakınımdakiler kötü zamanımda yanıma ( görünüyorlar ) fakat iyi zamanımda ( haset,nazar adınız siz koyun ) pek oralı olmuyorlar
O yüzden zor da olsa dilinizi tutun , ucundan köşesinden biliyorlarsa sürekli soru soruyorlarsa da olumsuz konuşun ( o iş olmayacak sanırım gibi , üzülüyomuş mutsuzmuş gibi görünün .
Nasibiniz varsa kim ne yaparsa yapsın onu alırsınız bunu unutmayın fakat nazar var , haset var .Siz önleminizi alın.
Çok katılıyorum bu konuyaa ben eşimin güzel bi huyunu birine sölesem ufak bi atışma bişi oluyor yada bişeyi çok istesem o olmuyorMerhaba arkadaşlar aynı ayda iki tane işim bu sebepten bozuldu hemde tam olmuşken .İnsanlara hiçbir şekilde anlatmamak mı gerekir ama bazı insanlar anlatsa bile işleri yolunda gidiyor .Siz bu inanışa inanır mısınız? Nazar mı bu bendeki anlamıyorum