İnsanlar neye göre titiz yada temiz oluyor?

Ben de titizim diye camasir suyuyla evi yikayan, surekli elinde bezle gezenlere kilim. Omrumu temizlige harcayamam, evim genelde tozludur. Henuz olmedim.

Cok igrenc bir sey yapmiyorsa bu pismis demem. Mesela asla eldivensiz hamur yogurmam, et minciklamam ama yapaninkine de yenmez diyemem, yerim.

Bence gittigim evin tuvaleti temizse, batarya ve evyeler temizse, ocakta ve kenarindaki fayanslarda yag birikintileri yoksa ev temizdir.

Dogum sonrasi olsun olmasin, bir defa temizlik yapmak boynunuzun borcu degil. Mesela benim kendi yazdiklarim sadece benim gorevim degil esimin de yapmasi gerekenler. Kaldi ki elinden geleni yaptigini soyleyen bir kadinin yaptigini begenmeyen erkek bir zahmet kendisi yapacak.

Benim 15gunde bir cam silmeye gucum yetmiyor mesela. Evim kucuk ama camlar geniz ve yere kadar. Ya esim siliyor ya da durumumuz musaitse yardimci kadin aliyoruz. Bu kadar basit

Demi o kadar haklısınız ki

Allah eşinizden razı olsun

Ev 22 yillik diyorsunuz ben abartmiyorum 50 yillik bi apartmanda oturdum 7 yıl :))

Ve ev sahibimiz derdi ki biz buraya bu apartmani yaptigimizda hic ev yoktu buralarda der belki 50 yildan bile eskidir şuan şehir merkezi orası düşün artık

Ev o kadar eskiydi ki mutfak dolaplari banyo wc heryer elinde kaliyodu

Ama komsular nasıl bu kadar temizsin derlerdi

Tabi sizin saglik probleminiz varmis o ayri tabi

Ama insan temizlik yapinca ruh hali daha iyi oluyor yada ben öyle iyi oluyorum bilemiyorum

Yavaş yavaş başlayın temizlige bir odayı bir hafta da hatta 2 haftada temizleyin en azindan başlamis olursunuz
Bahaneler üreterek mutsuzlaştırmayin kendinizi.bana da kimse yardima gelmiyor oysa ki ben herkese yardim etmistim

Kendi kendinize güc verin biraz bırakivermeyin böyle
Ayrica haftada bir kez çamaşir yikamaniza şasırdım hiç kirlenmiyo mu kiyafetleriniz ?

Ya tavan neden silinir yapanlar bir aydinlatsa keske. Komik geliyor bana

Evden pek çıkmıyorum evde pijama eşofman tarzı giyiyorum çocugun eşimin kıyafeti fazla oldugu için sıkıntı yaşamıyorum

Haklısınız ama ev 22 yıllık bir bina bizden önce 4 erkek ögrenci oturmuş 4 yıl boyunca

İnanın evi zor geçindiriyoruz
3 kere boyattık ama 2+1 olmasına ragmen 135 metre kare olunca boya yetmiyor
Ama siz hep bahane buluyorsunuz, 7 senedir yaşadığınız evde sizden önce kim oturmuş ne alaka ki:)
Orası senin evin yuvan, başk yerde yaşama imkanın yoksa elindekini en güzel hale sokmak senin elinde.
Sorun temizliğin belli olmamasıysa çözüm de evde ufak tefek tadilat yapmaktan geçiyor. Ev sahibinden beklemeyin bunları çünkü orada yaşayan sizsiniz.
Kocan bi ucundan tutacak sen bi ucundan yapacaksınız, imkana göre yani.

Sagolun. Valla soyleyin esinize yapsin. Gerekirse israr edin. Kucuk cocugunuz varmis. Bende de var bir 2.5 yasinda canavar. Onunla beraber bazi seyler gercekten zor
Yapmaz malesef yaparsada oflar puflar pişman eder

haklısınız

Bende hiç tavan sileni görmedim daha önce
Duvar silmek bile gereksiz. Hani bir yerinde leke olur tamam anlarim. Veya boyasi yenilenmesi gerekiyordur badana yaptirirsin. Yardimci kadinlar bile duvar silinecekse ekstra 1 gun ucret istiyorlar hakli olarak
Tavan desem manyak misin derler bana

Duvar silmek bile gereksiz. Hani bir yerinde leke olur tamam anlarim. Veya boyasi yenilenmesi gerekiyordur badana yaptirirsin. Yardimci kadinlar bile duvar silinecekse ekstra 1 gun ucret istiyorlar hakli olarak
Tavan desem manyak misin derler bana
Duvar bi nebze de tavan silmek akılli işi degil :)

Boynu tutulur adamin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…